Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Η διαφορά από 2G σε ταχύτητα των μενού είναι χαώδης.
Η φωτογραφική είναι πολύ καλή, ικανοποιητικό και το βίντεο.

+1

Και όχι μόνο στα menu αλλά και στα προγράμματα βεβαίως. Κατα την γνώμη μου αυτό θα έπρεπε να ήταν το δεύτερο iphone.

Ενημερωτικά, κατά την διάρκεια διαδρομής 25 λεπτών με ενεργοποιημένα:

-το 3G
-πρόγραμμα πλοήγησης (Sygic)
-σύνδεση bluetooth με car kit

η μπαταρία έπεσε 15%

Θα έχετε παρατηρήσει ότι συνδέοντας το τηλέφωνο στο pc βγαίνει ένα παράθυρο με κάποιες επιλογές εκ των οποίων μία από αυτές είναι View files που αν την επιλέξουμε ανοίγει ο file explorer και μπορούμε να δούμε το folder με τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει με την κάμερα.

Αν κάνουμε drag 'n drop μια φωτογραφία μπορούμε να την μεταφέρουμε στο pc μας.
Στο ανάποδο (από το pc στο iphone) βγάζει απαγορευτικό σύμβολο.

Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό ή το έχουν κλειδώσει η μεταφορά αρχείων να είναι μονόδρομη;

Δυστυχως ειναι μονοδρομος... μονο μεσω ssh kai καποιων προγραμματων μπορεις να περασεις αρχεια στο iphone, αλλα αυτα δεν φαινονται στις native εφαρμογες του.
Itunes rulez ...

από το Σάββατο είμαι κάτοχος του 3GS 16GB σε λευκό όπως το ήθελα!!

Η γυναίκα μου πήρε το-πρώην δικό μου-3G.....

καλά...καμιά σχέση στην ταχύτητα!!!..άλλη αίσθηση!!!

Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

από το Σάββατο είμαι κάτοχος του 3GS 16GB σε λευκό όπως το ήθελα!!

Η γυναίκα μου πήρε το-πρώην δικό μου-3G.....

καλά...καμιά σχέση στην ταχύτητα!!!..άλλη αίσθηση!!!

θα της το πω μολις την δω:flipout::flipout:

Μπορεί να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το Voice control να μην ανοίγει με παρατεταμένο το home button;

Το χει ψάξει κανένας αυτό;

Οχι τίποτ' άλλο, αλλά πλέον δεν ισχύει το παρατεταμένο πάτημα να κλείνουν οι εφαρμογές τελείως.

Από τότε που βγήκε το site "Will it blend" κάποιοι κουτοί προσπαθούν να το αντιγράψουν.
Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι δεν βρίσκουν με τίποτα ένα κομμάτι και άλλοι τα έχουν και τα κάνουν χυμό. Τι να πεις.

Δεν είναι fake. Απλά όπως εξηγούν στα γαλλικά, ενώ έδειξε ένα 3GS, στο μίξερ έριξε ένα 3G το οποίο μάλλον δεν δούλευε πια.

Επαιξα λιγο μαζι του χθες και οντως, ειναι πυραυλος! Και οπως γνωριζετε, το απλο 3G δεν ειναι καθολου αργο, αλλα αυτο οντως ειναι "τουμπανο"!
Φυσικα το παραγγειλα, μιας που παιζει μια καλη εταιρικη επιδοτηση! :p

Επαιξα λιγο μαζι του χθες και οντως, ειναι πυραυλος! Και οπως γνωριζετε, το απλο 3G δεν ειναι καθολου αργο, αλλα αυτο οντως ειναι "τουμπανο"!

Ο Γεναρης δεν αργει... περιμενοντας την νεα επιδοτηση...

κι άργησες Τάκη!!! -bye-