Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Τελικά μου φαίνεται ότι οι γυναίκες μας είναι οι πιό κερδισμένες από όλους. :flipout:

Τζαμπέ, έτοιμη συσκευή, με προγράμματα, jailbreak ούτε να διαβάζουν ούτε να πειραματίζονται.

Μονο εγω ο μακακας δεν το εχω παραλαβει ακομα απο την Vodafone. Το παρηγγειλα 31 Ιουλιου και ακομα δεν ηρθε. Προφανως διοτι προκειται για ανανεωση συμβολαιου και τους βολευει η παραταση. Μεχρι την Παρασκευη θα περιμενω μετα θα παω στην Cosmote.

Επαιξα λιγο μαζι του χθες και οντως, ειναι πυραυλος! Και οπως γνωριζετε, το απλο 3G δεν ειναι καθολου αργο, αλλα αυτο οντως ειναι "τουμπανο"!
Φυσικα το παραγγειλα, μιας που παιζει μια καλη εταιρικη επιδοτηση! :p

Σημερα παρελαβα και εχω να πω οτι η ταχυτητα του ειναι οντως απιθανη!
Επειδη εχω διπλα-διπλα το 3G, εκανα μια "quick & dirty" κοντρα: Τα προγραμματα navigation (Sygic, Navigon, Igo) ανοιγουν οντως 2 με 3 φορες γρηγοροτερα!! Well done Apple...:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Ρε παιδιά το ξυπνητήρι δεν δουλεύει όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό?

Λογικά όχι, αφού το τηλέφωνο είναι τελείως κλειστό, που σημαίνει ότι το λειτουργικό του τηλεφώνου δεν λειτουργεί ώστε να δώσει την αντίστοιχη εντολή. Λογικά θα πρέπει να είναι σε standby η συσκευή.

Αλλα κινητά και κλειστά χτυπάνε. Αυτο ομως οχι. Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στα settings?

Αλλα κινητά και κλειστά χτυπάνε. Αυτο ομως οχι.

Τα απλά κινητά ναι χτυπάνε, αλλά κινητά τύπου Pocket PC (htc, se-xperia) το ξυπνητήρι ΔΕΝ χτυπάει όταν το τηλ. είναι τελείως κλειστό!

Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στα settings?

Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να χτυπάει όταν είναι κλειστό!

Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνετε. Εγώ 1μιση χρόνο με iphone δεν το έχω κλείσει ούτε λεπτό. Αν δεν θέλετε να σας ενοχλήσουν το βάζετε σε κατάσταση πτήσης.

Θα ήταν λίγο παράλογο να ζητάμε από έναν μικρό H/Y να μπουτάρει μόνο και μόνο για να χτυπήσει το alarm.

Το κινητο το κλεινω γιατι το βαζω διπλα στο κομοδινο και δεν θελω να τρωω καρκινο οταν κοιμαμαι. Τωρα βεβαια βλεπω να το βαζω σε flight mode. Τα υπολοιπα blutooth και wifi δουλευουν οταν ειναι σε standby ή θα τρωμε και απο κει καρκινο?

Κι εγώ τα βράδια προτιμώ να το βάζω σε Flight Mode, δεν το αφήνω ανοιχτό ποτέ τόσο για το θέμα της ακτινοβολίας, όσο και για να μη με ξυπνάνε :P :P :P

Το κινητο το κλεινω γιατι το βαζω διπλα στο κομοδινο και δεν θελω να τρωω καρκινο οταν κοιμαμαι. Τωρα βεβαια βλεπω να το βαζω σε flight mode. Τα υπολοιπα blutooth και wifi δουλευουν οταν ειναι σε standby ή θα τρωμε και απο κει καρκινο?

Σε κατάσταση πτήσης (Flight Mode) ΔΕΝ τρως ακτινοβολίας :grandpa:

Χθες το βράδυ έβαλα το iphone σε flight mode και δεν το έκλεισα. Σήμερα το πρωί για μια ακόμα φορά δεν χτύπησε το ξυπνητήρι. Μόλις πάτησα το home button άρχισε να χτυπάει ετεροχρονισμένα. Δουλευόμαστε???

Το όποιο κινητό "δουλεύει" ακόμα κ όταν είναι κλειστό, αλλά με την μπαταρία επάνω του !!
Στο ιΦον που δεν βγαίνει κ η μπαταρία, πάντα "δουλεύει", μπορεί δλδ να εντοπιστεί από τον πάροχο που χρησιμοποιούμε, vodafone, cosmote, wind.