Και κατι το οποιο δεν εχει σχεση με την βιντεοπροβολη....
Αλλο η φιλια...αλλο το σοβαρο..αλλο ο χαβαλες....αλλο η δουλεια...αλλο το χομπυ....
Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο....
Πρεπει ολα να συνυπαρχουν ισοροποιμενα.....
Και κατι το οποιο δεν εχει σχεση με την βιντεοπροβολη....
Αλλο η φιλια...αλλο το σοβαρο..αλλο ο χαβαλες....αλλο η δουλεια...αλλο το χομπυ....
Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο....
Πρεπει ολα να συνυπαρχουν ισοροποιμενα.....
Παιδια χαλαρωστε.....!!!!!
Σωστα το επισημανε μονο ο Kosh........
Ολοι γνωριζουμε(ακομα και αυτος που ξεκιναει τωρα με αυτο το χομπυ)οτι τα μηχανακια εχουνε διαφορες μεταξυ τους ....ειδικα τα lcd και τα παραγωγα αυτου......
Αρα οταν βλεπει καποιος ενα μηχανημα μιλαει γι'αυτο.....
Μα εκεί είναι το πρόβλημά μου. Δεν αναφέρθηκες μόνο σε αυτό που είδες, παρά μίλησες γενικά και για όλους.
Ετσι και γω ειδα ενα μηχανημα και εκρινα αυτο που ειδα....
Το ιδιο εγινε και με τον jvc του Μπαμπη οπου και αυτος ειχε τις δικες του ανομοιομορφιες.....
Tα ειπα και με κραξατε.....
Μην κανουμε παλι τα ιδια σφαλματα....
Ολοι κρινουμε με βαση αυτο που βλεπουμε....
Μεχρι τωρα δεν εχω δει μηχανακι lcd-sxrd-dila που να μην εχει προβλημα ειτε στο θεμα ομοιομορφιας λευκου ειτε φωτεινοτητας....
Οποιος απο εσας νομιζει το δικο του μηχανακι ειναι καλο σε αυτα τα προβληματα σε σχεση με εναν dlp....θα ηθελα πολυ να τον δω....!!!!
Κωστη και Δημητρη να ξερετε οτι δεν βγαζω κανεναν αοματο....
Και οι δυο με ξερετε.....
Εγώ πάντως αν δεν σε ήξερα και διάβαζα το post σου, αυτό θα καταλάβαινα.
Εξ' αυτού και η επισήμανση.
Κατα πρωτον δεν ειναι του στυλ μου και δευτερον γνωριζεις πολυ καλα οτι η ανομοιομορφια ειδικα της φωτεινοτητας ειναι κοματακι δυσκολο...
..και τριτον εχει να κανει κατα ποσο θεωρει ο καθε ενας απο εμας οτι ειναι κακη η οχι η ανομοιομορφια....ειτε γιατι δεν εχει την εμπειρια να δει την ενταση του λαθους ,ειτε γιατι δεν μπορει να ξερει τι προβλημα δημιουργει αυτο στην εικονα(μιας και δεν το βλεπει στην παρακολουθησει ταινιας) ειτε ειναι οργανικο προβλημα(τι να κανει !!!) ειτε δεν τον ενδιαφερει τοσο....
Οπως καταλαβαινετε υπαρχουν πολλα παραμετροι....
Εγω προσωπικα οφειλω να λεω αυτο που βλεπω...σωστο η λαθος..
Προσπαθω να ειμαι οσο ποιο αντικειμενικος γινετε στην εικονα....
Εγω μπορει στο σπιτι μου να βλεπω σαχλαμαρες γιατι ετσι γουσταρω,αλλα οταν θα κρινω μια εικονα θα ειμαι οσο το δυνατον ποιο αντικειμενικος....
Γι'αυτο και αν εχεις προσεξει ποτε μα ποτε δεν θα γυρισω τα λογια μου...
Αυτο που θα πω αυτο ειναι......συνηθες το δειχνω εαν καποιος δεν το βλεπει.
Και δεν ειναι εγωιστικο....
Μα δεν είπε κανείς κάτι για την κρίση σου επί της overall εικόνας που είδες... Απλά για την κρίση σου επί των άλλων σε ένα event που δεν ήσουν παρών.
Το λαθος σε εμενα σε τετοια προβληματα στην εικονα ειναι αποτυχια ..
Οχι βεβαια οτι δεν κανω και λαθη....δεν γινεται αυτο
Εσυ τουλαχιστον το γνωριζεις αυτο.....
Πολύ καλά...
Ολα τα μηχανακια εχουν προβληματα και το ξερουμε ολοι...το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ισοροποιμενα τα προβληματα ωστε να εχουμε μια οσο το δυνατον σωστοτερη απεικονιση......
Χρηστο και στα δυο υπηρχε προβλημα....
Ολοι λεμε την αποψη μας....
Νομιζω οτι εχουμε αυτο το δικαιωμα....!!!!!
Φυσικά και υπάρχει ελευθερία λόγου. Κανένας δεν είπε το αντίθετο...
Αυτό δεν δίνει το δικαίωμα όμως σε οποιονδήποτε να επιτίθεται κατά πρόσωπον και να προσβάλει.
Δικαίωμά σου να έχεις την οποιαδήποτε γνώμη για αυτά που βλέπεις και ακούς και να την εκφράζεις. Δεν νομίζω πως ότι έγραψα αντικρούει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου.?
καλη σας μερα .....και χαλαρωστε..![]()
Το θεμα ειναι το πως το διαβαζει κανεις.
Οσον αφορα τον JVC τωρα μονο του.....
Θα μιλησω οπως τον ειδα....και για το συγκεκριμενο κομματι...
Το panel alignment είναι χαρακτηριστικό ή θέλει κατσαβίδι;
Το panel alignment είναι χαρακτηριστικό ή θέλει κατσαβίδι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.