Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

και κατι αλλο στο 1ο ποστ και συγχωρεστε με αν δεν το προσεξα δεν αναφερει με τι επαιξε ο Sony
με HTPC ή υπήρχε και αλλη HD πηγη?

Τσαμπα τα γραφουμε ρε πο@#$%^& μου.......:argue:

Pic13.jpg

Pic14.jpg

Pic15.jpg

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=247028&postcount=97

:antlers:

Καλά ρε μάστορα... δεν το θυμόμουνα!

Θένκς Νεκτάριε!:ernaehrung004:

Αυτός είναι άνθρωπος ρε... όχι κακομαθημένος σαν κι εσένα...

χρηστο μου εσυ τα λες μα ποιος σε ακουει...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
αρε Πατρινε παλι στην ιδια ταξη θα μεινουμε και συ και εγω!!!!!!:ADFADF1::ADFADF1:
ενα ποντο πριν το εντερ και θα γραφαμε τα ιδια!(κατσαβιδι ή χερατο...)!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Το ιδιο εχει κι ο vw200, αλλα μπορεις να ρυμισεις διαφορετικα 140τοσα σημεια της οθονης :grandpa:

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

και κατι αλλο στο 1ο ποστ και συγχωρεστε με αν δεν το προσεξα δεν αναφερει με τι επαιξε ο Sony
με HTPC ή υπήρχε και αλλη HD πηγη?

Αν θυμάμαι καλά μόνο με htpc. SD είδαμε και με άλλη πηγή με εξωτερικό scaler.

Αυτό υπάρχει. Πάντως αλλού ήθελα να γράψω και αλλού έγραψα :guitarist:

Πάμε πάλι πίσω στον sony... Τι λέγαμε....?

Για πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. Άλλαξα τηλεόραση, πήρα προβολέα, τι να πάρω τώρα...? :flipout:

Αν θέλεις καλά και ντέ να πάρεις κάτι... πάρε για μένα, δεν με πειράζει καθόλου...:flipout:

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

χρηστο μου εσυ τα λες μα ποιος σε ακουει...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
αρε Πατρινε παλι στην ιδια ταξη θα μεινουμε και συ και εγω!!!!!!:ADFADF1::ADFADF1:
ενα ποντο πριν το εντερ και θα γραφαμε τα ιδια!(κατσαβιδι ή χερατο...)!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Ασε βρε Λαρούκο... που να ξεθάψω εγώ το πόστ... ο Χρήστος μας τα κάνει για να μας αφήσει στην ίδια τάξη!

To panel alignment δουλεύει πολύ καλά! Μέσα σε 5 λεπτά ο Μανώλης άλλαξε την ευκρίνεια του προβολέα. Καμία σχέση με αυτό που είδαμε στο συγκριτικό κατά την ταπεινή μου γνώμη... :antlers:

Το panel alignment είναι χαρακτηριστικό ή θέλει κατσαβίδι;

Ααααααα, δεν σας ειπα. Το "panel alignment" τωρα γινεται και χωρις "panel alignment" feature στον προβολεα !! Γινεται και απο το πισι :music-smiley-005:

Ααααααα, δεν σας ειπα. Το "panel alignment" τωρα γινεται και χωρις "panel alignment" feature στον προβολεα !! Γινεται και απο το πισι :music-smiley-005:

Είδες λοιπόν... εκ της ερωτήσεως βγήκε κάτι ακόμη.:AFADF0:

Άσε ρε Χρήστο. Εσένα περιμέναμε να μας το πεις? :flipout:

Με Powerdvd δεν παίζει όμως. χεχε.

Άσε ρε Χρήστο. Εσένα περιμέναμε να μας το πεις? :flipout:

Με Powerdvd δεν παίζει όμως. χεχε.

Δεν ειδα κανεναν ομως να λεει κατι εδω :flipout:.

Σιγα σιγα θα μπει παντου :afro:.

Αν και δεν το χρειάζομαι :ernaehrung004:, αν δεν παίζει με Powerdvd τι να το κάνω? Μόνο ματρόσκες δηλ. και dvd. Άδικο έχω? :ears:

Για το dvd. Μιλαμε για αλλους προβολεις που δεν εχουν αυτη τη ρυθμιση κι εχουν προβλημα (ονοματα δε λεμε....:jester: )

Για το dvd. Μιλαμε για αλλους προβολεις που δεν εχουν αυτη τη ρυθμιση κι εχουν προβλημα (ονοματα δε λεμε....:jester: )

Το μέλλον όμως (και το παρόν θα έλεγα) είναι το HD. Οπότε δώρον άδωρον... Προσωπικά DVD δεν μπορώ να ξαναδώ. Ούτε στην πλάσμα, πόσο μάλλον στον προβολέα....

Το μέλλον όμως (και το παρόν θα έλεγα) είναι το HD. Οπότε δώρον άδωρον... Προσωπικά DVD δεν μπορώ να ξαναδώ. Ούτε στην πλάσμα, πόσο μάλλον στον προβολέα....

Βρηκαμε και κατι που διαφωνουμε -bye- (οσον αφορα το παρον και τα hd)!!