Τσαμπα τα γραφουμε ρε πο@#$%^& μου.......:argue:
![]()
![]()
![]()
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=247028&postcount=97
:antlers:
Καλά ρε μάστορα... δεν το θυμόμουνα!
Θένκς Νεκτάριε!:ernaehrung004:
Αυτός είναι άνθρωπος ρε... όχι κακομαθημένος σαν κι εσένα...
και κατι αλλο στο 1ο ποστ και συγχωρεστε με αν δεν το προσεξα δεν αναφερει με τι επαιξε ο Sony
με HTPC ή υπήρχε και αλλη HD πηγη?
Για πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. Άλλαξα τηλεόραση, πήρα προβολέα, τι να πάρω τώρα...?![]()
Για πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. Άλλαξα τηλεόραση, πήρα προβολέα, τι να πάρω τώρα...?![]()
χρηστο μου εσυ τα λες μα ποιος σε ακουει...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
αρε Πατρινε παλι στην ιδια ταξη θα μεινουμε και συ και εγω!!!!!!:ADFADF1::ADFADF1:
ενα ποντο πριν το εντερ και θα γραφαμε τα ιδια!(κατσαβιδι ή χερατο...)!!:ernaehrung004::ernaehrung004:
To panel alignment δουλεύει πολύ καλά! Μέσα σε 5 λεπτά ο Μανώλης άλλαξε την ευκρίνεια του προβολέα. Καμία σχέση με αυτό που είδαμε στο συγκριτικό κατά την ταπεινή μου γνώμη... :antlers:
Το panel alignment είναι χαρακτηριστικό ή θέλει κατσαβίδι;
Ααααααα, δεν σας ειπα. Το "panel alignment" τωρα γινεται και χωρις "panel alignment" feature στον προβολεα !! Γινεται και απο το πισι :music-smiley-005:
Ααααααα, δεν σας ειπα. Το "panel alignment" τωρα γινεται και χωρις "panel alignment" feature στον προβολεα !! Γινεται και απο το πισι :music-smiley-005:
Άσε ρε Χρήστο. Εσένα περιμέναμε να μας το πεις?
Με Powerdvd δεν παίζει όμως. χεχε.
Για το dvd. Μιλαμε για αλλους προβολεις που δεν εχουν αυτη τη ρυθμιση κι εχουν προβλημα (ονοματα δε λεμε....:jester: )
Το μέλλον όμως (και το παρόν θα έλεγα) είναι το HD. Οπότε δώρον άδωρον... Προσωπικά DVD δεν μπορώ να ξαναδώ. Ούτε στην πλάσμα, πόσο μάλλον στον προβολέα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.