Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

Μόλις έφυγε ο μεσιέ Κάστρο. Όπως καταλάβατε είχαμε επιχείρηση ρύθμιση VW60.
Τεχνικά δεν ξέρω να γράψω, αλλά αυτή την στιγμή στο ταβάνι μου κρέμεται ένας ντίλα με σωστά χρώματα :ernaehrung004:

Panel Alignment και RCP όλα τα λεφτά! Αλλάζει το μηχανάκι.

Σε λίγο θα βάλω και μια μέτρηση για να γουστάρουμε :smash:
Ερε χαμός θα γίνει τώρα... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

Το μέλλον όμως (και το παρόν θα έλεγα) είναι το HD. Οπότε δώρον άδωρον... Προσωπικά DVD δεν μπορώ να ξαναδώ. Ούτε στην πλάσμα, πόσο μάλλον στον προβολέα....

ΒΤW, ειδα εχθες το "Η γεφυρα της Τεραμπιθια" σε dvd (απο htpc) και ομολογω οτι ειχε μακραν την καλυτερη εικονα οπο οποιο SD εχω δει

Μόλις έφυγε ο μεσιέ Κάστρο. Όπως καταλάβατε είχαμε επιχείρηση ρύθμιση VW60.
Τεχνικά δεν ξέρω να γράψω, αλλά αυτή την στιγμή στο ταβάνι μου κρέμεται ένας ντίλα με σωστά χρώματα :ernaehrung004:

Panel Alignment και RCP όλα τα λεφτά! Αλλάζει το μηχανάκι.

Σε λίγο θα βάλω και μια μέτρηση για να γουστάρουμε :smash:
Ερε χαμός θα γίνει τώρα... :music-smiley-005:

Και ξανα μανα μεγειες !!

Άντε βρέ... Αφού κατάφερε και στον έκανε σαν τον ντίλα θα παίζεις καλά...
icon10.gif

Καλοθέατος και πολλές-πολλές απροβλημάτιστες ώρες με ταινιούλες Νεκταρίνι μου.... :ernaehrung004: :music-smiley-005:

Άντε βρέ... Αφού κατάφερε και στον έκανε σαν τον ντίλα θα παίζεις καλά...
icon10.gif

Καλοθέατος και πολλές-πολλές απροβλημάτιστες ώρες με ταινιούλες Νεκταρίνι μου.... :ernaehrung004: :music-smiley-005:

Βρε, ειπε ντιλα με ΣΩΣΤΑ χρωματα -bye-:grinning-smiley-043

Καλες θεασεις Νεκταριε !!!!!

Βρε, ειπε ντιλα με ΣΩΣΤΑ χρωματα -bye-:grinning-smiley-043

Καλες θεασεις Νεκταριε !!!!!

Έλα ρε Χρήστο. Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :grinning-smiley-043

Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Ιδίως στα πρόσωπα η αλλαγή ήταν τρομακτική. Θα ήθελα να γράψει και ο Μανώλο 5-6 πραγματάκια για το τι καταφέραμε. Είναι σημαντικό να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής που μπορεί να φτάσει το μηχανάκι. Τι λέτε? Να πει? (χεχε)

Αντε καιρός να τον ευχαριστηθείς με ταινίες Νεκτάριε.

Δηλαδή έχει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και το μαύρο και το λευκό του DILA; με τι ρύθμιση έγινε αυτό; τον ανοίξατε;

Για το λευκο δεν ξερω, αλλα το μαυρο γιατι σου κανει εντυπωση? Πολλοι γραψατε παραπανω οτι πολλες φορες σε παραλληλη θεαση μπερδευτηκατε κι οτι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες στο μαυρο !

Να τον ανοιξουν ???

Γι αυτό έκανα bold την λέξη ταυτόχρονα.

Δεν ξερω τι εκαναν, παντως αν κρινω απο τα προηγουμενα μοντελα που απο το service μενου μπορεις να "πειραξεις" το max ανοιγμα και κλεισιμο της ιριδας σαν θεση, μπορει και να εκαναν κατι τετοιο...(χωρις να τον ανοιξουν)!
Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη και σε αυτο το μηχανακι.

Παιδιά, τεχνικά μην περιμένετε να πάρετε απαντήσεις από εμένα.
Απλά επισήμανα το γεγονός ότι ένιωσα ότι έβλεπα την εντυπωσιακή σε contrast εικόνα του dila με πιο σωστά όμως χρώματα. Όλα αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά και ρόλο παίζει σίγουρα και η οθόνη μου που είναι μόλις.. 100'. Αλλά πιστεύω ότι είναι ένα νορμάλ μέγεθος για τον μέσο χρήστη.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Πως και πως την περίμενα την χθεσινή ημέρα, να αρχίσουν να αδειάζουν λίγο οι δίσκοι.... :grinning-smiley-043

Έλα ρε Χρήστο. Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :grinning-smiley-043

Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Ιδίως στα πρόσωπα η αλλαγή ήταν τρομακτική. Θα ήθελα να γράψει και ο Μανώλο 5-6 πραγματάκια για το τι καταφέραμε. Είναι σημαντικό να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής που μπορεί να φτάσει το μηχανάκι. Τι λέτε? Να πει? (χεχε)

Νεκταριε τωρα πια μπορω να σου πω καλοριζικος !!!!!! παντως και προ Καστρο με το λιγο που τον ειδα πιστευω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη

κατα τα αλλα απολαυσε τον, φωναζε μας να φερνουμε της πιτσες και να βλεπουμε ταινιες και ασε της κοντρες

αναμενω προσκληση!!!!

Δεν ξερω τι εκαναν, παντως αν κρινω απο τα προηγουμενα μοντελα που απο το service μενου μπορεις να "πειραξεις" το max ανοιγμα και κλεισιμο της ιριδας σαν θεση, μπορει και να εκαναν κατι τετοιο...(χωρις να τον ανοιξουν)!
Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη και σε αυτο το μηχανακι.

Η ίριδα έχει 3 ταχύτητες από το μενού. Την έχουμε στο fast και στο auto iris 1
Δεν δουλέψαμε στο Manual iris αν αυτό εννοείτε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

Νεκταριε τωρα πια μπορω να σου πω καλοριζικος !!!!!! παντως και προ Καστρο με το λιγο που τον ειδα πιστευω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη

κατα τα αλλα απολαυσε τον, φωναζε μας να φερνουμε της πιτσες και να βλεπουμε ταινιες και ασε της κοντρες

αναμενω προσκληση!!!!

Εφόσον είπες την μαγική λέξη, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την κουβέντα. Έκλεισε. :grinning-smiley-043

Η ίριδα έχει 3 ταχύτητες από το μενού. Την έχουμε στο fast και στο auto iris 1
Δεν δουλέψαμε στο Manual iris αν αυτό εννοείτε....

Οχι Νεκατριε, σε αλλο πραγμα αναφερομαι !

Παιδιά, τεχνικά μην περιμένετε να πάρετε απαντήσεις από εμένα.

Ούτε και θέλουμε...
Γουστάρεις εσύ; Τελείωσε... Αυτό είναι το πάν... Όλα τα άλλα είναι για νάχουμε να λέμε...
Μετρήσεις κάνουν και στα καλλιστεία.. Γοφούς-μέση-στήθος...
Άμα τη δείς όμως και τη γουστάρεις τρελά ποιός τις χέζει τις μετρήσεις.... :ADFADF1:

Ούτε και θέλουμε...
Γουστάρεις εσύ; Τελείωσε... Αυτό είναι το πάν... Όλα τα άλλα είναι για νάχουμε να λέμε...
Μετρήσεις κάνουν και στα καλλιστεία.. Γοφούς-μέση-στήθος...
Άμα τη δείς όμως και τη γουστάρεις τρελά ποιός τις χέζει τις μετρήσεις.... :ADFADF1:

Εννοειται.
Απλα απο εδω μαθαινουμε και καποια πραγματα για το μηχανημα, εκτος απο την επιτυχημενη αγορα του Νεκταριου που τον υπερευχαριστιέται πλεον :grinning-smiley-043