Πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί σε ότι είδατε.......γαμώτο!!!
Χωρίς να έχω δεί τον 60άρη και έχοντας πριν τον 50άρη, ο οποίος κατάλαβα ότι δεν έχει καμία σχέση με τον 60άρη,θα ήθελα να πω ότι έχω πάρει μιά γεύση απο ίριδες και η αλήθεια είναι ,ότι δεν υπάρχει περίπτωση ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρυθμίσεων ίριδας να κάθεσαι και να αλλάζεις σκαλοπάτια σε μιά ταινία προκειμένου να βρείς αυτό που είναι καλύτερο.Το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξεις σε μιά επιλογή, ανάλογα με την ταινία και απο εκεί και πέρα θα πρέπει να υποστείς τα θετικά και αρνητικά αυτής της επιλογής σου.Αν πάλι μιλάμε γιά αυτοματισμούς, τότε αφήνεσαι στην καλή πίστη λειτουργίας της.
Πριν λίγα χρόνια σε έναν προβολέα αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα ότι εκτιμώ περισσότερο την απόδοση στα χρώματα και την ευκρίνεια.Εδω και κανά δυό χρονάκια έχω αλλάξει ριζικά και με ενδιαφέρει το <μαύρο> και η <καθαρότητα> που βιώνουν τα μάτια μου πάνω απο όλα,μέσα απο τις αντίστοιχες σκηνές μιάς ταινίας.....γιά εμένα αυτό είναι κινηματογράφος και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι καρτέλες και τα τριγωνάκια εαν βεβαίως η όρασή μου δεν τα καταλαβαίνει.Δεν με ενδιαφέρει να έχω ένα άριστο προβολέα στα χαρτιά...προτιμώ έναν λιγότερο καλό στον τομέα αυτον προβολέα, αλλά καλύτερο στα δικά μου μάτια επι σκηνής.Τα χρώματα μα έτσι μα αλλοιώς κάπως θα'ρθουν και εντάξει δεν μιλάμε να βλέπεις άλα ντάλων.
Πάντως γιά μιά ακόμη φορά και ο Μανώλης φαίνεται να έκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά.
....μάλλον πάλι ξεφύγαμεεεεεε...