Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Μου αρέσει μια overall εικόνα. Δεν είπα σε καμια περίπτωση ότι η HD1 είναι κακό μηχάνημα αλλά πολλές φορές είναι λιγάκι ψεύτικος για τα δικά μου μάτια.

Σαν ποιο αντικειμενικος θα βαλω 3:award::award::award::flipout:
Βεβαια κοβω και κατι για να μην φανω υπερβολικος....:flipout:

Εξαιρετικο μηχανημα ο jvc σε ολα του για το 98% των καταναλωτων....
Μα εκει ειναι και το μυστικ...!!!!!
Αυτο πουλαει....
Σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει με το αν εχει καλο χρωμα η το λευκο του και το χρωμα στα σκοτεινα και μη ειναι μαιμου και οχι το πρεπον.....:flipout:

Ειμαι υπερ σε τετοιες αγορες παιδες.....ΣΟΒΑΡΑ μιλαω.....

Ο καινουριος jvc θα ειναι καλυτερος.......
ποιο πλουσιος σε χρωμα και ποιο 3d.....:BDGBGDB55:

Πληροφοριακα ....και απλα ....θα ελεγα..οτι οσο ανεβαινει το κοντραστ χρειαζομαστε καλυτερη διαχειριση σε πολλα πραγματα στην εικονα .....
Π.χ. δεν θελουμε ολα τα πραγματα να γινονται εντονα σε μια εικονα...!!!!
Ειναι παρα πολυ απλο αυτο που ειπα....φανταζομαι να πιασει τοπο..!!!!:flipout:

Καλη σας μερα....

Last edited:
Κωστα τον 60αρι το ειδες? ποια η γνωμη σου διοτι ειμαι στην τελικη ευθεια

Σαν ποιο αντικειμενικος θα βαλω 3:award::award::award::flipout:
Βεβαια κοβω και κατι για να μην φανω υπερβολικος....:flipout:

Εξαιρετικο μηχανημα ο jvc σε ολα του για το 98% των καταναλωτων....
Μα εκει ειναι και το μυστικ...!!!!!
Αυτο πουλαει....
Σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει με το αν εχει καλο χρωμα η το λευκο του και το χρωμα στα σκοτεινα και μη ειναι μαιμου και οχι το πρεπον.....:flipout:

Ειμαι υπερ σε τετοιες αγορες παιδες.....ΣΟΒΑΡΑ μιλαω.....

Ο καινουριος jvc θα ειναι καλυτερος.......
ποιο πλουσιος σε χρωμα και ποιο 3d.....:BDGBGDB55:

Πληροφοριακα ....και απλα ....θα ελεγα..οτι οσο ανεβαινει το κοντραστ χρειαζομαστε καλυτερη διαχειριση σε πολλα πραγματα στην εικονα .....
Π.χ. δεν θελουμε ολα τα πραγματα να γινονται εντονα σε μια εικονα...!!!!
Ειναι παρα πολυ απλο αυτο που ειπα....φανταζομαι να πιασει τοπο..!!!!:flipout:

Καλη σας μερα....

Ειδες πως την πατησες κι εσυ ?

Στο θεμα του σονυ60 μας ειπες για τον διλα, τον παλαιο και τον καινουργιο :flipout:.

Τον 60 τον ειδες Κωστα ?

Λιγα πραγματα Χρηστο και δεν μπορω να εχω αποψη ....
Ετσι οπως τον ειδα δειχνει ενα τιμιο μηχανακι και καλυτερο αρκετα απο τα προηγουμενα...
Σχετικα με ανομοιμορφιες που διαβασα εδω...εγω θα ελεγα οτι ειναι χαλια...
Αλλα ποιος δεινει βαση σε αυτα....!!!!
Ειναι πραγματα που πρεπει να τα βλεπεις για να μπορεις να κρινεις ενα μηχανακι....ετσι δεν ειναι..?
Και φυσικα ειναι λογικο περα ως περα.....

Σε σχεση με τον jvc ειναι ποιο ισοροποιμενος οβερολ....
Ετσι μου φανηκε απο τα λιγα που ειδα....
Και φυσικα ο sony εχει και ρυθμιστικα αρκετα σε σχεση με τον jvc που δεν εχει τιποτα....

Εγω πάντως πάντα περίμενα έναν προβολέα που θα παίζει πολύ καλά απο το κουτί του και δεν θα μπορώ να του κάνω τίποτα σοβαρό απο ρυθμίσεις ,γιά να δούμε επιτέλους και καμιά ταινία....να ησυχάσουμε καμιά φορά!!!

Εγω πάντως πάντα περίμενα έναν προβολέα που θα παίζει πολύ καλά απο το κουτί του και δεν θα μπορώ να του κάνω τίποτα σοβαρό απο ρυθμίσεις ,γιά να δούμε επιτέλους και καμιά ταινία....να ησυχάσουμε καμιά φορά!!!

Βρε Γιαννη, γιατι καθετε κανενας να ρυθμισει και να πειραματιστει ? Ολοι τον Καστουνη φωναζουμε.

Βρε Γιαννη, γιατι καθετε κανενας να ρυθμισει και να πειραματιστει ? Ολοι τον Καστουνη φωναζουμε.

Μπα...μην το λές.Πριν έρθει ο Καστρουνής και πριν στρώσουν τα προβόλια, ξέρεις πόσες φορές προσπαθώ να βάλω το δάχτυλό μου, όπου μπορεί να χωθεί;

Ετσι οπως τον ειδα δειχνει ενα τιμιο μηχανακι και καλυτερο αρκετα απο τα προηγουμενα...
Ειναι πραγματα που πρεπει να τα βλεπεις για να μπορεις να κρινεις ενα μηχανακι....ετσι δεν ειναι..?

Και φυσικα ο sony εχει και ρυθμιστικα αρκετα σε σχεση με τον jvc που δεν εχει τιποτα....

Ανομοιομορφία στα χρωματα η στο φως ?

Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

Ανομοιομορφία στα χρωματα η στο φως ?

Kώστα και Χρήστο, το κομμάτι του τέστ προχθές πάντως, ήταν άψογο και στο χρώμα και στο φώς σε ομοιομορφία. Απο κομμάτι σε κομμάτι όμως δεν ξέρω, ας μας πεί και ο Μανώλης που μετρούσε όλη την ώρα ........ -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις Sony VW-60

Kώστα και Χρήστο, το κομμάτι του τέστ προχθές πάντως, ήταν άψογο και στο χρώμα και στο φώς σε ομοιομορφία. Απο κομμάτι σε κομμάτι όμως δεν ξέρω, ας μας πεί και ο Μανώλης που μετρούσε όλη την ώρα ........ -bye-

Ετσι ειναι Κυριακο. Διαβασα περι ομοιομορφιας που γραψατε και με την ευκαιρια που ο Κωστας ειδε αλλο κομματι σε αλλο χωρο , τον ρωτησα -bye-:grinning-smiley-043

Κώστα μου καλωσόρισες και πάλι στην παρέα μας.

Όμως αυτό που αναφέρεις σχετικά με την ανομοιομορφία...προσβάλει.:o

Το αν είδες εσύ κάποιο μηχάνημα με έντονο πρόβλημα δεν συνεπάγεται ότι και όλοι οι 60άρηδες θα είναι έτσι και φυσικά δεν συνεπάγεται ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν από εμάς. Γιατί προφανώς σε εμάς αναφέρεσαι που ήμασταν παρόντες.

Σε πληροφορώ ότι ο 60άρης που είδαμε είχε άριστη ομοιομορφία και κανένα εμφανές πρόβλημα. Αυτό μπορεί να μας το διαβεβαιώσει και ο Μανώλης.

Να είσαι καλά και καλημέρα.-bye-

Κώστα μου καλωσόρισες και πάλι στην παρέα μας.

Όμως αυτό που αναφέρεις σχετικά με την ανομοιομορφία...προσβάλει.:o

Το αν είδες εσύ κάποιο μηχάνημα με έντονο πρόβλημα δεν συνεπάγεται ότι και όλοι οι 60άρηδες θα είναι έτσι και φυσικά δεν συνεπάγεται ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν από εμάς. Γιατί προφανώς σε εμάς αναφέρεσαι που ήμασταν παρόντες.

Σε πληροφορώ ότι ο 60άρης που είδαμε είχε άριστη ομοιομορφία και κανένα εμφανές πρόβλημα. Αυτό μπορεί να μας το διαβεβαιώσει και ο Μανώλης.

Να είσαι καλά και καλημέρα.-bye-

Mα για το μηχανακι που ειδε εκεινος μιλησε φανταζομαι.

Δεν καταλαβα να εννοει οτι ολη η παραγωγη της sony ειναι σκαρτη :flipout:

Ουτε τον κοβω να περναει απο check 50 προβολια για να βγαλει πορισμα.Ολοι απο ενα μηχανακι βγαζουμε τα πρωτα συμπερασματα και με τις συνθηκες που υπαρχουν αν τις θεωρουμε καλες αξιολογουμε αυτο το συμπερασμα.

Και μην περνετε προσωπικα την κριτικη του αλλουνου λες και σας εθαψε την αδερφη σας που ετοιμαζεστε να παντρεψετε :grinning-smiley-043

Γιατι μπορει εκεινος να βλεπει την στραβια γαμπα της νυφης αλλα ο γαμπρος να κοιταζει τα ματια της οποτε μια χαρα ειμαστε ολοι :BDGBGDB55:

Mα για το μηχανακι που ειδε εκεινος μιλησε φανταζομαι.

Δεν καταλαβα να εννοει οτι ολη η παραγωγη της sony ειναι σκαρτη :flipout:

Ουτε τον κοβω να περναει απο check 50 προβολια για να βγαλει πορισμα.Ολοι απο ενα μηχανακι βγαζουμε τα πρωτα συμπερασματα και με τις συνθηκες που υπαρχουν αν τις θεωρουμε καλες αξιολογουμε αυτο το συμπερασμα.

Και μην περνετε προσωπικα την κριτικη του αλλουνου λες και σας εθαψε την αδερφη σας που ετοιμαζεστε να παντρεψετε :grinning-smiley-043

Γιατι μπορει εκεινος να βλεπει την στραβια γαμπα της νυφης αλλα ο γαμπρος να κοιταζει τα ματια της οποτε μια χαρα ειμαστε ολοι :BDGBGDB55:

Αλλα ποιος δινει βαση σε αυτα....!!!!

Φίλε Kosh να είσαι σίγουρος ότι προσέχω πολύ τα γραφόμενά μου και δεν παίρνω τίποτα προσωπικά εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Αν διαβάσεις προσεκτικότερα τα γραφόμενα του Κώστα και μάλιστα σε ένα άρθρο που περιγράφουμε εντυπώσεις και τι είδαμε, τότε αν αντιλαμβάνομαι σωστά τα Ελληνικά... δεν αναφέρεται για το μηχάνημα που είδε μόνο αλλά γενικά , εκτός και αν το 'εγώ θα έλεγα ότι είναι χάλια' σε συνδυασμό με το 'πρέπει να μπορούμε να δούμε κάτι για να κρίνουμε'??? δίνει την εντύπωση ότι αυτά τα σχόλια είναι μόνο για το μηχάνημα που είδε...:huh2:

Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω μια άποψη επί του θέματος...

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ξαφνική ανησυχία? Δεν ήταν αυτοσκοπός η επίθεση στον Κώστα, ο οποίος είναι φίλος και τον εκτιμώ, αλλά θα ήθελα να μας πει πιο ξεκάθαρα αν εννοεί αυτό που κατάλαβα ή απλά ήταν μια ατυχής διατύπωση.

Last edited:

Φίλε Kosh να είσαι σίγουρος ότι προσέχω πολύ τα γραφόμενά μου και δεν παίρνω τίποτα προσωπικά εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Αν διαβάσεις προσεκτικότερα τα γραφόμενα του Κώστα και μάλιστα σε ένα άρθρο που περιγράφουμε εντυπώσεις και τι είδαμε, τότε αν αντιλαμβάνομαι σωστά τα Ελληνικά... δεν αναφέρεται για το μηχάνημα που είδε μόνο αλλά γενικά , εκτός και αν το 'εγώ θα έλεγα ότι είναι χάλια' σε συνδυασμό με το 'πρέπει να μπορούμε να δούμε κάτι για να κρίνουμε'??? δίνει την εντύπωση ότι αυτά τα σχόλια είναι μόνο για το μηχάνημα που είδε...:huh2:

Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω μια άποψη επί του θέματος...

Φυσικα και μπορεις να εχεις αποψη οπως κι εγω και ολοι μας. Απλα η λεξη "προσβαλλει" που χρησιμοποιησες δεν αρμοζει σε τεχνικο θεμα .

Δεν εισαι ο αντιπροσωπος ουτε η Σονυ για να προσβληθεις ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις μας.
Για μηχανηματα μιλαμε.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ξαφνική ανησυχία? Δεν ήταν αυτοσκοπός η επίθεση στον Κώστα, ο οποίος είναι φίλος και τον εκτιμώ, αλλά θα ήθελα να μας πει πιο ξεκάθαρα αν εννοεί αυτό που κατάλαβα ή απλά ήταν μια ατυχής διατύπωση.

Η ανησυχια που εχω ειναι γενικη και αφορα το συνολο της κατηγοριας, τιποτα προσωπικο η ξεχωριστο.

ΦΙΛΙΚΑ

Last edited by a moderator:

Φυσικα και μπορεις να εχεις αποψη οπως κι εγω και ολοι μας. Απλα η λεξη "προσβαλλει" που χρησιμοποιησες δεν αρμοζει σε τεχνικο θεμα .

Δεν εισαι ο αντιπροσωπος ουτε η Σονυ για να προσβληθεις ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις μας.
Για μηχανηματα μιλαμε.

ο Κωστας σου λεει οτι ο φιλος μας Κ.Κεφαλας λεει οτι οι αλλοι δεν βλεπουν αυτα που πρεπει να δουν για να κρινουν,καμμια σχεση με τη Σονυ.......

Να πω κιεγω οτι ο Κωστας Κ.εχει αυτο το στυλ ανεκαθεν και φυσικα δεν νομιζω οτι εχει προθεση να προσβαλει κανεναν........
Η ανησυχια που εχω ειναι γενικη και αφορα το συνολο της κατηγοριας, τιποτα προσωπικο η ξεχωριστο.

ΦΙΛΙΚΑ

?????????????????