PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Η κονσόλα έφτασε . Παρέλαβα σήμερα κομμάτια . Εξωτερικά είναι ίδια ακριβός με την μεγάλη με την διαφορά ότι έχει μόνο 2 USB
Η τιμή της είναι 450 σκέτη και 499 με το pro 2008
Θες να πεις οτι έχετε κουτί του PS3 με το PES 2008 μέσα στο μαγαζί? Που είπαμε οτι είναι το μαγαζί να κάνω μια βόλτα να ανοίξω καμμια κουτα? χιχι :worshippy:

Έτσι, έτσι...

50 ευρώ στα 600 της 60άρας κονσόλας, 50 ευρώ στα 400 της 40άρας κονσόλας...

Γιατί όχι ? Αφού το φυσάμε το χρήμα εδώ στην Ελλάδα...τι είμαστε...Αμερικανοί φτωχοί ????

Πάντως αν κανείς πάρει το 40αρι ΤΩΡΑ, αξίζει να το πάρει με το PES 2008, που το δίνουν στην τιμή των 49 ευρώ (αντί 60-69 που θα το βρεί "έξω" μόνο του).

Κατα τα άλλα, θεωρώ οτι ειδικά αυτή την εποχή που δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια για το PS3, το backward compatibility είναι σημαντικό! Να'χεις κάτι να παίζεις βρε αδερφέ! (βέβαια μπορείς να πάρεις κι ενα 360 για να έχεις να παίζεις! χεχε)

Αν συνδέσουμε πληκτρολόγιο και mouse στη κονσόλα δεν θα μας χρειαστούν οι παραπάνω συνδέσεις usb?

Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Σωστός ο Γιάννης.=====> www.play.com.gr 500 και αποκτάς την καλή έκδοση.
Ναι αλλά γιατί καλή και κακή ? Για τις δυο λιγότερες USB που ουσιαστικά είναι άχρηστες η για τα 20 gb λιγότερα ? Δεν νομίζω να τίθεται θέμα καλού κακού . Και τα δυο μηχανήματα είναι ( απ ότι φαίνεται ισάξια ) Η μόνη ουσιαστικά μεγάλη διαφορά τους είναι ότι δεν υποστηρίζει τα παιχνίδια του PS2 κάτι που για πολλούς την καθιστά αυτομάτως κατώτερη . Βέβαια αν έχεις ήδη PS2 μικρό το κακό . Αν όμως δεν έχεις και με την περιορισμένη ποικιλία που υπάρχει αναγκαστικά θα παίζεις και games του PS2 . Αν όμως δεν σ ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια ( όπως εμένα ) και θέλεις την συσκευή σαν blue ray player τότε καλύπτεσαι άνετα με την 40άρα που στο κάτω κάτω είναι και πιο νέα από μια 60άρα .

Αφελής ερώτηση:

Υπάρχει περίπτωση να αποδίδει καλύτερα σε κίνηση/γραφικά η 60αρα από τη 40αρα ή παίζουν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο?

Gataros το play.com.gr δεν το εχει 500 αλλα 560
ps3+2games+χειριστηριο
Στην ιδια τιμη (560) το εχει και το multirama.

Στο Play το 40gb το ειχε 450.

Οσο για αυτο που λεει ο Κωστας
"....τότε καλύπτεσαι άνετα με την 40άρα που στο κάτω κάτω είναι και πιο νέα από μια 60άρα .""" :worshippy: respect

Στη γυναικα σου το πες?

Μέχρι χθες το βράδυ που ήμουν στο site το είχε 500 ευρώ την 60αρα έκδοση σκέτη με ένα χειριστήριο μόνο. Σήμερα το scroutz έβγαλε πάλι την ίδια τιμή (500) όμως αν πατήσεις στο Link το προ'ι'όν δεν υπάρχει! Γι αυτό και εγώ την πάτησα, είδα το scroutz και δεν πάτησα και σήμερα το link :bang:

Αρχες Νοεμβριου λογικα θα βγει η εκδοση στην Αμερικη (40gb+BR spiderman3).
Τιμη 400$.Με σημερινες τιμες κοντα στα 280ε (rivers ακους?!!)

Ακολουθει απο imdb.

Sony To Release Cheaper Game/Blu-ray Player

Upping the competition not only against rival videogame devices but also against rival high-definition video players, Sony announced Wednesday that it will offer a new $400 PlayStation 3 device, equipped with a Blu-ray player and a 40GB hard drive, by the end of this month. It will include a Blu-ray copy of Spider-Man 3. At $400, the device will cost only $50 more than Microsoft's entry-level Xbox 360 and $100 more than Nintendo's Wii. It's also about $150 more than the least expensive HD DVD stand-alone players.

Last edited:
Νομίζω ότι σε κάποιο Forum είχα δει την ίδια ερώτηση και από ότι θυμάμαι αυτό έλεγαν σαν αρνητικό της νέας έκδοσης, σε περιορίζει σε ορισμένα πράγματα με τα οποία δεν θα ασχοληθούν όσοι βλέπουν το PS3 ως μόνο παιχνιδομηχανή. Μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα με το keyboard και το mouse συνδεδεμένα μαζί αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει κάποιο USB reader πχ 1 σε 4 οπότε αυτομάτως έχουμε 5 USB .

Τώρα όσον αφορά την 60άρα ουσιαστικά έχει καταργηθεί και παίζει μέχρι εξαντλήσεως με το πακέτο 2 games + χειριστήριο στα 559 η 550 αναλόγως. Σκέτη θα βρεις μόνο κατά λάθος σε κάποιο κατάστημα που έχει στοκ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει κάποιο USB reader πχ 1 σε 4 οπότε αυτομάτως έχουμε 5 USB .

Τώρα όσον αφορά την 60άρα ουσιαστικά έχει καταργηθεί και παίζει μέχρι εξαντλήσεως με το πακέτο 2 games + χειριστήριο στα 559 η 550 αναλόγως. Σκέτη θα βρεις μόνο κατά λάθος σε κάποιο κατάστημα που έχει στοκ.

Συμφέρει κατά τη γνώμη σου να ψάξουμε για το 60άρι με τα έξτρα?

Όπως το βλέπω εγώ η μονη περίπτωση για να πάρω το 40GB είναι να ισχύουν τα πιο κάτω:

1. Χαμηλότερο Power Consunption.
2. Αθόρυβη λειτουργία.
3. Νεότερος επεξεργαστής.
4. Βελτιωμένο DVD Playback.

Όλα αυτά σε σχέση με το 60GB.
Αν όχι τότε θεωρώ το 60GB Starter Pack καλύτερη αγορά.