Καλα, ετσι οπως "βαρατε" εδω μεσα, αν καποιος βγαλει μια ακρη στο να αποφασισει τι να παρει απο τις δυο κονσολες, εμενα να με χ@σ@τε!!
Oσο για την μαχη PS3 με XBOX 360 τα πραγματα ειναι απλα. Oσο και αν καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν οι δυνατοτητες των δυο σαν κονσολες ειναι περιπου οι ιδιες (δεν το λεω εγω αυτο το εχουν πει γνωστοι δημοσιογραφοι και προγραμματιστες) και με δεδομενο οτι το 360 ειναι πολυ πιο ευκολο σαν προγραμματισμος (πολυ βασικο) και (σχεδον) συμβατο με PC , ειναι δεδομενο οτι θα δουμε φοβερα παιχνιδια σε αυτο. Ηδη υπαρχει ποικιλια τιτλων για ολα τα γουστα.
Νομίζω ήταν όλα καθαρά... δεν μπορώ να σου πω απλά πάρε PS3, γιατί είναι ανάλογα τα γούστα σου.Καλα, ετσι οπως "βαρατε" εδω μεσα, αν καποιος βγαλει μια ακρη στο να αποφασισει τι να παρει απο τις δυο κονσολες, εμενα να με χ@σ@τε!!
μερσι, κατανοητον
Καλα, ετσι οπως "βαρατε" εδω μεσα, αν καποιος βγαλει μια ακρη στο να αποφασισει τι να παρει απο τις δυο κονσολες, εμενα να με χ@σ@τε!!
Νομίζω ότι το starter pack (1 χειριστήριο+ 2 παιχνίδια) στα 540 ευρώ συμφέρει σαν αγορά.
Τι λέτε?
Παιδια δεν ελεγα για εμενα (οτι προσπαθω να αποφασισω δλδ) , απλα επειδη απο οτι φαινεται υπαρχουν οι "μεν" και οι "δε" καποιος που θα διαβασει το νημα για να βοηθηθει να αποφασισει, δεν θα τα καταφερει.
Οποτε, δεν χρειαζεται να με quotarete.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.