PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Καλα, ετσι οπως "βαρατε" εδω μεσα, αν καποιος βγαλει μια ακρη στο να αποφασισει τι να παρει απο τις δυο κονσολες, εμενα να με χ@σ@τε!!

Ξεφύγατε μάγκες το θέμα είναι να παίζετε, να γουστάρετε και να το ευχαριστιέστε και υπάρχει χώρος για εκατό "τέτοιες" κονσόλες. Τι να τα κάνω τα HD γ....α γραφικά αν το παιχνίδι δεν παίζεται. Λοιπόν το Wii τα βάζει κάτω όλα.:Banane0:

αν ειναι με τη διαφορα τιμης

να παρει καποιος και πσ2 γιατι δεν παιρνει κατ' ευθειαν το πσ3 που κανει

και upscaling στα παιχνιδια του πσ2?

(και αρκετους ιδιοκτητες πσ3 (που δεν ειχαν πσ2) μπορει να ενδιαφερει να παιξουν και καποια παιχνιδια του πσ2).

Καλα, ετσι οπως "βαρατε" εδω μεσα, αν καποιος βγαλει μια ακρη στο να αποφασισει τι να παρει απο τις δυο κονσολες, εμενα να με χ@σ@τε!!

Για εσενα τα εγραψα Ντινο:

Oσο για την μαχη PS3 με XBOX 360 τα πραγματα ειναι απλα. Oσο και αν καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν οι δυνατοτητες των δυο σαν κονσολες ειναι περιπου οι ιδιες (δεν το λεω εγω αυτο το εχουν πει γνωστοι δημοσιογραφοι και προγραμματιστες) και με δεδομενο οτι το 360 ειναι πολυ πιο ευκολο σαν προγραμματισμος (πολυ βασικο) και (σχεδον) συμβατο με PC , ειναι δεδομενο οτι θα δουμε φοβερα παιχνιδια σε αυτο. Ηδη υπαρχει ποικιλια τιτλων για ολα τα γουστα.

Koινως αν θελεις κονσολα παρε το 360 , αν θελεις συνδυασμο blu ray player με media center παρε το PS3.

Νομίζω ήταν όλα καθαρά... δεν μπορώ να σου πω απλά πάρε PS3, γιατί είναι ανάλογα τα γούστα σου.

-Αν θες απλά τα καλύτερα γραφικά τώρα , διάλεξε μια καλή κάρτα γραφικών.
-Αν δεν έχεις άμεσα χρήματα και θες την ευκολία της κονσόλας , πάρε xbox με 300ευρώ (χωρίς live , σκληρό ,Hd-dvd κλπ), και σε 1 χρόνο βλέπεις.
-Αν θες μια κονσόλα όπου τα έχει όλα σε συμφέρουσα τιμή και που ξέρεις ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται τα games κάθε χρόνο χωρίς να κάνεις αναβάθμηση , τότε μόνο ps3.

Last edited:
Νομίζω ότι το starter pack (1 χειριστήριο+ 2 παιχνίδια) στα 540 ευρώ συμφέρει σαν αγορά.

Τι λέτε?

Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

πολυ απλα: 360 για παιχνιδια (εκτος και σου αρεσει το GranTurismo και Tourist Trophy)
Aν θες τον συνδυασμο high definition player με παιχνιδομηχανη, τοτε το ps3 ειναι και μονοδρομος για την Ελλαδα (λογω τιτλων Blu-ray) αλλα ειναι και φθηνοτερο απο το 360. Για παιχνιδια, μαλλον θα περιμενεις αρκετα.

Παιδια δεν ελεγα για εμενα (οτι προσπαθω να αποφασισω δλδ) , απλα επειδη απο οτι φαινεται υπαρχουν οι "μεν" και οι "δε" καποιος που θα διαβασει το νημα για να βοηθηθει να αποφασισει, δεν θα τα καταφερει.

Οποτε, δεν χρειαζεται να με quotarete.

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Νομίζω ότι το starter pack (1 χειριστήριο+ 2 παιχνίδια) στα 540 ευρώ συμφέρει σαν αγορά.

Τι λέτε?

Και εγώ αυτό πιστεύω, αν και τα δυο παιχνίδια που περιλαμβάνονται δεν μου λένε και πολλά.

Παιδια δεν ελεγα για εμενα (οτι προσπαθω να αποφασισω δλδ) , απλα επειδη απο οτι φαινεται υπαρχουν οι "μεν" και οι "δε" καποιος που θα διαβασει το νημα για να βοηθηθει να αποφασισει, δεν θα τα καταφερει.

Οποτε, δεν χρειαζεται να με quotarete.

Ok Ντινο , σε ειχα περασει για αναποφασιστο.

Τί μπορεί πλέον να υποθέσει κανείς κάνοντας συνειρμούς...;
Πουθενά αλλού σκέφτονται να συνεργαστούν; (π.χ στην ενιαιοποίηση των hd formats μπας και καταλήξουμε κάπου εγκαίρως πριν ετοιμαστούν ενδεχομένως οι διάδοχοι των blu ray και hd dvd κι εμείς ακόμα σκεφτόμαστε με τί να αντικαταστήσουμε τα dvd palyers;)