apo pou tin parelaves? giati emena to e-shop mou ipe gia deutera triti na to perimenw...
εε φανταζομαι
δεν την παρελαβε ως απλος καταναλωτης:antlers:.
apo pou tin parelaves? giati emena to e-shop mou ipe gia deutera triti na to perimenw...
Θες να πεις οτι έχετε κουτί του PS3 με το PES 2008 μέσα στο μαγαζί? Που είπαμε οτι είναι το μαγαζί να κάνω μια βόλτα να ανοίξω καμμια κουτα? χιχι :worshippy:Η κονσόλα έφτασε . Παρέλαβα σήμερα κομμάτια . Εξωτερικά είναι ίδια ακριβός με την μεγάλη με την διαφορά ότι έχει μόνο 2 USB
Η τιμή της είναι 450 σκέτη και 499 με το pro 2008
Ναι αλλά γιατί καλή και κακή ? Για τις δυο λιγότερες USB που ουσιαστικά είναι άχρηστες η για τα 20 gb λιγότερα ? Δεν νομίζω να τίθεται θέμα καλού κακού . Και τα δυο μηχανήματα είναι ( απ ότι φαίνεται ισάξια ) Η μόνη ουσιαστικά μεγάλη διαφορά τους είναι ότι δεν υποστηρίζει τα παιχνίδια του PS2 κάτι που για πολλούς την καθιστά αυτομάτως κατώτερη . Βέβαια αν έχεις ήδη PS2 μικρό το κακό . Αν όμως δεν έχεις και με την περιορισμένη ποικιλία που υπάρχει αναγκαστικά θα παίζεις και games του PS2 . Αν όμως δεν σ ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια ( όπως εμένα ) και θέλεις την συσκευή σαν blue ray player τότε καλύπτεσαι άνετα με την 40άρα που στο κάτω κάτω είναι και πιο νέα από μια 60άρα .Σωστός ο Γιάννης.=====> www.play.com.gr 500 και αποκτάς την καλή έκδοση.
Αν συνδέσουμε πληκτρολόγιο και mouse στη κονσόλα δεν θα μας χρειαστούν οι παραπάνω συνδέσεις usb?
Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει κάποιο USB reader πχ 1 σε 4 οπότε αυτομάτως έχουμε 5 USB .
Τώρα όσον αφορά την 60άρα ουσιαστικά έχει καταργηθεί και παίζει μέχρι εξαντλήσεως με το πακέτο 2 games + χειριστήριο στα 559 η 550 αναλόγως. Σκέτη θα βρεις μόνο κατά λάθος σε κάποιο κατάστημα που έχει στοκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.