PS3 40GB- PRICE DROP!!!

πολλα... ειναι επισημες τιμες ελληνικης αντιπροσωπιας?Αν ναι ,θα τους παρει και θα τους σηκωσει !
Σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν αγαπητή μου :p

Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Πλάκα θα είχε να βάζαμε το 360 να κάνει folding... όχι για το αποτέλεσμα, για να δούμε πόσο θα κρατήσει :)

Τώρα η σύγκριση στα παιχνίδια γίνεται , αφού γνωρίζουμε ότι το 360 έχουν καταφέρει να το εκμεταλλευτούν στο 90% χοντρικά και έχει ουσιαστικά τελειώσει, ενώ το ps3 είναι ακόμα σε πολύ χαμηλό ποσοστό λόγο της εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας που απαιτεί ο cell και της ευελιξίας του.
(συν τα καλά εργαλεία της MS, ο επιπλέον 1 χρόνος, και ότι στα multiplatform παίρνουν την 360 version και την κάνουν port στο πολύ διαφορετικό ps3.)

Ρε Blizard, αφου δεν εχεις μετοχες στην sony, γαιτι εισαι τοσο fan boy?
Συγκριση στα παιχνιδια γινεται εδω και τωρα, με multi platform τιτλους. Τι να λεμε? Μη εθελοτυφλουμε για χαρην ενος προιοντος. Το ps3 ειναι η πατατα της χρονιας οσον αφορα τα games. Ουτε καλα γραφικα (αναφορικα με το 360), ουτε πρωτοτυπια σε τιτλους. Σορυ αλλα ετσι ειναι.
Απο την αλλη ειναι ενα μηχανημα που συνεργαζεται τελεια με το htpc μας, παιζει καταπληκτικα σαν blu-ray player με τα μισα λεφτα, ειναι Hd player και παιχνιδομηχανη σε ενα, στοιχιζει λιγοτερο απο το 360, του χωνεις Linux. Μπορει σε λιγο να μπορει να χειριζεται και την καφετιερα μας που θα εχει bluetooth. Αλλα μεχρι εκει.
Για παιχνιδια αυτη την στιγμη, 360 rules.
Και για να πουμε και τη αληθεια, μιλωντας με εναν γνωστο που ειναι στην ομαδα που φτιαχνει το Theseis, μου ειπε οτι η τεχνογνωσια καθε εταιριας προερχεται απο τα pc. Αρα ειναι πιο ευκολο να εκμεταλλευτουν το 360, με απλο Port στις δυνατοτητες του, παρα να φτιαξουν απο την αρχη σχεδον ενα παιχνιδι για ps3. Ετσι και θα κανουν, και θα αγνοησουν το ps.

Re: Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Συγκριση στα παιχνιδια γινεται εδω και τωρα, με multi platform τιτλους. Τι να λεμε? Μη εθελοτυφλουμε για χαρην ενος προιοντος. Το ps3 ειναι η πατατα της χρονιας οσον αφορα τα games. Ουτε καλα γραφικα (αναφορικα με το 360), ουτε πρωτοτυπια σε τιτλους. Σορυ αλλα ετσι ειναι.
Την πρωτοτυπία που έχει στον ένα σχεδόν χρόνο το ps3, δεν θα την αποκτήσει το xbox μέχρι το τέλος της ζωής του ... (το οποίο λογικά δεν πρέπει να αργεί και πάρα πολύ)
http://www.n4g.com/xbox360/NewsCom-73363.aspx#Comments

Και επειδή μερικές εταιρίες έκαναν port τα games από το 360 στο δύσκολο ps3 των 2-3 εκατομμυρίων user, και τα άφησαν οριακά χειρότερα, δεν πρέπει να σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα για τις κονσόλες.
(Δες με λογική τι έγινε, χωρίς να εθελοτυφλείς … εδώ μπαίνει σωστά η λέξη)
Όσοι developers προσπάθησαν λίγο, έβγαλαν καλύτερη version στο ps3, και μιλάμε για κορυφαία games όπως oblivion, όχι της πλάκας.
Δες μια άλλη παιχνιδάρα που έρχεται , το COD4…
http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?p=14938#post14938

Για παιχνιδια αυτη την στιγμη, 360 rules.
Και για να πουμε και τη αληθεια, μιλωντας με εναν γνωστο που ειναι στην ομαδα που φτιαχνει το Theseis, μου ειπε οτι η τεχνογνωσια καθε εταιριας προερχεται απο τα pc. Αρα ειναι πιο ευκολο να εκμεταλλευτουν το 360, με απλο Port στις δυνατοτητες του, παρα να φτιαξουν απο την αρχη σχεδον ενα παιχνιδι για ps3. Ετσι και θα κανουν, και θα αγνοησουν το ps
Για να τα λέμε όλα, «it rules» για αυτούς που έχουν την νοοτροπία των τα pc όπου παίρνουν μια κάρτα γραφικών και θα την πετάξουν σε λίγο...
(το ps2 έδειξε ότι το βόλεμα των προγραμματιστών με τις κάρτες που αλλάζουν κάθε 1-2 χρόνια και τα αναλώσιμα μηχανήματα σαν το xbox δεν δουλεύει ... εδώ έχουμε να κάνουμε με κονσόλες, και δεν μπορούν να αγνοήσουν το ps3.)

Ρε Blizard, αφου δεν εχεις μετοχες στην sony, γαιτι εισαι τοσο fan boy?
.
Βασικά αν δεν ήσουν ο ίδιος fanboy, θα μπορούσες να δεις και να παραδεχτείς ότι είναι λογικά όσα λέω και ίσως σωστά ....
Τώρα κάθεσαι και γράφεις τα παραπάνω μάλλον να για να το ακούσεις ο ίδιος να μην κλονιστεί η "πίστη" σου σε αυτό που αγόρασες και ότι το ps3 δεν θα χαλάσει το βόλεμα των developers!!!
Παραδέξου απλά ότι το πήρες 360 , ευχαριστήθηκες τα games που υπάρχουν , αλλά μην το προσπαθείς παραπάνω γιατί δεν πάει με τίποτα.... τώρα που έχει βγει το ps3 και αρχίζουν να το μαθαίνουν και να βγάζουν πολλά παιχνίδια , κλείνει το όποιο παράθυρο υπήρχε για το xbox360.

Last edited:
+1

Μην υποτιματε το PS3 επειδη σας τζουζει.. Η sony.

Και μενα με τσουζει η πουτ@ν@ η Lamborghini που δινει την
Murcielago 350.000 ευρω.

Οσο θελει θα το πουλισει και οποτε θελει θα κατεβασει την τιμη.

Αν δεν εχεις παρε xbox η wii οπως κανουν ολοι.

Οποιος υποτιμαει και προσπαθει να θαψει το PS3 δε καταφερνει τιποτα..

…αφού στις πλατφόρμες είμαστε σαν τα κόμματα… οι σταθεροί , οι αναποφάσιστοι και οι περιστασιακοί… εγώ είμαι αντί-MS έχω PS1 , PS2 και περισσή πήρα και ένα Wii for fun… (και το χαίρομαι ακόμα ;) ) περιμένω το PS3…ΝΑΙ, κομμένο σαν το καινούργιο που έβγαλαν…ΟΧΙ όταν δω τιμή στο καλό κάτω από 500…θα πάρω… μέχρι τότε αφήνω την αγορά στους Technology Sponsors ;) τώρα το καλύτερο η χειρότερο…δεν έχει και μεγάλη σημασία τις περισσότερες φορές… καθαρά τεχνολογικά το PS3 είναι ανώτερο από το XBOX 360 αλλά και αυτό δε σημαίνει τίποτα και το Zune τεχνολογικά έχει τα φόντα να κτυπήσει το iPOD όμως πάτωσε ;)

Και λοιπον, τι θα γινει τοτενες?

Νεα πτωση τιμης (ετσι ακουγεται , δεν ειναι και σιγουρο).

Oσο για την μαχη PS3 με XBOX 360 τα πραγματα ειναι απλα. Oσο και αν καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν οι δυνατοτητες των δυο σαν κονσολες ειναι περιπου οι ιδιες (δεν το λεω εγω αυτο το εχουν πει γνωστοι δημοσιογραφοι και προγραμματιστες) και με δεδομενο οτι το 360 ειναι πολυ πιο ευκολο σαν προγραμματισμος (πολυ βασικο) και (σχεδον) συμβατο με PC , ειναι δεδομενο οτι θα δουμε φοβερα παιχνιδια σε αυτο. Ηδη υπαρχει ποικιλια τιτλων για ολα τα γουστα.
Μεχρι να μαθουν το PS3 οι προγραμματιστες και να βγουν ανωτερα παιχνιδια απο το 360 (αν ειναι αυτο δυνατον γιατι απο οτι φαινεται δεν ειναι) το πουλακι θα εχει πεταξει. Εκτος αν καποιος θελει να περιμενει χρονια ολοκληρα σαν την Πηνελοπη τον Οδυσσεα να γυρισει...λολ...

YΓ. To Call of Duty 4 οντως θα ειναι φοβερο. Θα το αγορασω σιγουρα (για το 360 εννοειται).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Την πρωτοτυπία που έχει στον ένα σχεδόν χρόνο το ps3, δεν θα την αποκτήσει το xbox μέχρι το τέλος της ζωής του ... (το οποίο λογικά δεν πρέπει να αργεί και πάρα πολύ)
http://www.n4g.com/xbox360/NewsCom-73363.aspx#Comments

Και επειδή μερικές εταιρίες έκαναν port τα games από το 360 στο δύσκολο ps3 των 2-3 εκατομμυρίων user, και τα άφησαν οριακά χειρότερα, δεν πρέπει να σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα για τις κονσόλες.
(Δες με λογική τι έγινε, χωρίς να εθελοτυφλείς … εδώ μπαίνει σωστά η λέξη)
Όσοι developers προσπάθησαν λίγο, έβγαλαν καλύτερη version στο ps3, και μιλάμε για κορυφαία games όπως oblivion, όχι της πλάκας.
Δες μια άλλη παιχνιδάρα που έρχεται , το COD4…
http://www.ps3forums.gr/VB3/showthread.php?p=14938#post14938

Για να τα λέμε όλα, «it rules» για αυτούς που έχουν την νοοτροπία των τα pc όπου παίρνουν μια κάρτα γραφικών και θα την πετάξουν σε λίγο...
(το ps2 έδειξε ότι το βόλεμα των προγραμματιστών με τις κάρτες που αλλάζουν κάθε 1-2 χρόνια και τα αναλώσιμα μηχανήματα σαν το xbox δεν δουλεύει ... εδώ έχουμε να κάνουμε με κονσόλες, και δεν μπορούν να αγνοήσουν το ps3.)

Βασικά αν δεν ήσουν ο ίδιος fanboy, θα μπορούσες να δεις και να παραδεχτείς ότι είναι λογικά όσα λέω και ίσως σωστά ....
Τώρα κάθεσαι και γράφεις τα παραπάνω μάλλον να για να το ακούσεις ο ίδιος να μην κλονιστεί η "πίστη" σου σε αυτό που αγόρασες και ότι το ps3 δεν θα χαλάσει το βόλεμα των developers!!!
Παραδέξου απλά ότι το πήρες 360 , ευχαριστήθηκες τα games που υπάρχουν , αλλά μην το προσπαθείς παραπάνω γιατί δεν πάει με τίποτα.... τώρα που έχει βγει το ps3 και αρχίζουν να το μαθαίνουν και να βγάζουν πολλά παιχνίδια , κλείνει το όποιο παράθυρο υπήρχε για το xbox360.

Μαλλον δεν με καταλαβες, μιας και εισαι fan boy της σονυ.
Φιλε μου εχω και τις τρεις παιχνιδομηχανες, και ειναι αστειο καποιος να μου λεει πως το ps3 εχει καλα παιχνιδια.
Στο ξαναλεω, δεν ειπα οτι το Ps3 δεν εχει δυνατοτητες. Δεν με απασχολει εξαλου, να λεω πως εχω την καλυτερη σε δυνατοτητες παιχνιδομηχανη. Με απασχολει ομως οταν βλεπω σε προβολεα το ποσο πατατα σε γραφικα ειναι το resistance.
Το σιγουρο ειναι οτι θα βγει το COD4 και θα δουμε πως ειναι τα γραφικα αμφοτερα.
Για ποια πρωτοτυπια μιλας, πιο οριακα χειροτερο, ποια ευχαριστηθηκα (και δεν θα συνεχισω να ευχαριστιεμαι στο 360-μηπως το GOW? xa,xa,xa), τι θ αλλαξει στο ps3, πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Οι εταιριες παιχνιδιων δεν θελουν να ασχοληθουν με το Ps3 και λιγοι απο αυτους βγαινουν και το λενε δημοσια.
Αλλα σε παρακαλω, αν θες πες μου ποια Multiplatform παιχνιδια ειναι οριακα χειροτερα ή κ το ιδιο καλα σε γραφικα με το 360.

Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

…αφού στις πλατφόρμες είμαστε σαν τα κόμματα… οι σταθεροί , οι αναποφάσιστοι και οι περιστασιακοί… εγώ είμαι αντί-MS έχω PS1 , PS2 και περισσή πήρα και ένα Wii for fun… (και το χαίρομαι ακόμα ;) ) περιμένω το PS3…ΝΑΙ, κομμένο σαν το καινούργιο που έβγαλαν…ΟΧΙ όταν δω τιμή στο καλό κάτω από 500…θα πάρω… μέχρι τότε αφήνω την αγορά στους Technology Sponsors ;) τώρα το καλύτερο η χειρότερο…δεν έχει και μεγάλη σημασία τις περισσότερες φορές… καθαρά τεχνολογικά το PS3 είναι ανώτερο από το XBOX 360 αλλά και αυτό δε σημαίνει τίποτα και το Zune τεχνολογικά έχει τα φόντα να κτυπήσει το iPOD όμως πάτωσε ;)

Δεν ειναι ακριβως ετσι ρε φιλε. Το δεχομαι οτι εισαι αντι_ms, καλα κανεις για εμενα, αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη. Η ιστορια ειναι ομως η εξης. Εκατσες ποτε να βαλεις και τις δυο κονσολες στο προβολακι σου, να κατσεις να δεις τι το διαφορετικο εχουν? Μετα βγες και πες την γνωμη σου για αυτο που ειδες, τεκμηριωμενα και θα εισαι αρχοντας. Μερικοι ομως βγαζουν συμπερασματα βαση των δυνατοτητων και χωρις να εχουν κατσει να κανουν μια αντιπαραθεση μεταξυ των μηχανηματων.
Anyway, δεν θελω να κατσω να το συζητησω παραπερα. Ο φιλος Blizard εχει τις αποψεις του, εγω ομως τον προσκαλω σπιτι μου, να κανουμε ενα μινι τεστακι και να βγαλουμε τα οποια συμπεραματα.

Ρε παιδιά την ίδια συζήτηση την είχαμε και πριν 5 πέντε χρονια για το PS2 vs XBOX και τελικά μια χαρά πήγαν και οι δυο κονσόλες. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τώρα.
Σήμερα όπως πάνε οι τιμές δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχεις και τις τρεις κονσόλες.
Η κάθε μια αξίζει για διαφορους λόγους , το Wii γιατί προσφέρει κάτι το διαφορετικό , το 360 γιατί έχει πολλά και καλά παιχνίδια και το PS3 για το Blu Ray, Linux και για το Ratchet & Clank:p
Και για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα, ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη αγορά το PS3 40GB η το 60GB Starter Pack?

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Solidus και με το no backward PS2 gaming τι θα κάνουμε;

PS3 60GB ...

Νομιζω με τη διαφορα τιμης αγοραζεις PS2, επισης, για να σ'ενδιαφερει το backward compatibility κατα κανονα σημαινει οτι ηδη εχεις PS2!

Δαγκωτο το 40αρι... (προσωπικα βεβαια θα προτιμησω καλη αναβαθμιση στο PC, Οι τιτλοι δε συγκρινονται)

Δεν έχω PS2 , και θέλω να παίζω τα FF και άλλα games του PS2

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους , οπότε το 40G είναι πολύ καλό !

ΥΓ το χειριστήριο με την δόνηση πότε βγαίνει;