PS3 - Firmware v3.10

τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..

αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.

Ώπα κράτει όλα!!!!
Δηλαδή αν βάλουμε την τελευταία έκδοση δεν θα παίζει ματρόσκες???
Δηλαδή η μόνη αλλαγή είναι το facebook???
Με την διπλή έξοδο ήχου δεν θα έχουμε αλλαγές???
Ευχαριστώ..

Δηλαδή αν βάλουμε την τελευταία έκδοση δεν θα παίζει ματρόσκες???
MKV πιθανότατα δεν θα παίξει ποτέ. Ή μάλλον πιο σωστά, δεν θα παίξει με firmware από τη Sony.
Το θεωρώ απίθανο από εταιρία που έχει παραγωγή ή διανομή ταινιών (Sony) ή υποστηρίζει το downloadable περιεχόμενο (Microsoft) να υποστηριχθεί ο τύπος αρχείου που χρησιμοποιείται κατ' εξοχήν στα παράνομα αντίγραφα.

Κυκλοφορεί μια φήμη οτι η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Mozilla για ενσωμάτωση του Firefox στο PS3. Αντε να δουμε.

Αν έπαιζε mkv θα κάναμε τόσες συζητήσεις επι συζητήσεων!!!

Εκτός και αν ο φίλος μας εννοεί πως μέσω media server παίζει mkv! Αυτό είναι άλλη κουβέντα προφανώς!

Εδώ μιλάμε για native υποστήριξη matrosca. Που δε θα υπάρξει όσο το μηχάνημα είναι κλειστό δηλαδή πιθανώς για ... πάντα!

Τώρα στο θέμα μας παιδιά!

Εγώ που την πέρασα την 3.10 δεν βλέπω καμιά απολύτως διαφορά!

Εσείς!?

Φίλε xamurabi αυτό εννοούσα!!!!
Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω μόνο το facebook είναι η μόνη διαφορά...
Τελικά υπάρχει λόγος να την εγκαταστήσουμε????

Δεν είναι επιλογή σου βασικά. Αν δεν το κάνεις είσαι εκτός PS Network....

Δεν είναι επιλογή σου βασικά. Αν δεν το κάνεις είσαι εκτός PS Network....
+10000000
ποσες φορες θα το πουμε οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχουμε επλογη για τα νεα firmware

off topic
τελικα η sony μας χωρευει κανονικοτατα στο ταψι ε?
ποιος θα μου το ελεγε πριν καποια χρονια οτι θα αγοραζα playstation που δεν θα <<ξεκλειδωνε για να εχω αντιγραφα ασφαλειας :rofl:>>

MKV πιθανότατα δεν θα παίξει ποτέ. Ή μάλλον πιο σωστά, δεν θα παίξει με firmware από τη Sony.
Το θεωρώ απίθανο από εταιρία που έχει παραγωγή ή διανομή ταινιών (Sony) ή υποστηρίζει το downloadable περιεχόμενο (Microsoft) να υποστηριχθεί ο τύπος αρχείου που χρησιμοποιείται κατ' εξοχήν στα παράνομα αντίγραφα.

Προφανώς ρε παδια δεν θα παιξει ποτέ mkv με firmware από την Sony.
Οσοι το περιμένουν απλώς χάνουν την ώρα τους... -bye-

[off topic]
Γιατί βρε παιδιά?! Ελπίζετε να μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί ανεπίσημο firmware?

Ακόμη και αν φτιαχτεί το PS3 δε θα μπορεί να είναι ποτέ ξανά online. H Sony θα καιροφυλακτεί!!!

Εκτός και αν υπάρχει εκεί έξω κάποιος (που δεν υπάρχει) που θα φτιάχνει πιο γρήγορα ανανεώσεις firmware από ότι θα φτιάχνει για να κλειδώνει το μηχάνημά της η Sony!

Εκτός και αν κάποιος (κανένας πιστεύω) θέλει το PS3 του να είναι ένα απομονωμένο από το Intenet μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για media player!

Προσθέτω και εγώ λοιπόν κάτι σε αυτή την άποψη που λέει απλά "ξεχάστε το".

[in topic]

Τι έγινε βρε παιδιά δεν έβαλε κανένας άλλος την 3.10? Μόνο εγώ!?

Και εγώ την έχω εγκαταστήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα καλά...