PS3 - Firmware v3.10

Καλησπέρα φίλε,

Ας με διορθώσουν και οι περισσότερο ειδήμονες του forum αλλά δεν νομίζω να γίνεται στο PS3 slim αυτό που ζητάς. Εγώ για τον λόγο αυτό πήρα το PS3 το χοντρό, του έκανα partition, έβαλα μέσα τα Ubuntu και μπόρεσα να το κάνω αυτό. Και πάλι δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια. Αλλά οι ταινίες τρέχουν ΟΚ.

Γνωρίζω ότι pertition στο PS3 Slim δεν γίνεται. Η μαμά SONY το κατήργησε σε αυτό το μοντέλο....

τι εννοείς "δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια" ? από το linux δεν τρέχει κανένα παιχνίδι PS3 ούτε με σφαίρες! αντε κανενα mame!

τι εννοείς "δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια" ? από το linux δεν τρέχει κανένα παιχνίδι PS3 ούτε με σφαίρες! αντε κανενα mame!

ένα ξαδερφάκι μου που σπουδάζει πληροφορική στην Σάμο μου βρήκε ένα emulator και παίζω κάποια παιχνίδια. μην φανταστείς καινούργια, μέχρι πριν δυο - τρια χρόνια πίσω.

Τα ποιο καινούργια κολλάνε γιατί "βλέπουν" ότι ο "υπολογιστής" δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και σταματούν την εγκατάσταση....

τώρα για περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω, τί γίνεται και πώς. Πές μου τί θές να ρωτήσω τον ξάδερφο.....

α οκ... αναφέρεται σε παιχνίδια για PS1. Εντάξει τρέχουν με emulator σε linux αλλα πάνε αργά και πλεον... δεν θα εντυπωσιάσουν κανεναν :D

καταλαβα... στο μελλον ολο κ κατι θα βγει ...μεχρι τοτε οποτε αναβαθμιζω κανονικα απο sony στο τελευταιο firmware και παιζω κανονικα online , και οτι παιχνδια εχει εκει μεσα(κατι απο ps1, kai kati apo psp) , σωστα ?δεν υπαρχει καποιοο προβλημα.

επισης για να μη με γδυσουν ...δεν μου λετε κ κανα site gia παιχνιδια απεξω....ναστε καλα ρε παιδια !!