PS3 - Firmware v3.10

δεν μου φορτωνει το προφιλ μου.
kai επισης να πω οτι ακομα ενα ανευ ουσιας update απτην sony.

τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..

αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάτι; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά ξέρεις αν είναι δυνατόν μέσω firmware, να περαστεί στα video settings κάτι ανάλογο με το frame interpolation, δηλαδή κάτι που να πολλαπλασιάζει τα 24fps, σε πολλαπλάσιό του, δηλαδή 48, 72 ή 96, για μας που το προβολικό μας δεν το υποστηρίζει, ώστε να έχουμε λίγο καλύτερη κίνηση; Μπορούμε κάπου να τους το ζητήσουμε ή να μάθουμε αν το έχουν υπόψιν τους; Εσύ που σε βλέπω για τα καλά ενημερωμένο στα θέματα ps3, μπορείς να μπεις σε κόπο να τους το ζητήσεις; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

παδεία το βρήκα !!!!1 είναι στο Accont Management μπείτε μέσα και εκεί είναι oeo......ναι αλλα στο fb δεν μπορώ να μπω πως γίνετε?

Last edited:
Απάντηση: Re: PS3 - Firmware v3.10

τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..

αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.

Φιλε μου σαφεστατα δεν πηρα το Ps3 για ματροσκες. Απλα οταν βλεπεις μια εταιρια να σου παρουσιαζει μια καινουργια παιχνιδομηχανη hd γενιας(οταν την εβγαλε τελος παντων) και πρεπει να περιμενεις μετα απο 3-4 updates στο firmware για να βλεπεις υποτιτλους σε απλο divx αρχειο (που και ενα bluesky dvd τα παιζει)μετα απο κραξιμο σε forums ανα τον κοσμο, ειναι θεμα για μενα. Και επισης (δεν θυμαμαι σε ποιο update το εγραφε) να βαζουν κωδικες για divx 3???? Ασχετο!!
Να αναλωνονται τα updates σε χρωματακια στο avatar και τετοια ειναι λιγο μ...... Γιατι να αναγκαζομαστε (υποθετω πολλοι απο τους κατοχους του ps3) να αγορασουμε και ενα media player για να παιξουμε ταινιες hd ενω εχουμε ηδη παρει "το απολυτο media station" κατα τα λεγομενα παντα της εταιριας.."it only does everything"? Εδω δεν παιζει και μερικα avi αρχεια (ασε τα mkv).
Και βεβαια κατανοω οτι σαν εταιρια πρεπει να προωθησει τα Br κλπ κλπ. Ο βασικος λογος αγορας του ηταν ετσι κι αλλιως σαν ενα καλο br player και παιχνιδομηχανη αν μη τι αλλο.
Οταν βλεπεις ομως να γινονται updates ανουσια (κατα την δικη μου αποψη παντα) ξενερωνεις.
Πλεον αυτα που περιμενω για το ps3 ειναι η αναβαθμιση σε firmware (οπως ανακοινωσε η sony για 3d gaming μαλλον του χρονου
http://ps3.qj.net/From-HD-to-3D-Sony-upgrading-PS3s-for-full-3D-support-in-2010/pg/49/aid/136025) και τo Final Fantasy.
Ελπιζω το Update για 3d που λενε να μην ειναι μονο για το slim....

Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό dual shock 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.

Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.

Ξεκινα το ps3 πατωντας το κεντρικο κουμπι του dual shock αλλα εχοντας το , συνδεδεμενο με το usb καλωδιο και πες μας.

Βρε ένα κόλλημα που έχουμε πάθει με το Facebook!

Και δεν το πάθαμε από μόνοι μας! Άλλοι μας βάλαν στο τριπάκι!

Εδώ το έχουμε στα τηλέφωνά μας δεν θα το είχαμε στο PS3?!!!

Τι να σας πω μεγάααααλη προσθήκη που θα κάνει τους απανταχού παιχνιδόφιλους να χοροπηδούν από ενθουσιασμό!

Σε λίγο μας βλέπω και με άλλες προσθήκες τύπου .... @dultfinder :slapface:-bye-

Καλημέρα..

Επειδή θα γίνει αναβάθμιση απο Vista 64bit σε W7 επίσης 64bit, να ρωτήσω αν
"παίζει" κανείς τον Server με Windows 7 Ultimate 64bit?
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή έστω ενα link με "best settings" για το συγκεκριμένο setup?

ΥΓ. ..αν και πιστεύω θα παίξει χωρίς πρόβλημα..:chinscratch:
και φυσικά περιμένω την γνώμη του xamurabi-bye-

Καλημέρα..

Επειδή θα γίνει αναβάθμιση απο Vista 64bit σε W7 επίσης 64bit, να ρωτήσω αν
"παίζει" κανείς τον Server με Windows 7 Ultimate 64bit?
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή έστω ενα link με "best settings" για το συγκεκριμένο setup?

ΥΓ. ..αν και πιστεύω θα παίξει χωρίς πρόβλημα..:chinscratch:
και φυσικά περιμένω την γνώμη του xamurabi-bye-

Είμαστε λίγο εκτός θέματος αλλά θα σου απαντήσω!

Επειδή δεν έχω μεταφερθεί, ακόμη, στην 64bit eποχή δε θα μπορέσω να σε βοηθήσω γιατί απλά δεν έχω γνώση και άποψη!

Παρόλα αυτά έχε υπόψη σου το οδηγό για αρχάριους που βρίσκεται στο εξειδικευμένο forum. Έχει πολλά στοιχεία και απαντήσεις σε πολλά θέματα όπως και στην εγκατάσταση σε win7 σύστημα!

Καλή επιτυχία! -bye-

Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό dual shock 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.

Τα ίδια και σε μένα.Από ότι διάβασα,έχει βγει καινούργιο firmware(3.15) που το διορθώνει...

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. να ρωτησω κατι. συντομα θα αποκτησω ενα πσ3 σλιμ. υπαρχει τροπος να παιζουμε παιχνιδια απο μορφη ισο μεσω του σκληρου δισκου η dvd ?

thx

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. να ρωτησω κατι. συντομα θα αποκτησω ενα πσ3 σλιμ. υπαρχει τροπος να παιζουμε παιχνιδια απο μορφη ισο μεσω του σκληρου δισκου η dvd ?

thx

δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο για PS3. τα παίζουμε όπως πρέπει (original!) ;)

Και για να μη φρικάρεις από τις τιμές αν βγεις μια βόλτα στα γνωστά καταστήματα, υπάρχει πάντα η Αγγλία με τιμές που φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις στο 60-70% των ελληνικών. Δε θέλει κόπο (παρανομία, σπασίματα κλπ), θέλει τρόπο (έρευνα αγοράς) ;)

Καλησπέρα φίλε,

Ας με διορθώσουν και οι περισσότερο ειδήμονες του forum αλλά δεν νομίζω να γίνεται στο PS3 slim αυτό που ζητάς. Εγώ για τον λόγο αυτό πήρα το PS3 το χοντρό, του έκανα partition, έβαλα μέσα τα Ubuntu και μπόρεσα να το κάνω αυτό. Και πάλι δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια. Αλλά οι ταινίες τρέχουν ΟΚ.

Γνωρίζω ότι pertition στο PS3 Slim δεν γίνεται. Η μαμά SONY το κατήργησε σε αυτό το μοντέλο....