Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω μόνο το facebook είναι η μόνη διαφορά...
τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..
αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.
τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..
αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.
Καλημέρα..
Επειδή θα γίνει αναβάθμιση απο Vista 64bit σε W7 επίσης 64bit, να ρωτήσω αν
"παίζει" κανείς τον Server με Windows 7 Ultimate 64bit?
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή έστω ενα link με "best settings" για το συγκεκριμένο setup?
ΥΓ. ..αν και πιστεύω θα παίξει χωρίς πρόβλημα..:chinscratch:
και φυσικά περιμένω την γνώμη του xamurabi![]()
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό dual shock 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. να ρωτησω κατι. συντομα θα αποκτησω ενα πσ3 σλιμ. υπαρχει τροπος να παιζουμε παιχνιδια απο μορφη ισο μεσω του σκληρου δισκου η dvd ?
thx
δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο για PS3. τα παίζουμε όπως πρέπει (original!)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.