Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

δεν ειναι σωστο να συγκρινεις την μπαταρια λιθιου του ps3 με τις energiser που πιθανως χρησιμοποιει καποιος στο xbox
κριμα παντως για την sony που ενω τολμαει και πρωτη εβγαλε κονσολες με CD(τα αστεια 3D0.megacd κτλ κτλ δεν τα μετραω),DVD,BLURAY εκανε αυτα τα λαθακια στην αρχιτεκτονικη(δυσκολος προγραμματισμος,μικροτερη GPU μνημη)...αλλιως νομιζω οτι θα ειχε εξαφανισει καθε ειδους ανταγωνισμο
καλο το ΧΒΟΧ2(!!) αλλα νομιζω οτι το Playstation3 ειναι πιο ολοκληρωμενο μηχανημα

χχμμμ μάλιστα AAA Games! Αυτή είναι η αντικειμενικότερη και πιο ορθή πιστοποίηση για ένα παιχνίδι δηλαδή; Σαν να λέμε πιστοποίηση ISO9006 ένα πράγμα; ....Ας μου πει κάποιος πως υπάρχει καποια βαθύτερη έννοια σε αυτή την ορολογία γιατί αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια ότι ο χώρος του Gaming έχει πήξει από 17χρονα που το παίζουν παντογνώστες και κρίνουν τα Physics του GT , πετάν μια έννοια του στυλ Global Illumination που από ότι έχω καταλάβει είναι μια τεχνική που αποδίδει αφύσικο και υπερβολικό φωτισμό με σκοπό να καλύψει αδυναμίες γραφικών σε κάποιες "παιχνιδάρες" κ.τ.λ. Έλεος! :twoguns:

γιατι δεν εχουμε δει ακομα ΑΑΑ τιτλο στο ps3???

Μηπως εβαλες αναποδα τα υπεροχα blu-ray disks των Uncharted, Heavenly Sword, Motorstorm, Call of Duty 4, Ratchet & Clank, Ninja Gaiden Sigma, Resistance, Orange Box, Burnout Paradise, Assasin's Creed, Warhawk(και downloadable αν δε μπορεις τα δισκακια, εχει και σκληρο αλλωστε το PS3 σου οποτε δεν εχεις προβλημα) και πολλων αλλων ΑΑΑ παιχνιδιων στο PS3 σου και δε μπορουσε να τα διαβασει?

Οσο για το πιο θρυλικο και δημοφιλες racing παιχνιδι ολων των εποχων, το Gran Turismo, να θυμισω γιατι μαλλον ειστε μικρα εδω μεσα, πως οταν ο συγκεκριμενος τιτλος ειχε Physics απο το πρωτο Playstation ολοι επαιζαν sega rally και νομιζαν πως μεχρι εκει μπορει να φτασει ο ρεαλισμος σε βιντεοπαιχνιδι.

Τωρα το Halo 3 ας μην το σχολιασουμε καν...Απλα θα πω οτι ημουν μεγαλος Fan των 2 πρωτων παιχνιδιων! Κατι ηξερε η Bungie, κατασκευαστρια εταιρια του τιτλου, και ηθελε να φυγει αμεσως μολις κυκλοφορησε το τριτο κεφαλαιο απο την αποκλειστικοτητα στην Microsucks.

Μια ερώτηση προς τους κατόχους ps3:

Δεν βαρεθήκατε να παίζετε με το ίδιο άθλιο χειριστήριο, που είχατε από την εποχή του ps1; (πάνε 13 χρόνια από τότε)

Μια ερώτηση προς τους κατόχους ps3:

Δεν βαρεθήκατε να παίζετε με το ίδιο άθλιο χειριστήριο, που είχατε από την εποχή του ps1; (πάνε 13 χρόνια από τότε)

Εγω ναι, καμια φορα βαριεμαι την εργονομια του και την τελεια κατανομη πληκτρων που εχει (πάνε 13 χρόνια από τότε) και θελω κατι που θα ανεβαζει το πυχη δυσκολιας στα παιχνιδια με τεχνητα μεσα. Τοτε αναβω το 360 και πιανω το χειρηστ-ηριο του.

BANTAS προφανως εχεις μονο ps3 ε??? δεν ξερω για ποια 17χρονα αναφερεστε παντως εγω ειμαι 24 και ασχολουμαι φανατικα απο τα 7 μου χρονια με videogaming....Mετρηστε τα..δεν μου φαινονται για λιγα..Kαι εχουν περασει ολες οι γνωστες κονσολες απο τα χερια μου και αυτη τη στιγμη εχω εκτος απο τις last gen και 360 και ps3 και Wii....Δε μενδιαφερει καμια απο τις 3 συγκεκριμενα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζω ποιοτικα παιχνιδια...Στο ps3 εχω παιξει 4 καλα παιχνιδια.Στο 360 30.Τα μισα απο αυτα περιπου μπορει να υπαρχουν στο ps3 αλλα ειναι καλυτερα στο 360...FACT! τι να κανουμε τωρα ρε παιδια...
Το μονο που κανω με το ps3 ειναι να το ξεσκονιζω!!!
Λετε να μην ηθελα να παιζω παιχνιδια και να το ευχαριστιεμαι??
Εσεις που εχετε μια κονσολα καλα κανετε και υποστηριζετε αυτη που εχετε γιατι αλλιως θα σας ελεγαν σορυ κιολας μακακες...

subcode επειδη μυριζομαι οτι εσυ εισαι 17χρονο,δεν συνεχιζω την κουβεντα μαζι σου...και αλλωστε ποτε δεν την ανοιξα.
Δεν εχεις δικαιωμα να προκαλεις με χαρακτηρισμους, αλλα αφου το εκανες , και στους επιστρεφω και εχω ζητησει τη συνδρομη-συμβουλη των mods και επιφυλασομαι.

Last edited:
BANTAS προφανως εχεις μονο ps3 ε???

To προφανες δε καταλαβα απο που πηγαζει αλλα οπως εχω ηδη αναφερει εχω και τις 2 κονσολες. Ειχα και το ps2 και το xbox τα οποια τα ειχα λιωσει. Μαλιστα το xbox με το modding που ειχε ''φαει'' το λειτουργω ακομα. Πανω απ' ολα βαζω και γω τα games. Εχω ηδη τερματισει τις παιχνιδαρες του 360 απο 2-3 φορες τη καθε μια και το απολαυσα τη καθεμια. Ομως για λογους που ανεφερα σε προηγουμενο post το ps3 με εχει κερδισει πλεον. Ειναι η κονσολα στην οποια θα δουμε τις περισσοτερες εξελιξεις στο χωρο. Τωρα για το θεμα των port, η διαφορα που υπηρχε ως τωρα σε ενα δυο textures στις 2 εκδοσεις θα γυρισει μπουμερανγκ στο 360 (Βλεπε Burnout και Call of Duty 4) και το χασμα ποιοτητας ολο και θα αυξανεται, οι διαφορες δε θα ειναι ασημαντες. Παρολα αυτα δεν ειναι τα κοινα παιχνιδια των 2 κονσολων που θα με κανουν να αποφασισω ποια προτιμαω τοσο πολυ οσο οι αποκλειστικοτητες και το συνολο της κονσολας, και το ps3 εχει για μενα το καλυτερο πακετο.

Ρε παιδια το θεμα ειναι ο φιλος μας τι να παρει....ps3 ή 360 ελιτ..
Εγω την απαντηση μου την εχω δωσει...XBOX360 ARCADE + PS3 40Go
αφου ανεφερε οτι δεν εχει προβλημα με τα χρηματα...
Αλλα για μενα καλυτερα να παρει ΤΩΡΑ 360 και οσα λεφτα του μεινουν να τα κρατησει για του χρονου το καλοκαιρι που το ps3 θαχει και 299Ε γιατι αφου ολοι μας λεμε οτι ειναι μια κονσολα που εχει μελλον μπροστα της τοτε ας την αφησουμε για το μελλον....Θα ειναι και πιο συμφερουσα αγορα

Καλυτερα να παρει ΜΙΑ απο τις δυο κονσολες τωρα και την αλλη αργοτερα, αν θελει να τις εχει και τις δυο!

Γιατί, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, δεν θα ευχαριστηθει με καμια απο τις δυο αν τις παρει μαζί, και ΔΕΝ θα ξερει που να πρωτοεπενδυσει λεφτά για περιφερειακά (χειριστηρια,δισκους κλπ) , για αγορα παιχνιδιων κλπ....

Και το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΙΞΕΙ! :smash:

Εκτός βέβαια, και έχει λύσει το οικονομικό και το κοινωνικό του πρόβλημα, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ άλλο όλη την ημέρα, εκτός από το να ασχολείται με το Gaming! :ernaehrung004:

Καλυτερα να παρει ΜΙΑ απο τις δυο κονσολες τωρα και την αλλη αργοτερα, αν θελει να τις εχει και τις δυο!

Γιατί, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, δεν θα ευχαριστηθει με καμια απο τις δυο αν τις παρει μαζί, και ΔΕΝ θα ξερει που να πρωτοεπενδυσει λεφτά για περιφερειακά (χειριστηρια,δισκους κλπ) , για αγορα παιχνιδιων κλπ....

Και το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΙΞΕΙ! :smash:

Εκτός βέβαια, και έχει λύσει το οικονομικό και το κοινωνικό του πρόβλημα, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ άλλο όλη την ημέρα, εκτός από το να ασχολείται με το Gaming! :ernaehrung004:
καλημερα παιδια...δυστυχως δεν εχω λυσει ουτε το οικονομικο μου προβλημα, ουτε εχω απεριοριστο χρονο για gaming..οποτε δυστυχως μια απο τις 2 θα παρω..αφηστε και που σαν χαρακτηρας ειμαι γενικα αναποφασιστος,οποτε σκεφτειτε τι εχει να γινει ετσι και τις παρω και τις 2...Α και κατι αλλο, επειδη μου αρεσει να εχω το καλυτερο, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω το xbx360 core και το ps3 γιατι πολυ απλα αμα ειναι να τις παρω και τις δυο κονσολες, θα θελω να παρω την elite του xbox και το ps3, οποτε μιλαμε για κανα 850ρι ευρω..που δεν παιζει κατι τετοιο...μια κονσολα θα παρω και οταν λεω δεν με ενδιαφερει το οικονομικο, εννοω οτι δεν με πειραζει να δωσω 100-150 ευρω για να παρω την καλυτερη!

ειδε κανεις απο σας το link που εδωσα σε προηγουμενο post, για το gameplay video του metal gear solid 4??τα γραφικα ειναι τα καλυτερα που εχω δει σε παιχνιδι!και ειναι in-game και οχι απο videaki η trailer!!

και κατι τελευταιο,συνηθως το playstation σαν μηχανημα ηταν παντα κατωτερων δυνατοτητων σε σχεση με τα ανταγωνιστικα!!για παραδειγμα, το ps1 ηταν χειροτερο του saturn και πολυ χειροτερο του nintendo64, το ps2 ηταν χειροτερο απο xbox...ΑΛΛΑ η sony ειχε ολες τις αποκλειστικοτητες και τα καλα παιχνιδια εβγαιναν μονο για το playstation!!αρα αυτο που μετραει εν τελει δεν ειναι τοσο η δυνατοτητες τις παιχνιδομηχανης, αλλα οι συμφωνιες για αποκλειστικοτητες!!μπορει καποιος που να ξερει να μου παραθεσει τις δυνατες αποκλειστικοτητες του ps3 σε σχεσει με αυτες του xbox(μεχρι σημερα!!),καθως και αυτες που αναμενεται να βγουν για την καθε παιχνιδομηχανη μεσα στο 2008??ευχαριστω ολους σας!!

Πιστευω ότι σε κανά χρόνο δεν θα επαρκεί το dvd για τη χωριτικότητα των παιχνιδιών,ακόμα και στα pc θα πάνε σε blu-ray.Βέβαια και στο ps3 τα blu-ray τα είχαν "άδεια" σε σχέση με το τι χωράνε.Τώρα βγάζουν παιχνίδια που αρχίζουν και δείχνουν τις δυνατότητες και πιστεύω ότι ακόμη δεν έχουμε δει ούτε το 1/4.

Οσο για το πιο θρυλικο και δημοφιλες racing παιχνιδι ολων των εποχων, το Gran Turismo, να θυμισω γιατι μαλλον ειστε μικρα εδω μεσα, πως οταν ο συγκεκριμενος τιτλος ειχε Physics απο το πρωτο Playstation ολοι επαιζαν sega rally και νομιζαν πως μεχρι εκει μπορει να φτασει ο ρεαλισμος σε βιντεοπαιχνιδι.

Mικρα εδω μεσα?

Eνημερωτικα πρωτη μου κονσολα ηταν ο Amstrad 64 με τις κασετες και αργοτερα επαιζα σε IBM PC που ειχε καρτα γραφικων με 4 (!!!) χρωματα (CGA)...:Banane0:

Θες να πεις οτι βαζεις το Forza 2 και βλεπεις καλυτερα γραφικα απο τα αποκατω???? Το δικο μου 360 ουτε τα μισα γραφικα δεν εχει στο Forza 2.

Το προγραμμα photoshop το εχεις ακουστα? Και εγω σου φτιαχνω τελεια screenshots απο οποιοδηποτε παιχνιδι...

Για να τελειωνουμε με την κουβεντα αυτη...

Το μελλον βρισκεται στα online παιχνιδια , και εκει το 360 ειναι πολυ μπροστα με το Live σε ευκολιες , περιεχομενο κτλ.

Οταν θα φτασει η Sony την δικη της υπηρεσια στα επιπεδα αυτα (μετα απο καποια χρονια) τοτε συζηταμε ξανα το θεμα αυτο.

Αυτα για το ανεκδοτο-F1 δεν τα σχολιαζω καν.

Δεν το σχολιαζεις ε?
Μα γιατι τοσα χρονια ξαναλεω δεν εχει βγει στο 360 κατι αναλογο ή εστω μια formula με 21 αμαξια και full physics και damage με αναλογα γραφικα??
Γιατι στο ps3 βγηκε κατι τετοιο απο την πρωτη κιολας μερα χωρις να ξερουν καλα καλα να προγραμματιζουν την κονσολα ??
Μηπως δεν θελει η MS να παιζουν πολλοι μαζι ταυτοχρονα ή τελικα μεχρι εκει παει το 360 ? :flipout:

Forza 2 8 Players max
PGR4 8 Players max
----------------------------------
Grand Turismo 16 Players max
F1 Championship 21 Players max

Βρε εσυ σκεφτηκες ποτε οτι ισως δεν αντεχει και δεν εχει την δυναμη η μοντερνα αρχιτεκτονικη του 360 να κανει handle τετοια πληροφορια και για αυτο στο τελος καιγονται κιολας ??
Πονηρεψου λιγο μωρε. :damnyou:

subcode επειδη μυριζομαι οτι εσυ εισαι 17χρονο,δεν συνεχιζω την κουβεντα μαζι σου...και αλλωστε ποτε δεν την ανοιξα.
Δεν εχεις δικαιωμα να προκαλεις με χαρακτηρισμους, αλλα αφου το εκανες , και στους επιστρεφω και εχω ζητησει τη συνδρομη-συμβουλη των mods και επιφυλασομαι.
Καλά και γώ θα το πώ στη μαμά μου...για να μάθεις! :violent-smiley-008:

Το προγραμμα photoshop το εχεις ακουστα? Και εγω σου φτιαχνω τελεια screenshots απο οποιοδηποτε παιχνιδι...

Για να τελειωνουμε με την κουβεντα αυτη...

Το μελλον βρισκεται στα online παιχνιδια , και εκει το 360 ειναι πολυ μπροστα με το Live σε ευκολιες , περιεχομενο κτλ.

Οταν θα φτασει η Sony την δικη της υπηρεσια στα επιπεδα αυτα (μετα απο καποια χρονια) τοτε συζηταμε ξανα το θεμα αυτο.

Θα σε στεναχωρησω φιλε μου αλλα εχω το Grand Turismo και δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα. :ernaehrung004:
Μιλαμε για τα μακραν καλυτερα γραφικα που εχουν εμφανιστει ποτε σε κονσολα παντα.

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±001.jpg

Last edited:
ρε παιδια το ειδατε το gt5 για να τα λετε αυτα.εχω πεθανει στα γελια με την συζητηση.διαπληκτιζομαστε για κατι που βγαζουν λεφτα αλλοι λες και ειναι δικο μας!!λεμε την αποψη μας εδω δεν την επιβαλουμε.ο καθενας εχει δικιο για τον εαυτο του γιαυτο και το επικροτει.φιλε frost κανε τις συγκρισεις με βασει τις αναγκες σου και παρε αυτο που ΣΟΥ αρεσει.εδω πρεπει να ακους γνωμες και οχι να σου πουμε τι να παρεις.μαζεψετα ολα στο μυαλο σου και αποφασισε τι θελεις.