PS3 Jailbreak & Custom firmware

Και κατι ακομη... ολα τα παιχνιδια ειναι σε καποιο φακελο της μορφης BLCxxxx klp.
Eεπειδη ετσι δεν ξερεις ποιο παιχνιδι ειναι ποιο, μπορουμε να εχουμε ολο αυτο το φακελο μεσα σε καποιον αλλο με το ονομα του παιχνιδιου ?
Δηλ. Gamez->FIFA2001->BLCxxxx->....

Οχι. Αν παρεμβαλλεις και αλλο φακελο δεν θα σου δειχνει κανενα παιχνιδι στον δισκο. Πρεπει να ειναι το ID του παιχνιδιου για ονομα.

Οσο για δισκο, μεχρι 500GB καλυτερα ακριβως για λογους συμβατοτητας και θερμοκρασιας. Θα παιξει και μεγαλυτερος, αλλα ισως σου κανει "νερα" η κονσολα χωρις να υπαρχει καποια εξηγηση... Western Digital Scorpio Blue 500GB βαζουν οι πιο πολλοι και τους παει καλα.

Δε με νοιαζει να τα spliταρω αλλα σκοπος ειναι να παιζουν ετσι και οχι να πρεπει να τα ξανακανει copy στον εσωτερικο για να παιξουν.
Εχω αρκετα οπως fifa 2011, gt5, dirt2, NFS hot pursuit, heavy rain, Dead space 3 klp

Γίνεται αυτό, νομίζω αυτό περιγράφει το δεύτερο link που σου έδωσα πριν. Εκτός κι αν είναι backups που αρνούνται να τρέξουν από εξωτερικό* (κάποια από αυτά λέει τα καταφέρνει ο νέος multiman**)

*Compatibility Lists:

http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=ps3-jailbreak

http://www.psjcl.com/

**
# Added: Support for "Black Screen Games" from external USB HDD (thanks to anonymous#3 for the idea)
# Added: Launch "Black Screen Games" with [SELECT]+[X] key combination

Και κατι ακομη... ολα τα παιχνιδια ειναι σε καποιο φακελο της μορφης BLCxxxx klp.
Eεπειδη ετσι δεν ξερεις ποιο παιχνιδι ειναι ποιο, μπορουμε να εχουμε ολο αυτο το φακελο μεσα σε καποιον αλλο με το ονομα του παιχνιδιου ?
Δηλ. Gamez->FIFA2001->BLCxxxx->....

Άλλο φάκελο να βάλεις πιστεύω πως όχι, αλλά το φάκελο με το ID του παιχνιδιού σε άλλο φόρουμ μου είπε χρήστης ότι το άλλαξε στο όνομα του παιχνιδιού και ο backup manager το είδε κανονικά. Έχω παρατηρήσει κι εγώ εδώ μια μη αυστηρότητα στη σύνταξη, άλλα έχουν την παύλα στη μέση του ID, άλλα όχι, και όλα τα βλέπουν κανονικά οι bm αλλά δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω rename στο όνομα του παιχνιδιού ίσως το βλέπει τελικά, δλδ το BLCxxxx να το κάνεις κατευθείαν FIFA.

Τώρα για το φακό που έβαλες πιο πάνω δεν ξέρω αν είναι συμβατός με το ps3. :-P

Last edited:
Οχι. Αν παρεμβαλλεις και αλλο φακελο δεν θα σου δειχνει κανενα παιχνιδι στον δισκο. Πρεπει να ειναι το ID του παιχνιδιου για ονομα.
Λάθος.Μπορείς να μετονομάσεις το blxxxx σε ότι θέλεις εσύ.
Δηλ. Gamez->GT5->και εκεί μέσα πρέπει να είναι τα PS3_GAME κτλ

Το να εχεις backups των ταινιων και παιχνιδιων σου , ειναι για μενα το κυριοτερο.
Με τα παιδια να τα καταστρεφουν σε δευτερολεπτα , εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Στο βαφτιστηρα μου εχω παρει το cars 3 φορες και συνεχως το χαλαει... προσπαθω να πεισω το πατερα του να παρει ενα media player κι ενα μικρο server για να τα εχει ολα μαζεμενα.

Το ιδιο και για το xbox360 , wii kai ps3 που εχω τωρα.
Απο το πολυ βαλε-βγαλε , πανε τα δισκακια και μολις ερχεται ο ανηωιος μου, τρεχω να τα κρυψω γιατι τα κανει frisbie !!!

Λοιπόν ο νέος multiMAN με αυτό το feature που έκανα quote πιο πάνω έπαιξε τα πολύ δύστροπα Μόντερν Γουόρφεαρ, και μάλλον θα κάνει το ίδιο και για άλλα που το έπαιζαν δύσκολα όπως το PoP Trilogy, Ass. Creed 1 κλπ.

Ωραίος!

Με το Linux τι παιζει για εμας που δεν είμαστε τοσο παιχνιδιάρηδες?

Λοιπόν ο νέος multiMAN με αυτό το feature που έκανα quote πιο πάνω έπαιξε τα πολύ δύστροπα Μόντερν Γουόρφεαρ, και μάλλον θα κάνει το ίδιο και για άλλα που το έπαιζαν δύσκολα όπως το PoP Trilogy, Ass. Creed 1 κλπ.

Ωραίος!

Τωρα που το ανεφερες.. Μηπως δοκιμασες το Ass.Creed 1 με το νεο multiman; Δε μου παιζει με τιποτα και μου την εχει δωσει! Υπαρχει μια διαδικασια που εχω βρει καπου για το συγκεκριμενο αλλα ειναι τοσο περιπλοκη που βαριεμαι να την κανω.

Επισης γινεται να εχω 2 backup managers συγχρονως η θα χω προβλημα.. Εχω gaia 1.06 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω τον φακελο gameS και οχι gameZ. Μηπως θα παιξει προβλημα με multiman και δεν θα τα βλεπει η μπορεις να επιλεξεις;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγω εχω 4 και θα βαλω και τον MultiMAN επειδη βρηκα το πακετακι με τα εξωφυλλα κλπ. Δεν υπαρχει προβλημα, ισα-ισα ορισμενοι παιζουν καποια πιο δυσκολα ενω αλλοι οχι. Το God of War 3 πχ, με τον Gaia δεν μου ειχε ηχο (στην αρχη μου ειπε οτι δεν εβρισκε το eboot.bin και με εστειλε αδιαβαστο :flipout:) ενω με τον Rogero ετρεξε τελεια. Μπορει να ηταν και τυχαιο, αλλα γενικα με τους managers δεν ρισκαρεις κατι. Gotta try'em all... :BDGBGDB55:

Τωρα που το ανεφερες.. Μηπως δοκιμασες το Ass.Creed 1 με το νεο multiman; Δε μου παιζει με τιποτα και μου την εχει δωσει! Υπαρχει μια διαδικασια που εχω βρει καπου για το συγκεκριμενο αλλα ειναι τοσο περιπλοκη που βαριεμαι να την κανω.

Επισης γινεται να εχω 2 backup managers συγχρονως η θα χω προβλημα.. Εχω gaia 1.06 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω τον φακελο gameS και οχι gameZ. Μηπως θα παιξει προβλημα με multiman και δεν θα τα βλεπει η μπορεις να επιλεξεις;

Λοιπόν δοκίμασα με επιτυχία:

Cod4:MW
MW2
SEGA Mega Drive Ultimate Collection

Όλα αυτά αρνούνταν πεισματικά να τρέξουν μέχρι πρότινος (black screens), οπότε πιστεύω ότι θα τρέξει και το Ass.Creed 1 με την επιλογή select+X, δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα!

Εγώ εδώ έχω GAIA, multiMAN, Rogero και Open Manager, στον multiMAN ρυθμίζεται το path που θα κοιτάει (αν δεν κοιτάει ήδη στα GAΜΕS), δεν έχει πρόβλημα.

Αλλα το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω τον φακελο gameS και οχι gameZ. Μηπως θα παιξει προβλημα με multiman και δεν θα τα βλεπει η μπορεις να επιλεξεις;

Είσαι ok, ο GAMES είναι ο πρώτος φάκελος που κοιτάει τελικά και με τις εγοστασιακές ρυθμίσεις (συγγνώμη για το double post):

# >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Directory / Folder Options <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# ========================================================================================

# Option: Game Backup Folders
hdd_dir=/dev_hdd0/GAMES
usb_dir=GAMES

# Option: Look for Game Backups recursively in this folders
# Hint: leave blank for USB (usb_home) root (/) folder
# Main search folders:
hdd_home=/dev_hdd0/GAMES
usb_home=/GAMES

# Secondary search folders:
hdd_home2=/dev_hdd0/GAMEZ
hdd_home3=/dev_hdd0/game/OMAN46756/GAMEZ
hdd_home4=/dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ
hdd_home5=/dev_hdd0/BDRIPS
usb_home2=/GAMEZ

Read more: http://www.ps3news.com/forums/ps3-h...anager-mod-obm-dean-114315.html#ixzz1CtQrdRL0

Καλώς σας βρήκα παιδιά. Διάβασα αρκετές σελίδες αλλα κάπου χάθηκα.
Αγόρασα PS3 και είναι 3.41. Επίσης πήρα και PS3break 1.2. Κάποια παιχνίδια όπως MEDAL OF HONOR ή COD MW δεν παίζουν. Μπορώ να κάνω κάτι??
(υποθέτω πως η απάντηση είναι κάπου εδώ αλλα πόνεσαν τα μάτια μου...sorry)

Κατεβασα καποια update παιχνιδιων στο pc, γιατι με το psn σερνεται, που πρεπει να τα βαλω στο ps3 για να τ δει και να κανει update ?
Σε ποιο φακελο ?

Κατεβασα καποια update παιχνιδιων στο pc, γιατι με το psn σερνεται, που πρεπει να τα βαλω στο ps3 για να τ δει και να κανει update ?
Σε ποιο φακελο ?
Θα τα βάλεις σ'ένα usb και θα τα περάσεις μέσω "install package".

Καλώς σας βρήκα παιδιά. Διάβασα αρκετές σελίδες αλλα κάπου χάθηκα.
Αγόρασα PS3 και είναι 3.41. Επίσης πήρα και PS3break 1.2. Κάποια παιχνίδια όπως MEDAL OF HONOR ή COD MW δεν παίζουν. Μπορώ να κάνω κάτι??
(υποθέτω πως η απάντηση είναι κάπου εδώ αλλα πόνεσαν τα μάτια μου...sorry)
Στη φάση που είσαι (PS3break 1.2)πρέπει να αλλάξεις το edoot και panam.sfo.Γιατί δεν βάζεις cfw 3.55 είναι ευκολότερο χωρίς να πρέπει να κάνεις τη διαδικασία αλλαγής των παραπάνω αρχείων.