PS3 Jailbreak & Custom firmware

backup manager
open manager
gaia manager
multiman

Με αυτή τη σειρά τους έχω εγκαταστήσει και μόνο όταν ο καινούργιος προσέφερε κάτι καλύτερο από τον ήδη υπάρχοντα.Προς το παρόν ο Multiman δεν μου έχει αρνηθεί τίποτα οπότε δεν αλλάζω την πετυχημένη συνταγή του....

το update 1.05 του GT5, σε αντεγραμμένο στο σκληρό δίσκο απο το αυθεντικό bluray, γίνεται? Και αν ναι, πως? Το έχει κάνει κανείς?

το update 1.05 του GT5, σε αντεγραμμένο στο σκληρό δίσκο απο το αυθεντικό bluray, γίνεται? Και αν ναι, πως? Το έχει κάνει κανείς?
Ναι, γίνεται κανονικά. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά πατάς ΟΚ στο μήνυμα που σου βγάζει και το κάνει download. Είναι μεγάλο όμως, περίπου 600mb.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said:
σνεχιζουν ολα αυτα να προυποθετουν το φλασακι φανταζομαι...?

To φλασάκι πλέον δεν χρειάζεται σε τίποτα. Μόνο CFW.

υπαρχουν καπου συγκεκριμενες οδηγιες για το custom, γιατι πλεον το θεμα εχει αρχισει να αποκτα ενδιαφερον και ειναι προφανες οτι ειναι δυσκολο, για ολους τους νεους στον χωρο, να διαβασουν 102 σελιδες για να καταλαβουν τι και πως...

Ναι, το ριπάρεις κανονικά στο δίσκο και μετά κάνεις update. Εγώ το τρέχω με την τελευταία έκδοση του rogerio.

paИ-baL;1055999130 said:
υπαρχουν καπου συγκεκριμενες οδηγιες για το custom, γιατι πλεον το θεμα εχει αρχισει να αποκτα ενδιαφερον και ειναι προφανες οτι ειναι δυσκολο, για ολους τους νεους στον χωρο, να διαβασουν 102 σελιδες για να καταλαβουν τι και πως...

Δες το post #930 στη σελίδα 93. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες από κει απροβλημάτιστα.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όμως επειδή είμαι με στικάκι στην 3.41, δεν έχω προσβαση στο δίκτυο. Συνεώς, έχω κατεβασει την αναβάθμιση μέσω του PS3 update. Ξέρει κανείς σε ποιο directory πρέπει να τη βάλω για να παίξει?

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όμως επειδή είμαι με στικάκι στην 3.41, δεν έχω προσβαση στο δίκτυο. Συνεώς, έχω κατεβασει την αναβάθμιση μέσω του PS3 update. Ξέρει κανείς σε ποιο directory πρέπει να τη βάλω για να παίξει?

Οπως ειπε ο συναγωνιστης ακριβως απο πανω, post #930. Και παραθετω απο το link:

Rename the PUP inside the OFW 3.55 SONY folder (OFW3.55.PUP) to PS3UPDAT.PUP

Then put the renamed PUP into the folder you just create inside your USB‚ example:
\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP

Install PUP into the PS3 from XMB (Settings > System Update > Update via Storage Media)

Προφανώς έκανα κάποιο λάθος στο πως το έγραψα... εμένα δε με ενδιαφέρει να κάνω update το PS3 firmware, αλλά 1.05 του Gran Turismo 5.

Αχεμ, αν εχεις το αρχειο με το update (που θα ειναι της μορφης .pkg) απλως το βαζεις σε ενα usb stick χυμα και το εγκαθιστας απο την επιλογη Install Package Files στο PS3 σου. Αν δεν το εχεις, χρησιμοποιησε το Awesome Update Finder για να το κατεβασεις στο PC σου.

Να σημειωσω οτι για updates παιχνιδιων δεν χρειαζεται να εισαι signed in στο PSN. Απλως προσβαση αν εχει το PS3 στο internet σου λεει αυτοματα για την ενημερωση του παιχνιδιου. Βεβαια τωρα με ολα τα ban που πεφτουν δεν το προτεινω αν και προσωπικα το εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον.