GT5 με 3.55 παίζει; Πως;
νέος multiman 1.16 εδώ:
http://www.multiupload.com/MCDL9VJEO8
Δες και το νέο Rogero 8.1...
Με υποστήριξη για black screen games από usb όπως ο Multiman και τη γνωστή σταθερότητα του Rogero...
Ναι, γίνεται κανονικά. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά πατάς ΟΚ στο μήνυμα που σου βγάζει και το κάνει download. Είναι μεγάλο όμως, περίπου 600mb.το update 1.05 του GT5, σε αντεγραμμένο στο σκληρό δίσκο απο το αυθεντικό bluray, γίνεται? Και αν ναι, πως? Το έχει κάνει κανείς?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said:σνεχιζουν ολα αυτα να προυποθετουν το φλασακι φανταζομαι...?
το update 1.05 του GT5, σε αντεγραμμένο στο σκληρό δίσκο απο το αυθεντικό bluray, γίνεται? Και αν ναι, πως? Το έχει κάνει κανείς?
paИ-baL;1055999130 said:υπαρχουν καπου συγκεκριμενες οδηγιες για το custom, γιατι πλεον το θεμα εχει αρχισει να αποκτα ενδιαφερον και ειναι προφανες οτι ειναι δυσκολο, για ολους τους νεους στον χωρο, να διαβασουν 102 σελιδες για να καταλαβουν τι και πως...
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όμως επειδή είμαι με στικάκι στην 3.41, δεν έχω προσβαση στο δίκτυο. Συνεώς, έχω κατεβασει την αναβάθμιση μέσω του PS3 update. Ξέρει κανείς σε ποιο directory πρέπει να τη βάλω για να παίξει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.