PS3 Jailbreak & Custom firmware

Γεια σας παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ για αυτο καλως σας βρηκα :) .
Ειμαι κατοχος ενος hardcore PS3 Fat 60 GB,και το εχω κανει Jailbrake σε 3,41 χρησιμοποιωντας το E3 Card.Πολλα παιχνιδια τα παιζω κανονικοτατα χρησιμοποιωντας τον Multiman.Ομως αγορασα προσφατα το Gran Turismo 5 σε γνησιο και δεν το παιζει. . . Δοκιμασα και σε κατασταση jb και σε κανονικη κατασταση.Στην κατασταση Jailbrake μου εβγαλε απλως μια μαυρη οθονη.Στην κανονικη κατασταση μου ειπε οτι χρειαζεται εκδοση 3.50 για να παιξει.Μετα το αντεγραψα στον εξωτερικο σκληρο δισκο μου,εχουν μεινει ισα ισα 2-3 GB απο το 1.5 TB γιατι τον εχω γεματο με παιχνιδια.Η απορια μου ειναι αν υπαρχει τροπως να το παιξω με 3,41 jb η χρειαζεται να του περασω το firmware 3.55 και μετα να του κατσω πανω ενα custom?Σε περιπτωση custom τα υπολοιπα παιχνιδια που εχω στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο θα παιζουν?Γιατι ειναι αμαρτια να χασω τοσα πολλα παιχνιδια!Επιπλεον δεν γνωριζω τιποτα για την διαδικασια custom firmware και που το εκανα jailbrake με στικακι πολυ μου ειναι!Εαν ειναι απαραιτητο το custom firmware να τονισω οτι χρειαζεται να μου παραθεσετε καποιον αναλυτικο οδηγο γιατι ειμαι τελειως ασχετος.Τελειωνοντας θελω να πω οτι προσπαθησα να γυρισω το ps3 σε 3,55 αλλα δεν με αφηνε μαλλον το jb και πρεπει να κανω αυτο με το κρυφο μενου στην αρχη της κονσολας.Σας παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω για να παιξει το Gran Turismo ειναι αναγκη θελω πολυ να το παιξω (διαβασα κατι για eboot αλλα δεν ξερω καν τι ειναι αυτο!!!!).Σας παρακαλω βοηθηστε λιγακι.

Γεια σας παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ για αυτο καλως σας βρηκα :) .
Ειμαι κατοχος ενος hardcore PS3 Fat 60 GB,και το εχω κανει Jailbrake σε 3,41 χρησιμοποιωντας το E3 Card.Πολλα παιχνιδια τα παιζω κανονικοτατα χρησιμοποιωντας τον Multiman.Ομως αγορασα προσφατα το Gran Turismo 5 σε γνησιο και δεν το παιζει. . . Δοκιμασα και σε κατασταση jb και σε κανονικη κατασταση.Στην κατασταση Jailbrake μου εβγαλε απλως μια μαυρη οθονη.Στην κανονικη κατασταση μου ειπε οτι χρειαζεται εκδοση 3.50 για να παιξει.Μετα το αντεγραψα στον εξωτερικο σκληρο δισκο μου,εχουν μεινει ισα ισα 2-3 GB απο το 1.5 TB γιατι τον εχω γεματο με παιχνιδια.Η απορια μου ειναι αν υπαρχει τροπως να το παιξω με 3,41 jb η χρειαζεται να του περασω το firmware 3.55 και μετα να του κατσω πανω ενα custom?Σε περιπτωση custom τα υπολοιπα παιχνιδια που εχω στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο θα παιζουν?Γιατι ειναι αμαρτια να χασω τοσα πολλα παιχνιδια!Επιπλεον δεν γνωριζω τιποτα για την διαδικασια custom firmware και που το εκανα jailbrake με στικακι πολυ μου ειναι!Εαν ειναι απαραιτητο το custom firmware να τονισω οτι χρειαζεται να μου παραθεσετε καποιον αναλυτικο οδηγο γιατι ειμαι τελειως ασχετος.Τελειωνοντας θελω να πω οτι προσπαθησα να γυρισω το ps3 σε 3,55 αλλα δεν με αφηνε μαλλον το jb και πρεπει να κανω αυτο με το κρυφο μενου στην αρχη της κονσολας.Σας παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω για να παιξει το Gran Turismo ειναι αναγκη θελω πολυ να το παιξω (διαβασα κατι για eboot αλλα δεν ξερω καν τι ειναι αυτο!!!!).Σας παρακαλω βοηθηστε λιγακι.
φίλε καλησπέρα και καλωσόρισες
ότι παίζει σε 3.41 παίζει αλλά εγω που το έβαλα κολλούσε σε κάποιες πιστές.για να παίξειπρέπει να βάλεις eboot.ini για 3.41 αν κάνεις αναζήτηση στο google( δεν θυμάμαι από που το βρήκα) θα σου βγάλει διάφορα λινκ θα δεις στο φάκελο του παιχνιδιού το όνομα που είναι τύπου BLXXXX και θα κατεβάσεις το αντίστοιχο θα βρεις το Αρχείο στο φάκελο και θα το αντικαταστήσεις. Και το αντιγραφείς στον εσωτερικό για να παίξεις. Τώρα αν θες για custom έχω γράψει ένα λινκ στην 109 σελίδα δες το με τα σχόλια που απάντησαν τα παιδιά θα σε βοηθήσει πιστεύω! Ότι θες εδώ είμαστε.

Ευχαριστω φιλε μου αλλα αντιμετωπιζω δυσκολια στο να παω το ps3 Μου απο 3,41 εκδοση σε 3.55 διοτι το ειχα κανει downgrade με στικακι και τα εχω βρει σκουρα!

Για τσέκαρε εδώ για να πας σε default firmware. Λογικά θέλει 3.41 σε original 3.55 και μετά custom 3.55. Μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου. Kαι πρεπει να βρεις εκδόσεις που δεν πειραγμένα eboot για 3.55

Γεια σας.Επειδη ειμαι και εγω καινουριος για να καταλαβω,για να παιξουμε ριπαρισμενα παιχνιδια αλλαζουμε μονο το firmware ή θα πρεπει να εχουμε αγορασει και το στικακι ps3break v1.2.

παιδια το εκανα μονος μου,τωρα μερικα παιχνιδια βεβαια δεν μου παιζουν και λογικα φταει το eboot που ειχα Modified γιατι ειχα κανει jb με στικακι στην 3,41.
για τον φιλο απο πανω,εαν εχεις firmware 3,55,παιρνας το custom firmware (cfw) του kmew και παιζεις κοπιες.

γεια σας παιδιά. έχει βγει eboot fix για resistance ή driver. θέλω να λιώσω αυτό το καιρό και αυτά τα 2 είναι παιχνιδάρες

Μια από τα ιδία φίλε μου!!!!!
Αν τα βρεις στείλε pm !!!!
Ψάχνω και εγώ..

Last edited by a moderator:
tnx για την απάντηση. ελπίζω και για fifa ***********, δεν μπορώ να περιμένω. από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουμε το καινούριο cfw

Last edited by a moderator:
παντως απ'οτι εμαθα ειμαστε πολυ κοντα σε ενα καινουργιο FW που θα παιζει τα παιχνιδια που χρειζονται 3.60 και πανω και δεν θα χρειζεται να πειραχτει καν το e-boot του παιχνιδιου αν θελετε την γνωμη μου μη βιαστει κανεις ισως την επομενη εβδομαδα εχουμε νεοτερα

Ας προσέχουμε τί δημοσιεύουμε.

Απαγορεύεται αυστηρά η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό.

εγώ ειμαι με αγορασμενο fifa 12 και πεταω στα συννεφα.τρομερο παιχνιδι:music-smiley-005:

Τελικα μεχρι ποια εκδοση μπορει να γινει downgrade?
Εχει βγει custom firmware πανω απο 3.55 ή τουλαχιστον να παιζει τα τελευταια αντιγραφα ασφαλειας που ζητανε 3.60 και πανω?

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Τελικα μεχρι ποια εκδοση μπορει να γινει downgrade?
Εχει βγει custom firmware πανω απο 3.55 ή τουλαχιστον να παιζει τα τελευταια αντιγραφα ασφαλειας που ζητανε 3.60 και πανω?
μεχρι 3.55 απο κει και πανω τιποτα

Καλημερα στην παρεα εχω ενα ps3 silm με firmware 3.72 υπαρχει καποια ασφαλης μεθοδος να το κατεβασω στην official 3.55 και απο κει σε custom ?
Ρωταω γιατι ενω διαβαζω οτι δεν γινεται στο youtube κυκλοφορουν βιντεα που λενε οτι γινεται .
Θα παθει κατι εαν προσπαθησω να το φλασαρω στην 3.55 απο την 3.72 σε recovery menu?

Last edited: