PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Αγνωστη μαρκα!!! το πηρα απο ενα μαγαζι που τσιπαρει ps2 με 50 ευρο! ελλαδα φυσικα!! κοιτα εντυπωσεις, με δυσκολεψε αρκετα μεχρι να κανω ολα τα βηματα σωστα!! και φυσικα με προβηματιζει γιατι να μην δουλευει στο προ!? για on-line δεν το δοκιμασα 1 διοτι δεν παιζω και 2 διοτι ψιλοφοβηθηκα μην γινει τιποτα και κλειδωθη καμια κονσολα(εχω ακουσει διαφορα) και φυσικα δεν εβαλα την 3,42 διοτι ολα τα forum το λενε να μην μπει καθως και απο εκει που το πηρα μου ειπε να μην κανω αναβαθμιση!!! πιστευω οτι εγινε η αρχη και ολα θα γινουν!!

Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

γιατι δε το δινουν φρι?
να το βαλουμε σε οτι στικακι εχει ο καθενας?

χρειάζεται και ένα κομμάτι hardware επιπλέον απ ότι λένε και γι αυτό δε γίνεται να το βάλεις απλά σε ένα φλασάκι.

χρειάζεται και ένα κομμάτι hardware επιπλέον απ ότι λένε και γι αυτό δε γίνεται να το βάλεις απλά σε ένα φλασάκι.
το οποιο hardware το εχουν ορισμενες συσκευες οπως μερικα κινητα τηλεφωνα

Re: Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Για κάτσε γιατί δε κατάλαβα μάλλον καλά!

Κυκλοφόρησε το software του jailbreak προσαρμοσμένο να λειτουργεί σε usb του εμπορίου αρκεί να υποστηρίζεται το chip ελέγχου της usb μονάδας?? Αν αληθεύει τα πράγματα "ξέφυγαν" πραγματικά
Γνωρίζουμε πια εμπορικά usb φέρουν τέτοια chip?

γεια.
δε γνωριζω πολλα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουμε μελη που γνωριζουν!
παρακαλω να συμμετεχουν στη συζητηση.

Re: Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

γεια.
δε γνωριζω πολλα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουμε μελη που γνωριζουν!
παρακαλω να συμμετεχουν στη συζητηση.
απο αυτα τα λιγα που ξερω να πω οτι ''η δουλεια'' μπορει να γινει και απο καποια κινητα τηλ.! τωρα αν μπορουμε το συγκεκριμενο κωδικα να τον βαλουμε σε ενα usb του εμποριου και να παιξει τωρα το διαβαζω

ερωτηση!
κανεις μια φορα jailbreak και μετα δε χρειαζεται να ξανασυνδεεις το usb?
δηλαδη αμα το παρω με ενα φιλο θα το χρησιμοποιησουμε απο μια φορα και μετα δε θα το χρειαστουμε?

Χρειάζεται κάθε φορά να "διαβάζει" το USB,δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις το παραπάνω.

παρακαλω οποιον γνωριζει τι πρεπει να κανουμε για να περασουμε το κωδικα jailbreak σε ενα κοινο φλασακι να μας ριξει τα φωτα του!
μη μου πειτε οτι δεν γινεται εψαξα αρκετα αλλα τα αγγλικα μου ειναι χαλια

Δοκιμασε κανεις? ποιο? ποσο? απο που? η συσκευη μπενει black list για online? αν αφαιρεθει το φλασακι η συσκευη φαινεται εργοστασιακη ή αφηνει υπολοιματα και σε μαυριζουν?

Δοκιμασε κανεις? ποιο? ποσο? απο που? η συσκευη μπενει black list για online? αν αφαιρεθει το φλασακι η συσκευη φαινεται εργοστασιακη ή αφηνει υπολοιματα και σε μαυριζουν?
Προς το παρών δε μπορείς να μπεις στο online με την v3.41 που χρειάζεται το jailbreak.Η τελευταία ενημέρωση είναι η v3.42

παρακαλω οποιον γνωριζει τι πρεπει να κανουμε για να περασουμε το κωδικα jailbreak σε ενα κοινο φλασακι να μας ριξει τα φωτα του!
μη μου πειτε οτι δεν γινεται εψαξα αρκετα αλλα τα αγγλικα μου ειναι χαλια

Τι εννοείς; Ότι γνωρίζουμε και δεν σας λέμε;

Παρακαλώ ν' αναθεωρήσεις και δωσε μας το link να το δούμε..

Θα το ξανά γράψω.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Τι εννοείς; Ότι γνωρίζουμε και δεν σας λέμε;

Παρακαλώ ν' αναθεωρήσεις και δωσε μας το link να το δούμε..

Θα το ξανά γράψω.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
μα όχι γίνετε κατεβάζεις το ΙΟΣΙΣΩΚΑΙΝΑΜΕ.exe όπως και το ΟΧΙΔΕΝΕΙΜΑΙΙΟΣ.exe τα τρέχεις και μια χαρά ;).

Δεν γίνετε απλά, το γιατί δεν γίνετε είναι απλό λόγο δομής Hardware όποιος λοιπόν σας πει ότι γίνετε απλά σας δουλεύει:rifle:

Ως επιβεβαίωση των παραπάνω και μετά από μικρή αναζήτηση βρήκα αυτό που δίνει λίγο περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά.

Για να εφαρμοστεί οποιοδήποτε software σε συσκευή η οποία μπορεί να κάνει τη δουλειά του jailbreak πρέπει να έχει οπωσδήποτε προγραμματιζόμενο τμήμα!
Τα usb board (πλακέτες προγραμματισμού με κόστος 20-25 ) της ATMEL με AVR επεξεργαστές (8 bit Risc processors) έχουν αυτή τη δυνατότητα. Τη δυνατότητα αυτή την έχουν και αρκετά κινητά τηλέφωνα (smartphones) με ΑRΜ επεξεργαστές (32 bit Risc ) όπως είναι το iphone καθώς και ΟΜΑP επεξεργαστές (Nokia N800 SE Vivaz, Samsung OMNIA) και όπως πάνε θα το φορτώσουν σε ότι έχει επεξεργαστή και σύνδεση usb!!!!

Υ.Γ.
Υπάρχουν κάποιοι εξωτερικοί HDD στο εμπόριο με AVR επεξεργαστή και προγραμματιζόμενη flash μνήμη αλλά δεν τους έχω σταμπάρει ακόμη!!

Last edited: