PS3 Jailbreak & Custom firmware

Σπευσατε να διορθωσετε και καποιοι να ειρονευτουν τα ορθογραφικα μ λαθοι χωρις τελικως να παρω απαντηση.. ευχαριστο

http://www.zavvi.com/home.dept

Ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις 60 για ενα παιχνιδι. Απο το συγκεκριμενο site τα παντα σχεδον ειναι στα 22-30 μετα απο ενα μηνα κυκλοφοριας... Εξαιτιας τους εχω ενα σωρο παιχνιδια που εχω μονο ανοιξει την ζελατινα και δεν εχω βρει τον χρονο ακομα να παιξω! :slapface:

σε ευχαριστο, κατα καποιο τροπο μου ελυσες τα χερια για καποια παιχνιδια που ηθελα γνησια. σε ευχαριστο και παλι

Φίλε μου κατανοητό και αποδεκτό το ότι δεν ξέρεις ορθογραφία.
Επειδή όμως τυχαίνει να είμαστε Έλληνες, μην καταφεύγεις στα
greeklish για να λύσεις το πρόβλημα σου.Υπάρχει και ο ορθογράφος
του word ή ακόμα καλύτερα, ειδικό plugin στον firefox που τα διορθώνει
αυτόματα.Άν θίχτηκες ψάξε λίγο αυτά που σου λέω...

ρε παιδια γιατι τοσο θεμα για ενα ορθογραφικο λαθος? δηλαδη πρεπει να αρχισο να κατεβαζο προγραμματα και να περναο plug ins για μια απλη ερωτηση που εθεσα? τι να πω.. θα ξαναπαω σχολιο φαινεται και τα λεμε σε 16 χρονια να ξανακανω την ερωτηση

Για να ξεκινήσεις δυναμικά, μάθε ότι όλα τα ρήματα τελειώνουν σε ω.
Επίσης δεν είδα να σου έκαναν edit για ενα ορθογραφικό λάθος αλλά
επειδή έγραψες με greeklish.

εβαλα το CFW 3.55 με επιτυχια δημιουργηθηκαν 2 νεοι φακελοι αλλα μεχρι εκει
περιμενω το επομενο βημα

με αυτα τα λιγα αγγλικα που ξερω και με την αναζητηση που εκανα εφτασα στο εξης συμπερασμα
αυτος ο KAKAROTO καταφερε να κανει 2 πραγματα
1ον εσπασε το ps3 και εδωσε τα κλειδια στην δημοσιοτητα κλειδια ομως που σε εμας
τους παικτες ειναι αχρηστα αλλα πολυ χρησιμα για τους ΧΑΚΕΡ.
2ον καταφερε να ενσωματωσει ενα μονιμο jailbreak στο ps3 μεσα απο το αρχειο που εδωσε
αλλα αυτο το μονιμο jailbreak δεν μας λειτουργει ακομα διοτι λειπει το βασικο του εργαλειο
ενας back up manager.

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

1 βδομάδα έλειψα και έγιναν όλα;;;;
Παίζει backup του gt5 σε jailbroken ps3???????????????

Και το GT5 και το NFS:HS τρέχουν πλέον (αν και διάβασα κι αλλού για κολληματάκια στο gt), υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει οδηγίες πώς, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω λινκ εδώ (αν και δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικό με το avclub ούτε πρόσεξα εκ μέρους των admin προώθηση παράνομου υλικού κλπ κλπ)

Last edited:
Πλέον τρέχουν άψογα στην κονσόλα μου!
Η απορία μου είναι το που βοήθησε το νέο exploit στο
να παίξουν τα παιχνίδια που δεν έπαιζαν.
Ή μήπως δεν έχει καμία σχέση και απλά ανακάλυψαν τη μαγκιά
με το eboot?

Και το GT5 και το NFS:HS τρέχουν πλέον (αν και διάβασα κι αλλού για κολληματάκια στο gt), υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει οδηγίες πώς, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω λινκ εδώ (αν και δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικό με το avclub ούτε πρόσεξα εκ μέρους των admin προώθηση παράνομου υλικού κλπ κλπ)

Πλέον τρέχουν άψογα στην κονσόλα μου!
Η απορία μου είναι το που βοήθησε το νέο exploit στο
να παίξουν τα παιχνίδια που δεν έπαιζαν.
Ή μήπως δεν έχει καμία σχέση και απλά ανακάλυψαν τη μαγκιά
με το eboot?

ολο αυτο το θεμα,προυποθετει το γνωστο usb,ή ειναι καθαρα θεμα Software?

το θεμα ειναι οτι πλεον εχουμε μονιμο jailbreak στης κονσολες το μονο που λειπει
ειναι ο back up manager o οποιος ειναι θεμα χρονου να βγει.το test.pkg δουλευει αξοχα αρα ειμαστε πολυ κοντα.

Ξαναλέω:Το θέμα δεν είναι να γλυτώσουμε τα 10 ευρώ που κάνει το στικάκι ή τη διαδικασία ενεργοποίησης του που είναι πανεύκολη.Το θέμα είναι το cf να μας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως ntfs support,online κτλ.

καλα ρε παιδια.. με το custom firmware, αν βαλω σε ενα στικακι το manager (πχ backup manager , open manager , GAIA κλπ) και το κανω install απο το xmb λες και εχω κανει jailbreak με τον παραδοσιακο τροπο, δεν θα μπορω να κανω backup τα παιχνιδια μου στον σκληρο δισκο?

περιεργο μου ακουγετε να μην μπορεις γιατι ναι μεν δεν ειναι το ιδιο λογισμικο αλλα το custom firmware σου ξεκλειδωνει την κονσολα για homebrew applications και το καθε backup manager ειναι αυτο ακριβως, ενα application. Ας μου πει καποιος αν το εχει δοκιμασει.

Δηλαδη μπορουμε πλεον να περασουμε την 3.55 και μετα απο πανω να βαλουμε custom ή καλυτερα να παραμεινουμε στην 3.41; Πραγματι παντως οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες!