PS3 Jailbreak & Custom firmware

εχω και εγω μια απορια το kmeaw's CFW εχει ηδη ενσωματωμενο manager η βαζεις οποιο θελεις εσυ? μπορεις να κανεις pkg install οποια θελεις η υπαρχει περιορισμος?

εχω και εγω μια απορια το kmeaw's CFW εχει ηδη ενσωματωμενο manager η βαζεις οποιο θελεις εσυ? μπορεις να κανεις pkg install οποια θελεις η υπαρχει περιορισμος?

ενσωματομενο μανατζερ δεν εχει βαζεις εσυ οποιο θελεις θα σου προτεινω το rogero manager stealth edition

ενσωματομενο μανατζερ δεν εχει βαζεις εσυ οποιο θελεις θα σου προτεινω το rogero manager stealth edition
για να ειμαι ειλικρηνης δισταζω ακομα να βαλω καποιο CFW προσπαθω να μαθω οσο περισσοτερα γινετε και να καταληξω καπου, εχω το CECH 2503Β 320 GB Move edition, φοβαμαι μην μπρικαρει.....

Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα απο μενα.
Εβαλα το cfw του kmeaw περασα το lv2.pkg και το fix permissions και εχω το rogero manager v7.8 stealth ID for waninkoko cfw 3.55.
Κάθε φορα που ανοιγω το ps3 τρεχω πρωτα το lv2.pkg και υστερα το fix permissions. Τρεχω το rogero manager και ετοιμος!! Δοκιμασα δισκακι μου το εκανα αντιγραφη στον σκληρο δισκο και μετα επαιζε χωρις δισκακι. (Συγκεκριμμενα εβαλα το Conan)

Επεισης homebrew applications κλπ emulators τρεχουν χωρις προβληματα.
Αυτα απο εμενα. Καλη τυχη στους υπολοιπους.
Ο,τι ερωτησεις εχετε καντε τις. Μπορει να εχω παραληψει κατι.:afro:

Last edited by a moderator:
Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα απο μενα.
Εβαλα το cfw του kmeaw περασα το lv2.pkg και το fix permissions και εχω το rogero manager v7.8 stealth ID for waninkoko cfw 3.55.
Κάθε φορα που ανοιγω το ps3 τρεχω πρωτα το lv2.pkg και υστερα το fix permissions. Τρεχω το rogero manager και ετοιμος!! Δοκιμασα δισκακι μου το εκανα αντιγραφη στον σκληρο δισκο και μετα επαιζε χωρις δισκακι. (Συγκεκριμμενα εβαλα το Conan)
Επεισης homebrew applications κλπ emulators τρεχουν χωρις προβληματα.
Αυτα απο εμενα. Καλη τυχη στους υπολοιπους.
Ο,τι ερωτησεις εχετε καντε τις. Μπορει να εχω παραληψει κατι.:afro:

Καλησπέρα,εχω το geohot cfw μπορεις να μου πεις τα βηματα που πρεπει να κανω με τη σωστη σειρα για να εγκαταστησω το cfw του kmeaw?

Last edited by a moderator:
απο το psx-scene.com βρηκα τα παντα. μπορει και να χρησιμοποιησα το google σε καποια φαση.

απο το geohot πρεπει να περασεις το official firmware 3.55 ξανα. EDIT: μαλλον καλυτερα απο recovery για να μην κανουμε καμια πατατα. κοιτα και στο google πως μπορεις να επαναφερεις το official firmware γιατι εγω δεν το εχω ξανακανει. υστερα περνας απευθειας το kmeaw cfw(απο xmb) και τα lv2.pkg και fix permissions. μετα το rogero και εισαι ετοιμος.

Last edited:
αν και ειπα οτι δεν θα ξανασχοληθω με cfw θα βαλω αυτο για τελευταια φορα
τα βρηκα και τα κατεβαζω και τα 2

απο το psx-scene.com βρηκα τα παντα. μπορει και να χρησιμοποιησα το google σε καποια φαση.

απο το geohot πρεπει να περασεις το official firmware 3.55 ξανα. EDIT: μαλλον καλυτερα απο recovery για να μην κανουμε καμια πατατα. κοιτα και στο google πως μπορεις να επαναφερεις το official firmware γιατι εγω δεν το εχω ξανακανει. υστερα περνας απευθειας το kmeaw cfw(απο xmb) και τα lv2.pkg και fix permissions. μετα το rogero και εισαι ετοιμος.

Thanks

το θεμα δεν ειναι αν θα το μετανιωσω η οχι
το θεμα ειναι να παιζουν τα παιχνιδια διοτι
εχτες εβαλα το cfw του waninkoko ολα
καλα αλλα δεν επαιζε το παιχνιδι, μου
εβγαζε black screen αν ειναι να γραφουμε
λεμε 5 παιχνιδια και να παιζει 1 τοτε να μου λειπει
το βυσσινο.

αλλη μια πατατα σε εμενα μια φορα λειτουργεισε ο manager
μετα κολλουσε το ps3 και επρεπε να το βγαζω απο την μπριζα
το παιχνιδι παλι ειχε black screen και το bluray βγηκε off
ΟRIGINAL GAMES ΜΟΝΟ .
εβαλα το ofw και ολα λειτουργουν ρολοι

Last edited:
αλλη μια πατατα σε εμενα μια φορα λειτουργεισε ο manager
μετα κολλουσε το ps3 και επρεπε να το βγαζω απο την μπριζα
το παιχνιδι παλι ειχε black screen και το bluray βγηκε off
ΟRIGINAL GAMES ΜΟΝΟ .
εβαλα το ofw και ολα λειτουργουν ρολοι

ρε φιλε τα περασες ολα σωστα; αφου περασεις το cfw χρειαζετε να βαλεις τα lv2.pkg και fix file permissions for luan12345.pkg και να τα τρεχεις καθε φορα που ανοιγεις το ps3. αν τα κανεις αυτα το rogero λειτουργει κανονικα. μεχρι στιγμης με 2 παιχνιδια που εχω δοκιμασει. αυριο θα κανω backup και τα υπολοιπα δισκακια μου για να δω αν θα παιζουν και αυτα αλλα δεν εχω αμφιβολια.

namrepus said:
Sorry αλλά τι είναι το fix permissions, και τι κάνει; :huh2: Δεν το έχω δει να αναφέρεται κάπου;

καπου το ειχα βρει μεσα στο psx-scene.com οτι φτιαχνει ολα τα freeze σε συνδιασμο με το lv2.pkg θα σου δωσω ενα λινκ να το δεις εκει στο φορουμ να το κατεβασεις

http://psx-scene.com/forums/f187/rogero-manager-v7-8-modification-open-manager-69178/

στο πρωτο ποστ καπου λεει FIX_PERMISSIONS_Waninkoko_Kmeaw_CFW_3.55.pkg

καλη τυχη!:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Στον παραπάνω οδηγό λεει προσοχή στο MD5 αλλά δεν λεει πως το κάνεις ή ποιο πρέπει να είναι. Γι αυτό ρώτησα.

Στο δεύτερο έχεις δίκιο (αν και αναφέρθηκαν κι αυτά από τον namrepus), το tutorial στο psgroove είναι αντιγραμμένο από εδώ (ps3hax.net) και μάλλον κάτι τους ξέφυγε στο copy paste.

Οπου να 'ναι βγαινει το gaia manger v2.01 με ενσωματομενο το lv2 patch. Θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα φανταζομαι...»

επεισης μου παιζει και το Vanquish.
και το Naruto Shipuuden Ultimate Ninja Storm 2 (αλλα αυτο απαιτει ενα blu-ray δισκο μεσα στο ps3 ο,τι ναναι)
αυτα με το rogero 7.8 stealth id σε kmeaw cfw + "lv2patcher" "fix file permissions".

δεν εχω δοκιμασει το καινουριο Gaia akoma. πολοι το προτιμουν και απο παλια λεγανε οτι ειναι απο τα καλα backup manager. ειδωμεν:popcorn: