εχω και εγω μια απορια το kmeaw's CFW εχει ηδη ενσωματωμενο manager η βαζεις οποιο θελεις εσυ? μπορεις να κανεις pkg install οποια θελεις η υπαρχει περιορισμος?
για να ειμαι ειλικρηνης δισταζω ακομα να βαλω καποιο CFW προσπαθω να μαθω οσο περισσοτερα γινετε και να καταληξω καπου, εχω το CECH 2503Β 320 GB Move edition, φοβαμαι μην μπρικαρει.....ενσωματομενο μανατζερ δεν εχει βαζεις εσυ οποιο θελεις θα σου προτεινω το rogero manager stealth edition
Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα απο μενα.
Εβαλα το cfw του kmeaw περασα το lv2.pkg και το fix permissions και εχω το rogero manager v7.8 stealth ID for waninkoko cfw 3.55.
Κάθε φορα που ανοιγω το ps3 τρεχω πρωτα το lv2.pkg και υστερα το fix permissions. Τρεχω το rogero manager και ετοιμος!! Δοκιμασα δισκακι μου το εκανα αντιγραφη στον σκληρο δισκο και μετα επαιζε χωρις δισκακι. (Συγκεκριμμενα εβαλα το Conan)
Επεισης homebrew applications κλπ emulators τρεχουν χωρις προβληματα.
Αυτα απο εμενα. Καλη τυχη στους υπολοιπους.
Ο,τι ερωτησεις εχετε καντε τις. Μπορει να εχω παραληψει κατι.:afro:
απο που κατεβασε το cfw του kmeaw
και γενικα δωσε και αλλες πληροφοριες
αν και ειπα οτι δεν θα ξανασχοληθω με cfw θα βαλω αυτο για τελευταια φορα
τα βρηκα και τα κατεβαζω και τα 2
απο το psx-scene.com βρηκα τα παντα. μπορει και να χρησιμοποιησα το google σε καποια φαση.
απο το geohot πρεπει να περασεις το official firmware 3.55 ξανα. EDIT: μαλλον καλυτερα απο recovery για να μην κανουμε καμια πατατα. κοιτα και στο google πως μπορεις να επαναφερεις το official firmware γιατι εγω δεν το εχω ξανακανει. υστερα περνας απευθειας το kmeaw cfw(απο xmb) και τα lv2.pkg και fix permissions. μετα το rogero και εισαι ετοιμος.
τα lv2.pkg και fix permissions. μετα το rogero και εισαι ετοιμος.
αλλη μια πατατα σε εμενα μια φορα λειτουργεισε ο manager
μετα κολλουσε το ps3 και επρεπε να το βγαζω απο την μπριζα
το παιχνιδι παλι ειχε black screen και το bluray βγηκε off
ΟRIGINAL GAMES ΜΟΝΟ .
εβαλα το ofw και ολα λειτουργουν ρολοι
namrepus said:Sorry αλλά τι είναι το fix permissions, και τι κάνει; :huh2: Δεν το έχω δει να αναφέρεται κάπου;
Στον παραπάνω οδηγό λεει προσοχή στο MD5 αλλά δεν λεει πως το κάνεις ή ποιο πρέπει να είναι. Γι αυτό ρώτησα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.