PS3 Jailbreak & Custom firmware

τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβα απο τα παραπανω το bluray χανετε με το kmeaw?

Ναι, οντως. Περιμενω κανα-δυο σαιζον Smallville σε bluray απο το zavvi και δεν θα ειχε πλακα να χασω το bluray playback αν κανω το εγχειρημα... :BDBDG54:

επισης ο Rogero Manager υποστηριζει FTP η πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα για αυτη την δουλεια?

ρε φιλε τα περασες ολα σωστα; αφου περασεις το cfw χρειαζετε να βαλεις τα lv2.pkg και fix file permissions for luan12345.pkg και να τα τρεχεις καθε φορα που ανοιγεις το ps3. αν τα κανεις αυτα το rogero λειτουργει κανονικα. μεχρι στιγμης με 2 παιχνιδια που εχω δοκιμασει. αυριο θα κανω backup και τα υπολοιπα δισκακια μου για να δω αν θα παιζουν και αυτα αλλα δεν εχω αμφιβολια.
ειχα το ofw βαζω το cfw περναω το lv2 και το φιχ τα τρεχω καθε φορα που
ανοιγω το ps3 τωρα ανοιξε ο manager καταφερα και διεγραψα το παιχνιδι αλλα
τα προβληματα που μου παρουσιαζονται ειναι τα εξης
1.το παιχνιδι που εγραψα ειναι το βρεχει κεφτεδες
2.δεν κανει εκκινηση απο πουθενα δλδ.ουτε με δισκακι αλλα ουτε και
απο το app_home.
3.το blueray βγαινει off
4.μου βγαζει σφαλμα στην εναρξη του ps3 οτι υπαρχει καποιο
προβλημα με την κονσολα, θελετε να στειλετε αναφορα στην SONY.
5.μετα απο λιγο το ps3 κολλαει και πρεπει να το βγαλω απο την πριζα
η κονσολα μου ειναι η cech 2004b το αναφερω μηπως παθει και αλλος
αυτα τα προβληματα η μηπως η κονσολα δεν ειναι συμβατη με κανενα cfw.
αρα η μονη λυση για εμενα ειναι μονο τα ORIGINAL GAMES
καληνυχτα jailbreak και cfw.:SFGSFGSF:

Να'σαι καλά για τις πληροφορίες γιατί ήμουν έτοιμος και εγώ να σκαλίσω το ps3 μου...

αν κανετε μια αναζητηση θα δειτε οτι το cfw του kmeaw
προκαλει σοβαρα προβληματα στης κονσολες και ειναι
τα προβληματα που αναφερα λιγο πιο πανω.
τελικα εχω την εντυπωση οτι μεγαλη νικητες ειναι η SONY και
το usb με το jailbreak στον αγωνα με τα cfw .

αν κανετε μια αναζητηση θα δειτε οτι το cfw του kmeaw
προκαλει σοβαρα προβληματα στης κονσολες και ειναι
τα προβληματα που αναφερα λιγο πιο πανω.
τελικα εχω την εντυπωση οτι μεγαλη νικητες ειναι η SONY και
το usb με το jailbreak στον αγωνα με τα cfw .
το cfw του kmeaw δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μάλον αναφέρεσε στο cfw του wan. Αν δεν έχει modified eboot δοκίμασε να σβήσεις τα δεδομένα του πιαχνιδιού απο το μενού game, όπως και βάλε τον gaia 2.02 ή τον multiman 1.30 που είναι γραμμένοι για αυτό και κάνουν apply αυτόματα αυτό
http://dukio.com/pl3-file-permissions-fix-in-kmeaw-cfw-solve-freeze-backups.html το οποίο δημιουργείτε από το PL3 και όχι το CFW (ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν χρησημοποίησε το hermes V4 στο lv2 pkg)

Last edited:
το cfw του kmeaw δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μάλον αναφέρεσε στο cfw του wan. Αν δεν έχει modified eboot δοκίμασε να σβήσεις τα δεδομένα του πιαχνιδιού απο το μενού game, όπως και βάλε τον gaia 2.02 ή τον multiman 1.30 που είναι γραμμένοι για αυτό και κάνουν apply αυτόματα αυτό
http://dukio.com/pl3-file-permissions-fix-in-kmeaw-cfw-solve-freeze-backups.html το οποίο δημιουργείτε από το PL3 και όχι το CFW (ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν χρησημοποίησε το hermes V4 στο lv2 pkg)

εγω διαβασα οτι και το Gaia αλλα και το multiman εχουν ακομα μερικα bugs οποτε παραμενω στο Rogero. αν μαθω περισσοτερα θα τα μοιραστω μαζι σας.

αναφερωμαι στο cfw του kmeaw τα προβληματα τα ειπα και εχω το ιδιο προβλημα με ολους τους manager αν στους περισοτερους σας λειτουργει σωστα
το cfw τοτε υπαρχει θεμα με την κονσολα μου διοτι την διαδικασια την κανω σωστα

Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Το blue ray λειτουργει κανονικα;

Κανονικοτατα αν δεν εχεις τρεξει το Hermes payload για να παιξουν τα αντιγραφα ασφαλειας σου. Αν το εχεις τρεξει , κανεις ενα restart και εισαι ετοιμος για ταινiες blu-ray

Δηλαδή παιδιά το cfw του kmeaw είναι stable??Δηλαδή δουλεύουν όλα οκ και το blueray??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Κανονικοτατα αν δεν εχεις τρεξει το Hermes payload για να παιξουν τα αντιγραφα ασφαλειας σου. Αν το εχεις τρεξει , κανεις ενα restart και εισαι ετοιμος για ταινiες blu-ray

Ευχαριστω για την απαντηση ,αυτο που λες καταλαβα κι εγω διαβαζοντας στο forum απο το λινκ που παραθετεις πιο πανω. Λεω να το τολμησω σε CECHG04 FAT 40 που αναφερεται ως συμβατο μοντελο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Ευχαριστω για την απαντηση ,αυτο που λες καταλαβα κι εγω διαβαζοντας στο forum απο το λινκ που παραθετεις πιο πανω. Λεω να το τολμησω σε CECHG04 FAT 40 που αναφερεται ως συμβατο μοντελο.

Αν δεις πιο πανω , και εγω το ιδιο μοντελο εχω και ολα καλα.Τερμα το σηκω-κλεισε διακοπτη-ανοιξε διακοπτη-πατα power eject:SFGSFGSF:

Παιδιά τα Online να φανταστώ δεν παίζουν έτσι στα αντίγραφα?
Να φανταστώ επίσης ότι βάζοντας το original δισκάκι μπορώ να έχω το Online?

ευχαριστώ