PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Και για όσους δεν το βρήκαν ακόμη... .

FAQ for HDMI 1.4

Can older HDMI (v.1.0 - 1.3) devices be firmware-upgraded to take advantage of the new features introduced in HDMI 1.4?

Probably not. Most of the new features introduced in HDMI 1.4 will require a new HDMI chip to enable, and cannot be upgraded via firmware.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/hdmi_1_4_faq.aspx#7

Για να ξέρουμε τι λέμε. :grandpa:

Και για όσους δεν το βρήκαν ακόμη... .

FAQ for HDMI 1.4

Can older HDMI (v.1.0 - 1.3) devices be firmware-upgraded to take advantage of the new features introduced in HDMI 1.4?

Probably not. Most of the new features introduced in HDMI 1.4 will require a new HDMI chip to enable, and cannot be upgraded via firmware.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/hdmi_1_4_faq.aspx#7

Για να ξέρουμε τι λέμε. :grandpa:

Γραφε για να γεμιζεις το ποστ , να δουμε τι αλλες μακρινες τεχνολογιες και δικαιολογιες θα επικαλεστεις στην προσπαθεια σου να βγαλεις αχρηστο το ps3

The new specification enables HDMI devices to support extremely high HD resolutions, effectively four times the resolution of a 1080p device. Support for 4K allows the HDMI interface to transmit digital content at the same resolution as the state-of-the-art Digital Cinema systems used in many movie theaters

Ιδιως αυτο σιγουρα θα φαινεται στην τηλεοραση οπως φαινεται αλλωστε και το 1080 εναντι του 720

:flipout:

Γραφε για να γεμιζεις το ποστ , να δουμε τι αλλες μακρινες τεχνολογιες και δικαιολογιες θα επικαλεστεις στην προσπαθεια σου να βγαλεις αχρηστο το ps3

The new specification enables HDMI devices to support extremely high HD resolutions, effectively four times the resolution of a 1080p device. Support for 4K allows the HDMI interface to transmit digital content at the same resolution as the state-of-the-art Digital Cinema systems used in many movie theaters

Ιδιως αυτο σιγουρα θα φαινεται στην τηλεοραση οπως φαινεται αλλωστε και το 1080 εναντι του 720

:flipout:

Συνεχίζεις να εκτίθεσαι.

Αφού σου αρέσει λοιπόν, πάρε νά 'χεις...

Αυτό είναι μια επιπλέον εφαρμογή που φέρνουν τα νέα χαρακτηριστικά του 1.4
Μπορούμε να έχουμε ή αυτό που είναι γνωστό ως 2Κ4Κ ή side by side 3D σε 2x1080p, μία εικόνα 1080p έως 60Ηz για το κάθε μάτι.

Κάθησε και διάβασέ τα όλα. Και πρόσεξε μην έρθεις αδιάβαστος πάλι, γιατί αυτά θα τα ρωτήσω. :D

Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ ανθεκτικό.

Το Αμερικανάκι επιστράτευσε "μεγάλα" μέσα για να το καταφέρει.....

:flipout: :flipout: :flipout:

Να που τελικά τα σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε.. :flipout: :flipout:

Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Βρε παιδιά, γιά να καταλάβω τώρα....προσπαθεί να πίσει ποιός ποιόν ;

Ο Pleo προσπαθεί να πείσει τον Trisalon μήπως και μεσολαβήσει στη μαμά Sony και παίξουμε κανά GT5 πριν αποσυρθεί το δίπλωμά μας λόγω γήρατος...:D:D

Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Βρε παιδιά, γιά να καταλάβω τώρα....προσπαθεί να πείσει ποιός ποιόν ;

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ps3 δεν είναι παιχνιδομηχανή (η οποία έχει και δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων Blue Ray) αλλά Blue Ray Player και μάλιστα το τελειότερο που έχει βγει ποτέ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθεί να πείσει και τους υπόλοιπους γι' αυτό.

Τελικά ο Einstein είχε δίκιο..... μόνο ένα πράγμα δεν μπορεί να μετρηθεί.

Τελικά ο Einstein είχε δίκιο..... μόνο ένα πράγμα δεν μπορεί να μετρηθεί.

ο αμπαλος και super hype einstein εχει αποψη για ολα :flipout: , αλλοι προσφεραν τα φωτα τους στην ανθρωποτητα και χαρις σε αυτους εχουμε οτι εχουμε σημερα , μεχρι νομπελ αρνηθηκαν βλεπε (TESLA) και φυγανε ξεχασμενοι απο ολους

Ανεκαθεν στην ιστορια της ανθρωποτητας οι φελοι παντα επεπλεαν , για αυτο εχει φτασει σε αυτο το επιπεδο αγαπητε

ο αμπαλος και super hype einstein εχει αποψη για ολα :flipout: , αλλοι προσφεραν τα φωτα τους στην ανθρωποτητα και χαρις σε αυτους εχουμε οτι εχουμε σημερα , μεχρι νομπελ αρνηθηκαν βλεπε (TESLA) και φυγανε ξεχασμενοι απο ολους

Ανεκαθεν στην ιστορια της ανθρωποτητας οι φελοι παντα επεπλεαν , για αυτο εχει φτασει σε αυτο το επιπεδο αγαπητε

αμπαλος ? link or it didnt happen!
:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Έχεις ένα δίκαιο, αλλά το χάνεις όταν γίνεσαι τόσο ισοπεδωτικός με τους χαρακτηρισμούς σου.

Σαν απαντηση στο τιτλο του thread , ΝΑΙ το ps3 κανει για blu ray player!
Δεν ειναι το super duper hi end με το jitter reduction και το τριπλο αμμονιαζολ οπως το παρουσιαζει η μια πλευρα , ουτε η μαυρη τοστιερα που καιει τα δισκακια και τα κανει σουβερ οπως το παρουσιαζει η αλλη πλευρα.
Η αληθεια ειναι καπως στη μεση.Για να σπειρω και εγω δαιμονια με τη σειρα μου ειμαι κατα 70% σιγουρος οτι αν καμουφλαραμε ενα ps3 σε ενα ομορφο κουτι απο βουρτισμενο αλουμινιο και κοτσαραμε και ενα brand (διαλεξτε απο τα denon,pionneer κτλ) η εικονα του ως δια μαγειας θα γινονταν "κρυσταλινη","ζωντανη","απιστευτη" κτλ......

Σαν απαντηση στο τιτλο του thread , ΝΑΙ το ps3 κανει για blu ray player!
Δεν ειναι το super duper hi end με το jitter reduction και το τριπλο αμμονιαζολ οπως το παρουσιαζει η μια πλευρα , ουτε η μαυρη τοστιερα που καιει τα δισκακια και τα κανει σουβερ οπως το παρουσιαζει η αλλη πλευρα.
Η αληθεια ειναι καπως στη μεση.Για να σπειρω και εγω δαιμονια με τη σειρα μου ειμαι κατα 70% σιγουρος οτι αν καμουφλαραμε ενα ps3 σε ενα ομορφο κουτι απο βουρτισμενο αλουμινιο και κοτσαραμε και ενα brand (διαλεξτε απο τα denon,pionneer κτλ) η εικονα του ως δια μαγειας θα γινονταν "κρυσταλινη","ζωντανη","απιστευτη" κτλ......

Το PS3 είναι ανταγωνιστικό των πολύ φτηνών standalone. Είπαμε, αναπαράγει blu-ray ως δευτερεύουσα λειτουργία. Κυρίως είναι παιχνιδομηχανή.

Εάν είχες όμως δίπλα στο μεταμφιεσμένο PS3 κι ένα κανονικό denon, pioneer τότε θα έβλεπες διαφορές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Έχεις ένα δίκαιο, αλλά το χάνεις όταν γίνεσαι τόσο ισοπεδωτικός με τους χαρακτηρισμούς σου.

Ειναι αλληγορικο το παραδειγμα που εφερα με τους δυο , φυσικα δεν εχω τιποτα με τους εφευερετες , απλα μου εδωσε ιδεα η αναφορα στον αινσταιν

Ο τεσλα ηταν ο αντιρρησιας και ασυμβιβαστος του συστηματος , γιαυτο το πληρωσε , ασχετα αν ηταν ο μεγαλυτερος εφευρετης των τελευταιων 300 ετων που γνωρισε η ανθρωποτητα

Που κολλαει αυτο θα μου πεις, κολλαει γιατι οι συμπαθειες και αντιπαθειες το marketing , δημοσιες σχεσεις υπαρχει σε ολα τα επιπεδα και μπορει να ανεβασει κατεβασει τα παντα ανεξαρτητως αν το αξιζουν η οχι , περνωντας λαθος εντυπωσεις (οι φελοι επιπλεουν)

Το ps3 οταν βγηκε το 2006 εφαγε τρελο πολεμο απο τους παντες , ιδιως απο τα gaming sites για τις επιδοσεις του, απο προγραμματιστες σχολιαζαν συνεχεια τις επιδοσεις του , ακομα και το blu ray αμφισβητουσαν ως αχρηστο

Σε τετοιο βαθμο που δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι το μηχανημα ειναι μαπα , σε σχεση με ενα αλλο μηχανημα πολυ χειροτερης ποιοτητας οπως το xbox που πλασαριστηκε καλυτερο στα παντα
Βεβαια η προπαγανδα καποτε ξεφουσκωσε απο 2008 που αρχιζε να παρουσιαζει δειγματα γραφης το Playstation οποτε φανηκε απο τοτε η διαφορα

Στο θεμα blu ray αρχισανε οτι δεν εχει καλο ηχο επειδη δεν κανει bitstream και αποκωδικοποιηση νεων format , ομως αυτο ποτε δεν μπηκε κανενας στο κοπο απο τα sites του νετ , να το τεσταρει σε πραγματικο επιπεδο για να βγαλουμε συμπερασμα, εμεινε να αιωρειται

Αρχισαν μετα καποιοι να λενε για το σχημα την καταναλωση , την τιμη , βγαζει η σονυ το slim τα λυνει ολα αυτα , βεβαια δεν τους φτασανε αυτα αρχισαν αλλα , δηλαδη για να καταλαβουμε, ποιος ο λογος που θελουμε να βγαλουμε ενα μηχανημα σωνει και καλα με προβληματα
ps3 = :violent-smiley-030::HTEHETH63::behead: για καποιους

Αν το παρουμε με την λογικη δεν βγαζουμε ακρη , συν οτι καποιος που δεν ξερει βλεποντας αυτα και δεδομενο οτι forum εχει σοβαρο λογο σε πολλα θεματα στο home cinema , θα επηρεαστει αρνητικα (αυτο που λεγαμε περι αρνητικων εντυπωσεων , χωρις να αναταποκρινεται στην πραγματικοτητα)

Last edited:

Εάν είχες όμως δίπλα στο μεταμφιεσμένο PS3 κι ένα κανονικό denon, pioneer τότε θα έβλεπες διαφορές.

Επειδή κι εσύ κι εγώ έχουμε βαρεθεί να το λέμε, ας δούμε τι γράφει και κάποιος άλλος κάτοχος του ps3 τώρα που πήρε κανονικό BD Player.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1123079&postcount=54

Επειδή κι εσύ κι εγώ έχουμε βαρεθεί να το λέμε, ας δούμε τι γράφει και κάποιος άλλος κάτοχος του ps3 τώρα που πήρε κανονικό BD Player.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1123079&postcount=54

Και η γιαγια μου λεει οτι ειδε το τερας του λοχ νες τον περασμενο αιωνα :flipout:

Ας χουμε και μια σοβαροτητα δεν βλαπτει