Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?
Έχεις ένα δίκαιο, αλλά το χάνεις όταν γίνεσαι τόσο ισοπεδωτικός με τους χαρακτηρισμούς σου.
Ειναι
αλληγορικο το παραδειγμα που εφερα με τους δυο , φυσικα δεν εχω τιποτα με τους εφευερετες , απλα μου εδωσε ιδεα η αναφορα στον αινσταιν
Ο τεσλα ηταν ο αντιρρησιας και ασυμβιβαστος του συστηματος , γιαυτο το πληρωσε , ασχετα αν ηταν ο μεγαλυτερος εφευρετης των τελευταιων 300 ετων που γνωρισε η ανθρωποτητα
Που κολλαει αυτο θα μου πεις, κολλαει γιατι οι συμπαθειες και αντιπαθειες το marketing , δημοσιες σχεσεις υπαρχει σε ολα τα επιπεδα και μπορει να ανεβασει κατεβασει τα παντα ανεξαρτητως αν το αξιζουν η οχι ,
περνωντας λαθος εντυπωσεις (οι φελοι επιπλεουν)
Το ps3 οταν βγηκε το 2006 εφαγε τρελο πολεμο απο τους παντες , ιδιως απο τα gaming sites για τις επιδοσεις του, απο προγραμματιστες σχολιαζαν συνεχεια τις επιδοσεις του , ακομα και το blu ray αμφισβητουσαν ως αχρηστο
Σε τετοιο βαθμο που δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι το
μηχανημα ειναι μαπα , σε σχεση με ενα αλλο μηχανημα πολυ χειροτερης ποιοτητας οπως το xbox που πλασαριστηκε καλυτερο στα παντα
Βεβαια η προπαγανδα καποτε ξεφουσκωσε απο 2008 που αρχιζε να παρουσιαζει δειγματα γραφης το Playstation οποτε φανηκε απο τοτε η διαφορα
Στο θεμα blu ray αρχισανε οτι δεν εχει καλο ηχο επειδη δεν κανει bitstream και αποκωδικοποιηση νεων format , ομως αυτο ποτε δεν μπηκε κανενας στο κοπο απο τα sites του νετ , να το τεσταρει σε πραγματικο επιπεδο για να βγαλουμε συμπερασμα, εμεινε να αιωρειται
Αρχισαν μετα καποιοι να λενε για το σχημα την καταναλωση , την τιμη , βγαζει η σονυ το slim τα λυνει ολα αυτα , βεβαια δεν τους φτασανε αυτα αρχισαν αλλα , δηλαδη για να καταλαβουμε, ποιος ο λογος που θελουμε να βγαλουμε ενα μηχανημα σωνει και καλα με προβληματα
ps3 = :violent-smiley-030::HTEHETH63::behead: για καποιους
Αν το παρουμε με την λογικη δεν βγαζουμε ακρη , συν οτι καποιος που δεν ξερει βλεποντας αυτα και δεδομενο οτι forum εχει σοβαρο λογο σε πολλα θεματα στο home cinema , θα επηρεαστει αρνητικα (αυτο που λεγαμε περι αρνητικων εντυπωσεων , χωρις να αναταποκρινεται στην πραγματικοτητα)