Αν θες αξιοπιστια Toyota, Nissan, Suzuki και γενικα γιαπωνεζικο και ας ειναι made in Kolopetinitsa.
Κι όμως έχουν μεγάλες διαφορές αυτά που γίνονται σε Αγγλία, Ισπανία και Τουρκία.Αν θες αξιοπιστια Toyota, Nissan, Suzuki και γενικα γιαπωνεζικο και ας ειναι made in Kolopetinitsa.
Καλημέρα,
και τα τρία αυτ/τα που αναφέρεις, είναι καινούρια - αυτό είναι φυσικό - και δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια εκπτώσεων, από τους εισαγωγείς για να έχεις και κάποιο κέρδος από την αγορά τους . Βέβαια αυτό είναι δικό σου - και μόνο θέμα - αλλά νομίζω πως πρέπει να το σκεφτείς λίγο περισσότερο πριν προχωρήσεις στην όποια αγορά.
Για τα Κορεάτικα αυτ/τα η γνώμη μου είναι ότι εξακολουθούν να είναι ακριβά αν σκεφτεί κανείς το κόστος παραγωγής τους στην Κορέα σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλά.
Το Fiesta είναι πράγματι όμορφο όπως και το Mazda 2 αλλά για τη mazda ακούγεται ότι έχει ακριβά ανταλλακτικά και συντήρηση.
Εάν μπορείς να συμβιβαστείς με τον αντιπρόσωπο πιστεύω πως το Honda Jazz είναι ένα πολύ καλό μικρό.
Έχω την εντύπωση ότι σε λίγους μήνες αν δε βιάζεσαι θα υπάρχουν ευκαιρίες και σε αυτ/τα που μόλις παρουσιάστηκαν. όμως ό,τι και να πούμε εμείς η επιλογή είναι δική σου
γι' αυτό σου εύχομαι καλορίζικο και καλοτάξιδο όποιο και να διαλέξεις.
με βαση ολα τα παραπανω βαζω και το Kia Ceed στο παιχνιδι το οποιο ναι μεν ειναι μικρομεσαιο αλλα πληρει ολα μου τα κριτηρια και 7 χρονια εγγυηση
το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?
Σε ότι αφορά την εγγύηση, πρόσεξε το περισσότερο διότι αρκετές φορές δεν υπολογίζονται κάποια ουσιώδη μέρη του αυτοκινήτου και δεν μιλάμε βέβαια για μπαταρία και αντισκωριακή προστασία.![]()
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed/guarantee.html
7 χρονια η μηχανη και 5 το υπολοιπο αυτοκινητο
καλο το Fiesta αλλα επιφοβο απο θεμα αξιοπιστιας και μονο 2 χρονια εγγυηση
απο την αλλη Kia και Hyundai θεωρουνται αξιοπιστες αλλα μη ποιοτικες σε υλικα και κυλιση
αντιθετα για το Ceed ομως διαβαζω τα καλυτερα
αν υπαρχουν κατοχοι ας βοηθησουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.