nsamar
AVClub Addicted Member
Μια προσοχή στις εγγυησεις. Αλλο πράγμα η εργοστασιακή εγγυηση (το πας στο συνεργείο δεν πληρωνεις μια και τερμα) και αλλο η εγγυηση που δίνουν οι κατα τοπους διανομεις που συνήθως είναι μέσω ασφαλιστικών.
Honda Jazz = Εγγυηση σε ολα!
Αξιοπιστια οσο δεν παει με απιστευτους χωρους για την κατηγορια.
Απο προσωπικη εμπειρια εχω να πω πως η εγγυηση της opel (2 εγοστασιακη + 4 απο την αντιπροσωπεια) θα σε καλυψει σε οτι εχει να κανει με τον κινητηρα, το κιβωτιο ταχυτητων και τον εγκεφαλο. Και το corsa λοιπον ειναι ενα ποιοτικο μικρο αυτοκινητο αλλα δεν ξερω απο αξιοπιστια τι μπορει να λεει το καινουργιο μοντελο. Το παλιοτερο (το εχει η αδελφη μου) εχει βγει σκυλι.
αν δεν είναι επείγον το θέμα αγοράς νέου αυτοκινήτου εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα ..
πρώτον γιατί θα βγουν ακόμα καλύτερες προσφορές απο τις αντιπροσωπείες ελέω οικονομικής κρίσης,
και δεύτερο και βασικότερο γιατί θεωρώ ΝΟΜΟ να μην αγοράζεις ποτέ νεοεμφανιζόμενο αυτοκίνητο.
Βγάζουν βλάβες στις πρώτες γενιές, αποδεδειγμένο και σίγουρο !
άσε να περάσει κανα 6μηνο -αν σε παίρνει- και μετά το ξανακοιτάς ...
Η άποψή μου τείνει περισσότερο προς Ευρωπαϊκή Σxολή, Corsa αλλά και Fiesta είναι η επιλογές μου.
τελικά βρε παιδιά, τι γίνεται με την αντιπροσωπεία της Honda και πέφτει τέτοιο κράξιμο ?
υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους μου για το Jazz -αλλά όχι τα φράγκα την παρούσα στιγμή- και είναι πρώτο στην λίστα με τις προτιμήσεις μου αλλά θα ήθελα μερικές λεπτομέρειες σε ότι αφορά την αντιπροσωπεία γιατί δεν θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο μετά ....
Προσωπικα θεωρω οτι απο τα Ιαπωνικα το Mazda 2 και το Swift ειναι καλυτερα απο το Yaris σαν αυτοκινητα (ποιοτητα , οδικη συμπεριφορα κτλ) χωρις να βαζω μεσα ονομα , μεταπωληση , εγγυηση , ανταλλακτικα κτλ. στα οποια το Yaris ενδεχομενως να υπερτερει και προφανως ειναι οι λογοι που πουλαει πολυ.
Παντως και το i20 εχει παρει πολυ καλες κριτικες απο τα περιοδικα που εχω διαβασει. Πχ. στο Autocar γινεται ειδικη μνεια στην πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και στα φρενα (που ειναι δισκοι και στον πισω αξονα) ενω και η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι ανω του μεσου ορου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.