Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Θα μιλήσω με Ford, μέσα στην βδομάδα, ίσως το έχω ε, θα βγάλω και κάποιες φωτό.
Βλάση, :grinning-smiley-043να δείξεις επιείκια, δεν ασχολούμε με το σπόρ.-bye-

Εγινε.... αλλά πρόσεχε να το παρκάρεις κάπου που να μην έχει άλλα οπτικά "σκουπίδια" δηλ. κάδους, αυτοκίνητα, ανθρώπους, κλπ. Έτσι για να φανεί ωραίο και ξεχωριστό.

Εγινε.... αλλά πρόσεχε να το παρκάρεις κάπου που να μην έχει άλλα οπτικά "σκουπίδια" δηλ. κάδους, αυτοκίνητα, ανθρώπους, κλπ. Έτσι για να φανεί ωραίο και ξεχωριστό.

Ασε να το πάρω και από χώρο, θα βρούμε άπλετο :flipout:

Το αυτοκίνητο ( Ford Fiesta ), βρίσκεται στα χέρια μου από την Τετάρτη το απόγεμα.

Πρώτη εντύπωση, πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση, από την γνωστή εταιρία, αλλά καλύτερα να τα πούμε πιο κάτω.

Το σύνολο που μου παραδώθηκε φορούσε το 1400 αρι κινητήρα με τα 95 άλογα, τα οποία είναι μάλλον ατίθασα, σύνολο γενικά στιβαρό, με πολύ μαλακή ανάρτηση, αλλά χρειάζεται προσοχή διότι παρατήρησα ότι πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα στις στροφές.

Δεν μοιάζει σε τίποτε από τους επίδοξους διαδόχους της κατηγορίας και αυτό το κάνει διαφορετικό.

Η ποιότητα των πλαστικών του εσωτερικού, κινείται κατά την γνώμη μου σε μέτρια έως απαράδεκτα επίπεδα, τα πλήκτρα του εξαερισμού είναι αισχρά.

Καλό το εσωτερικό, αλλά περίμενα ασφαλώς κάτι διαφορετικό, όταν Yaris & Corsa, αλλά Mazda2 είναι "κουκλιά".

Πάμε λίγο σε φωτό
ATTACH]Picture 03.jpg[/ATTACH][/ATTACH]

Attachments

• Picture 01.jpg
    Picture 01.jpg
    72.8 KB · Views: 11
  • Picture 02.jpg
    Picture 02.jpg
    64.9 KB · Views: 11
  • Picture 04.jpg
    Picture 04.jpg
    95.8 KB · Views: 18
Συνεχίζω με μερικές ακόμα και να πω ότι είχα στα χέρια την έκδοση
Ambiente με:
• Σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος πίσω
•Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος εμπρός και πίσω
•Λαβή πόρτας χώρου αποσκευών στο χρώμα του αμαξώματος
•Ζάντες 14" με τάσια 7 ακτίνων
•Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
•Κεντρικό κλείδωμα
•Φωτισμός συνοδείας Home Safe• Φιμέ κρύσταλλα
•Προβολείς αλογόνου με διπλό ανακλαστήρα και μαύρο πλαίσιο
•Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS)
•Intelligent Protection System (IPS)
•Μετωπικοί αερόσακοι, πλευρικοί αερόσακοι και αερόσακος γονάτων οδηγού
•Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS) με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD)
•Δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και του ύψους του τιμονιού

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

Attachments

• Picture 05.jpg
    Picture 05.jpg
    101.8 KB · Views: 9
  • Picture 08.jpg
    Picture 08.jpg
    75 KB · Views: 19
  • Picture 07.jpg
    Picture 07.jpg
    53.7 KB · Views: 20
Προσωπική άποψη, να στραφείται και προς Mazda2 ή Corsa, ωστόσο σε γενικές γραμμές είναι μια ποιοτική πρόταση το σύνολο της Ford.
Bέβαια όταν όλα αυτά τα μικρά βρίσκονται κοντά 12 χιλιάρικα, τότε κοιτάμε και προς Κορέα μεριά.

Last edited:
καταρχας ευχαριστω πολυ για την παρουσιαση φιλε Eki

επειδη κοιταω ειτε το 1250cc trend fiesta ειτε το Mazda2 1.3 86ps touring (δεν θελω με τπτ να παω σε 1400cc)

α) ποιο θα προτεινες απο τα 2 (αν βεβαια εχεις οδηγησει και το Mazda 2)

β) το Fiesta δλδ στις σφιχτες στροφες εχει προβλημα? (το autotriti παντως το επισημαινει αυτο που λες) γιατι εδω στο νησι εμαστε τιγκα στο σφιχτο στροφιλικι

γ) ποιοτικα δλδ το εσωτερικο του Fiesta δεν?

δ) γραφεις καπου? (εννοω περιοδικα του χωρου)

Η ποιότητα των πλαστικών του εσωτερικού, κινείται κατά την γνώμη μου σε μέτρια έως απαράδεκτα επίπεδα, τα πλήκτρα του εξαερισμού είναι αισχρά.

Κατα τ'αλλα σε περιοδικα πχ. Αutocar μας μιλανε συνεχεια για την "πολυ καλη" ποιοτητα κατασκευης των Ford...και το νεο Ford Mondeo που ειχα δει ειχε χαλια συναρμολογηση με αποκορυφωση το ντουλαπακι του συνοδηγου που ειχε κενο ενος εκατοστου με το υπολοιπο ταμπλο οταν ηταν κλειστο. Ασε που τα πλαστικα στο πανω μερος ηταν μαλακα αλλα στο κατω μερος ηταν πολυ φθηνιαρικα...

Μαλλον οταν πεφτουν τα λεφτα των διαφημισεων οι ειδικοι δημοσιογραφοι αρχιζουν να τυφλωνονται...:flipout:

τελικά βρε συ Γιάννη, έχει απομείνει περιοδικό στον χώρο που να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, ή έστω σχεδόν με το όνομα τους ?

Re: Απάντηση: Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

τελικά βρε συ Γιάννη, έχει απομείνει περιοδικό στον χώρο που να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, ή έστω σχεδόν με το όνομα τους ?

Οχι, Μήτσο, έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει.-bye-

καταρχας ευχαριστω πολυ για την παρουσιαση φιλε Eki

επειδη κοιταω ειτε το 1250cc trend fiesta ειτε το Mazda2 1.3 86ps touring (δεν θελω με τπτ να παω σε 1400cc)

α) ποιο θα προτεινες απο τα 2 (αν βεβαια εχεις οδηγησει και το Mazda 2)

β) το Fiesta δλδ στις σφιχτες στροφες εχει προβλημα? (το autotriti παντως το επισημαινει αυτο που λες) γιατι εδω στο νησι εμαστε τιγκα στο σφιχτο στροφιλικι

γ) ποιοτικα δλδ το εσωτερικο του Fiesta δεν?

δ) γραφεις καπου? (εννοω περιοδικα του χωρου)

Δεν κάθσια να διαβάσω τι έγραφε το Αuto Τρίτη, έγραψα πραγματικά τι δεν μου άρεσε.

Ναι το θεωρώ επίκυνδο στις κλειστές στροφές, ίσως όμως να φταίει ότι έχει πολλά άλογα, ένα μικρό σκαρί.

Ποιοτικά το εωτερικό ....δεν.

Ευχάριστη έκπληξη όμως η επάρκεια χώρων για μικροαντικείμενα, βέβαια οι πίσω επιβάτες θα πρέπει να στριμωχθούν υπερβολικά ειδικά εάν μιλάμε για μεγάλη διαδρομή.

Ο χώρος των αποσκευών είναι μια χαρά.

Δεν γράφω πουθενά, δεν είμαι καν δημοσιογράφος, τυγχάνω όμως να μπορώ να οδηγώ σχεδόν ότι καινούργιο κυκλοφορεί, ως υπεύθυνος στόλου αυτοκινήτων πολυεθνικών εταιριών.-bye-

Αν διαβασει καποιος 3-4 περιοδικα καποιον μηνα τοτε θα δει οτι ο καθενας γραφει τα δικα του.

Το Auto-Τριτη κατα την γνωμη μου ειναι μακραν το χειροτερο , ενω αθλιο ειναι το AutoBild που σπρωχνει με χιλια την VW (προσφατα εβαλαν το Tiguan κλασεις ανωτερο απο BMW Χ3 και Mercedes GLK...:flipout:). Car&Driver και 4Τροχοι κρατιουνται σε λιγο καλυτερο επιπεδο ενω το Drive ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι.

Με λιγα λογια καλυτερο θα ηταν ο καθενας να παει να οδηγησει τα αυτοκινητα που τον ενδιαφερουν και αφου ριξει και μια ματια σε καποιο απο τα 2 λιγο πιο αξιοπιστα περιοδικα που αναφερω παραπανω μετα να βγαλει τα συμπερασματα του...παντως κατα την γνωμη μου αλλοτε κραταιες εταιρειες οπως VW , Ford , Οpel εχουν παρει την κατω βολτα ποιοτικα ενω οι Κορεατες (KIA , Hyundai) που καποτε ηταν για γελια εχουν ανεβει πολυ τελευταια...-bye-

Στην συγκεκριμενη κατηγορια ηδη εχω προτεινει Mazda 2 , Hyundai i20 και Suzuki Swift.

Last edited:
υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει Hyundai i20 νεο ford fiesta και Mazda 2?

θα με ενδιεφερεαν πολυ οι αποψεις ιδιωτων

υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει Hyundai i20 νεο ford fiesta και Mazda 2?

Το Mazda 2 προσφατα το πηρε ενας φιλος μου. Δεν το εχω οδηγησει ο ιδιος αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του εχει κορυφαια για την κατηγορια οδικη συμπεριφορα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.-bye-

Αν διαβασει καποιος 3-4 περιοδικα καποιον μηνα τοτε θα δει οτι ο καθενας γραφει τα δικα του.

Το Auto-Τριτη κατα την γνωμη μου ειναι μακραν το χειροτερο , ενω αθλιο ειναι το AutoBild που σπρωχνει με χιλια την VW (προσφατα εβαλαν το Tiguan κλασεις ανωτερο απο BMW Χ3 και Mercedes GLK...:flipout:). Car&Driver και 4Τροχοι κρατιουνται σε λιγο καλυτερο επιπεδο ενω το Drive ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι.

Με λιγα λογια καλυτερο θα ηταν ο καθενας να παει να οδηγησει τα αυτοκινητα που τον ενδιαφερουν και αφου ριξει και μια ματια σε καποιο απο τα 2 λιγο πιο αξιοπιστα περιοδικα που αναφερω παραπανω μετα να βγαλει τα συμπερασματα του...παντως κατα την γνωμη μου αλλοτε κραταιες εταιρειες οπως VW , Ford , Οpel εχουν παρει την κατω βολτα ποιοτικα ενω οι Κορεατες (KIA , Hyundai) που καποτε ηταν για γελια εχουν ανεβει πολυ τελευταια...-bye-

Στην συγκεκριμενη κατηγορια ηδη εχω προτεινει Mazda 2 , Hyundai i20 και Suzuki Swift.

ότι, πιο άχρηστο´έχω οδηγήσει μετά το Q7.