για το Fiesta ρωτουσα
Θα μιλήσω με Ford, μέσα στην βδομάδα, ίσως το έχω ε, θα βγάλω και κάποιες φωτό.
Βλάση,
για το Fiesta ρωτουσα
Θα μιλήσω με Ford, μέσα στην βδομάδα, ίσως το έχω ε, θα βγάλω και κάποιες φωτό.
Βλάση,να δείξεις επιείκια, δεν ασχολούμε με το σπόρ.
![]()
Εγινε.... αλλά πρόσεχε να το παρκάρεις κάπου που να μην έχει άλλα οπτικά "σκουπίδια" δηλ. κάδους, αυτοκίνητα, ανθρώπους, κλπ. Έτσι για να φανεί ωραίο και ξεχωριστό.
[/ATTACH][/ATTACH]Η ποιότητα των πλαστικών του εσωτερικού, κινείται κατά την γνώμη μου σε μέτρια έως απαράδεκτα επίπεδα, τα πλήκτρα του εξαερισμού είναι αισχρά.
τελικά βρε συ Γιάννη, έχει απομείνει περιοδικό στον χώρο που να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, ή έστω σχεδόν με το όνομα τους ?
καταρχας ευχαριστω πολυ για την παρουσιαση φιλε Eki
επειδη κοιταω ειτε το 1250cc trend fiesta ειτε το Mazda2 1.3 86ps touring (δεν θελω με τπτ να παω σε 1400cc)
α) ποιο θα προτεινες απο τα 2 (αν βεβαια εχεις οδηγησει και το Mazda 2)
β) το Fiesta δλδ στις σφιχτες στροφες εχει προβλημα? (το autotriti παντως το επισημαινει αυτο που λες) γιατι εδω στο νησι εμαστε τιγκα στο σφιχτο στροφιλικι
γ) ποιοτικα δλδ το εσωτερικο του Fiesta δεν?
δ) γραφεις καπου? (εννοω περιοδικα του χωρου)
υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει Hyundai i20 νεο ford fiesta και Mazda 2?
Αν διαβασει καποιος 3-4 περιοδικα καποιον μηνα τοτε θα δει οτι ο καθενας γραφει τα δικα του.
Το Auto-Τριτη κατα την γνωμη μου ειναι μακραν το χειροτερο , ενω αθλιο ειναι το AutoBild που σπρωχνει με χιλια την VW (προσφατα εβαλαν το Tiguan κλασεις ανωτερο απο BMW Χ3 και Mercedes GLK...). Car&Driver και 4Τροχοι κρατιουνται σε λιγο καλυτερο επιπεδο ενω το Drive ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι.
Με λιγα λογια καλυτερο θα ηταν ο καθενας να παει να οδηγησει τα αυτοκινητα που τον ενδιαφερουν και αφου ριξει και μια ματια σε καποιο απο τα 2 λιγο πιο αξιοπιστα περιοδικα που αναφερω παραπανω μετα να βγαλει τα συμπερασματα του...παντως κατα την γνωμη μου αλλοτε κραταιες εταιρειες οπως VW , Ford , Οpel εχουν παρει την κατω βολτα ποιοτικα ενω οι Κορεατες (KIA , Hyundai) που καποτε ηταν για γελια εχουν ανεβει πολυ τελευταια...
Στην συγκεκριμενη κατηγορια ηδη εχω προτεινει Mazda 2 , Hyundai i20 και Suzuki Swift.
ότι, πιο άχρηστο´έχω οδηγήσει μετά το Q7.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.