Αρωστος και εσυ ε;πέρασα και εγω αυτη την αρώστια που μου κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια!!!!Καλορίζικο...
Δεν λέω, καλό το Μazda αλλά η θάλασσα....
Οι επόμενες φωτο παρακαλώ σκέτες χωρίς αυτό το περιβάλλον....
Εμ έτσι βέβαια το χαίρεσαι το αμάξι...
(Κάτοικος του "κλεινού" άστεως - καλά το έιπα αυτό;;![]()
Γιάννη,με τις τιμές που είδα στο mobile,σε συμφέρει να το πάρεις από Ελλάδα.
Γιατι δε συμφερει απο Γερμανια?
Οταν οι τιμες παιζουν κοντα στα 20.000ευρω και εκτελονιση εχει κοντα 6.500ευρω?
Ειναι λιγα τα 3.000ευρω κερδος οταν ξερεις οτι ολα του τα χιλιομετρα εχουν γινει σε γερμανικους δρομους και ολα του τα σερβις τα εχει κανει σε γερμανικα χερια...?
Και αν το καλοσκεφτεις... σε 1-2 χρονια 26.000 θα εχει στην ελλαδα μεταχειρισμενο οποτε για 2 χρονια θα εχεις τα αρχικα σου λεφτα πιο "σιγουρα"...
Θα με συγχωρέσετε για το offtopic αλλά επειδή διαβάζοντας το topic είδα πως αναφέρθηκε, μήπως γνωρίζει κάποιος ένα site για υπολογισμό του τέλους εκτελωνισμού αυτοκινήτων από Ε.Ε.;
Προσωπικά έχω βρει 1-2 καλές περιπτώσεις από Γαλλία (άλλο μοντέλο βέβαια) αλλά δεν ξέρω αν με συμφέρει με τα τελωνεία...
....είναι ίσως η μαγική συνταγή οικογένειας και γρήγορης και ασφαλής οδήγησης.Κανένα αμάξι μέρχι τώρα (και έχω οδηγήσει πολλά..)δεν με έχει συγκινήσει τόσο σε όλους τους τομείς...........Ενα θηρίο που δεν φωνάζει εαν δεν το προκαλέσεις ότι μπορεί να σε κάνει μιά χαψιά σε δευτερόλεπτα....γιά να δούμε θα κάτσει η δουλειά;
Από φέτος το κόστος είναι πολύ πιο χαμηλό από τα 6500 ευρώ που διάβασα λίγο πιο πάνω ...
Οσο για το MPS , φοβερό αμάξι , και στο mobile.de είδα τιμές κάτω από τα 20.000 ευρώ ...
Τι σχέση έχει το Μ5 ρε Τάσο;όσο γιά το μεγειές...κράτει...ακόμη δεν έχω πάρει και δεν έχω δώσει τίποτα!!!Παιδιά λίγο κράτει..... το Μ5 τότε τι είναι;....
Γιάννη μεγειές.![]()
Τι σχέση έχει το Μ5 ρε Τάσο;
Αυτο ακριβώς...απολύτως καμία σχέση με το 6MPS, και φυσικά παίζει σε άλη κατηγορία τιμής.ΤΟ Μ5 είναι το πολυμορφικό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.