supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
κατι ελεγαν για μειωσεις... εχεις βρει τα νεα ποσοστα γιατι εγω μονο αυξησεις στα παλαιοτερα βρηκα?
(εκτος αν ενοουσαν την "μειωση" το οτι δεν τα αυξησαν σαν τα παλαια)
..εγω γιατί δεν βρίσκω εκεί ούτε ένα κάτω απο 20 χιλιάρικα;Από φέτος το κόστος είναι πολύ πιο χαμηλό από τα 6500 ευρώ που διάβασα λίγο πιο πάνω ...
Οσο για το MPS , φοβερό αμάξι , και στο mobile.de είδα τιμές κάτω από τα 20.000 ευρώ ...
Όχι ρε συ, δεν είναι τόσο πολύπλοκο.
Πχ το Mazda που λες έχει κινητήρα 2.300 κ.εκ., άρα δασμός 50% (όπως για όλα >2.000 κ.εκ.).
Πες ότι είναι 2ετίας (24 μήνες), άρα μείωση σύμφωνα με τα παραπάνω 24%. 3ετίας, μείωση 30%. Και έχει και 30.000 χιλιόμετρα. Άλλο 1% μείωση.
Και όλα αυτά επί της εργοστασιακής τιμής -χονδρικής- όταν κυκλοφόρησε (υπάρχουν νομίζω επίσημοι κατάλογοι). Ή της πραγματικής τιμής αγοράς, εάν αυτή είναι ανώτερη. Με λίγα λόγια, εάν το ίδιο αυτοκίνητο το βρεις στη Γερμανία με 20.000, θα πληρώσεις περίπου 7.000 σε δασμούς.
μήπως δεν το ψάχνεις σωστά;
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...ion=&daysAfterCreation=&usageType=&doorCount=
Γιατι δε συμφερει απο Γερμανια?
Οταν οι τιμες παιζουν κοντα στα 20.000ευρω και εκτελονιση εχει κοντα 6.500ευρω?
Ειναι λιγα τα 3.000ευρω κερδος οταν ξερεις οτι ολα του τα χιλιομετρα εχουν γινει σε γερμανικους δρομους και ολα του τα σερβις τα εχει κανει σε γερμανικα χερια...?
Ούτε εγω το καταλαβαίνω ρε φίλε, αλά να σου πω την αλήθεια η συγκεκριμένη περίπτωση καθόλου δεν με χαλάει!!!Πάντως ρε Γιάννη,αυτή την τακτική προστασίας του εσωτερικού του αυτοκινήτου,δεν την κατάλαβα ποτέ.
Προστατευτικό στο τιμόνι γιατί ιδρώνουν τα χέρια.Καλύμματα στα καθίσματα γιατί ιδρώνει η πλάτη και ο κώλος.
Και όλα αυτά για να τα χαρεί ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ αγοραστής,χωρίς φθορές!!!
Αστο καλύτερα δεν "παίζει". Στους γερμανικούς δρόμους μπορεί να μην έχει λακούβες όπως στους ελληνικούς, αλλά ρίχνουν αλάτι. Εχω δει Mercedes με 25.000 χλμ. από Γερμανία άψογη από πάνω αλλά τελείως σάπια από κάτω όταν την σηκώσαμε. Και οι λακούβες των ελληνικών δρόμων θα σού καταστρέψουν τα αμορτισέρ τα οποία στο κάτω κάτω τα αλλάζεις. Το αλάτι όμως των Γερμανικών δρόμων που σαπίζει τα αυτοκίνητα δεν αντιμετωπίζεται. Γιαυτό αυτοί τα πουλάνε νωρίς σε 2~3 χρόνια το πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.