Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Ναι πολυ σωστα... φυσικα το αγοραστικο κοινο του mps ειναι μικρο...
Αλλα παλι αν ειναι τρελλη ευκαιρια και σου φυγει... για 500-1000ευρω πως θα ενιωθες?

Το συγκεκριμένο MPS είναι τρελλή ευκαιρία στην κατάσταση που βρίσκεται...είπαμε ,ψείρας είναι αυτός!!!

Ευτυχώς που δεν μας διαβάζει!!!

Επειδη το αυτοκινητο αυτο το κοιταω... και ειμαι αναμεσα σε αυτο και ενα πιο "προσωρινο" M3 (προσωρινο λογω 3πορτου)... αν θα γινοταν, οταν με το καλο το παρεις να με πηγαινες μια βολτα να το δω/ακουσω, κλπ... οσο μπορει κανεις να καταλαβει ως συνοδηγος, αλλα δυστυχως ειναι δυσκολοβρετο το αυτοκινητο για δοκιμη... ακομη και στο εξωτερικο...

Το μονο περιεργο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι ακομη και τρελαμενοι με γρηγορα αμαξια... το παιρνουν μεταχειρισμενο και το δινουν 1-2 χρονια μετα... και κανεις δε λεει τον λογο... (και δεν ειναι το οικονομικο)!

Last edited:

Επειδη το αυτοκινητο αυτο το κοιταω... και ειμαι αναμεσα σε αυτο και ενα πιο "προσωρινο" M3 (προσωρινο λογω 3πορτου)... αν θα γινοταν, οταν με το καλο το παρεις να με πηγαινες μια βολτα να το δω/ακουσω, κλπ... οσο μπορει κανεις να καταλαβει ως συνοδηγος, αλλα δυστυχως ειναι δυσκολοβρετο το αυτοκινητο για δοκιμη... ακομη και στο εξωτερικο...

Το μονο περιεργο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι ακομη και τρελαμενοι με γρηγορα αμαξια... το παιρνουν μεταχειρισμενο και το δινουν 1-2 χρονια μετα... και κανεις δε λεει τον λογο... (και δεν ειναι το οικονομικο)!

Οταν και εαν το πάρω τελικά, ευχαρίστως να πάμε βόλτα όπου θές και να το οδηγήσεις κι'όλλας.....ξέρεις δεν έχω κολήμματα τέτοιους είδους!!!
Πόσους ξέρεις να το είχαν και να το έδωσαν 1-2 χρόναι μετά;γιατί εγω δεν ξέρω κανέναν, εκτός 3 αυτοκίνητα που πωλούνται σε διάφορες αγγελίες.Απο αυτά το ένα είναι αυτό που κοιτάω εγω, και επειδή το έχω διαστευρώσει μπορώ να σου πω ότι ο λόγος πώλησης είναι το οικονομικό.
Εαν πάλι αναφέρεσαι στο εξωτερικό, μην δίνεις βάση, αφού εκεί σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα τα έχουν και τα αλλάζουν σαν καραμέλες, ιδιαίτερα στην Γερμανία.
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει αφάνταστα το τελευταίο καιρό, υπάρχουν κάποιοι έμποροι (άσχετοι με αντιπροσωπείες MAZDA)οι οποίοι σε ανάλογο ερώτημα που έκανα με το δικό σου, μου είπαν ότι όσοι έχουν αυτο το αμάξι (δεν είναι πολλοί στην Ελλάδα) δεν το πουλάνε με τίποτα....αν το καλοσκεφτείς αυτό μπορεί να είναι και η αντίπερα όχθη στον προβληματισμό μας.
Το 3άρι το είχα σκεφτεί και εγω, αλλά το απέρηψα γιά 3 λόγους..
1) Ηθελα τετράπορτο
2) Ηθελα σχετικά μεγάλους χώρους
3) 260 άλογα σε 2 μπροστινούς τροχούς δεν μαζεύονται εύκολα και ας μιλάμε στην περίπτωση αυτη γιά διαφορετικό εμπρός σύστημα απο τα συνηθισμένα.

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Το 3άρι το είχα σκεφτεί και εγω, αλλά το απέρηψα γιά 3 λόγους..
1) Ηθελα τετράπορτο
2) Ηθελα σχετικά μεγάλους χώρους
3) 260 άλογα σε 2 μπροστινούς τροχούς δεν μαζεύονται εύκολα και ας μιλάμε στην περίπτωση αυτη γιά διαφορετικό εμπρός σύστημα απο τα συνηθισμένα.

Βρε το 3αρι MPS ειναι 5πορτο... Εγω μιλαω για Μ3... bmw... 6 χρονια στον κοσμο της πισωκινησης και του turbo μου εχουν αφησει ενα κουσουρι... :music-smiley-005:

Γιάννη, μια που το έψαξες, πόσο καίει; Τι κόστος συντήρησης έχει;
Είναι τετρακίνητο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Βρε το 3αρι MPS ειναι 5πορτο... Εγω μιλαω για Μ3... bmw... 6 χρονια στον κοσμο της πισωκινησης και του turbo μου εχουν αφησει ενα κουσουρι... :music-smiley-005:
::::σορυ άλα είχα στο μυαλό μου και άλα έγραψα στο (1).
Ηθελα να πω ότι θέλω τετράπορτο sedan και νόμιζα ότι μιλούσες γιά το τριάρι.

Γιάννη, μια που το έψαξες, πόσο καίει; Τι κόστος συντήρησης έχει;
Είναι τετρακίνητο;
Κόστος συντήρησης όσο και ένα άλο αυτοκίνητο της ίδιας κατηγορίας κυβικών και με λογικές τιμές ανταλακτικά.
Απο ότι ρώτησα και τους τρείς ιδιοκτήτες εάν είσαι με γκάζι στο πάτημα καίει.Η δύναμη και τα πολλά άλογα μαζί με τις μεγάλες ροπές στις περισσότερες των περιπτώσεων πληρώνονται.Αλλά μη νομίζεις ότι και το ΤΤ που έχω δεν καίει.
Θεωρητικά τώρα μιλάμε γιά κατανάλωση γύρω στα 11 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα.
Όσον αφορά την τετρακίνηση, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα που κατανέμει την ροπή στους τροχούς όπως αυτό πιστεύει καλύτερα, ενώ το πίσω διαφορικό είναι το αντίστοιχο που χρησιμοποιείται και στο RX-8, δηλαδή μπλοκέ.

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Tο αμάξι το είχα βάλει σε 2 site αγγελιών γιά αυτοκίνητα την ίδια ημέρα.Επειδή δεν καιγόμουνα γιά άμεση πώληση και δεν είχα βρεί το συγκεκριμένο MPS ,έπαιξα με τις τιμές.Στο ένα με 24 και στο άλο με 23 χιλιάρικα.Στην αρχή πήγαινε να κάτσει η φάση με τα 24 αλά στο τέλος μου έκατσε(αν οριστικοποιηθεί δηλαδή..) η περίπτωση με τα 23 χιλιάρικα και όχι δεν είπα.Απλά μου έκανε εντύπωση η άμεση ανταπόκριση τόσο γιά το ΤΤ όσο και γιά το αποτέλεσμα απο αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα δημοσίευσης αγγελιών!!!

Σημ.....αμέσως να μου την πείς γεράκο μου!!!!....και που'σαι...του ψείρα θα του κατεβάσω την τιμή!!!
Γιαννγ πούλα το ΤΤ τώρα που μπορείς, χθες πούλησε φίλος ψείρας ένα cabrio ΤΤ 2003 150hp, full δέρμα ελληνικής αντιπροσωπείας, 47.000 όλα στην Αττική Οδό και Εθνική, παργκινγ σε κλειστό γκαράζ 23K… έχει ανοίξει η αγορά από Γερμάνια σε συνδυασμό με το ερχομο του καινούργιου και οι τιμές πέφτουν… εδώ έχει βρομίσει ο τόπος C200 full extra στα 18-20Κ…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Γιαννγ πούλα το ΤΤ τώρα που μπορείς, χθες πούλησε φίλος ψείρας ένα cabrio ΤΤ 2003 150hp, full δέρμα ελληνικής αντιπροσωπείας, 47.000 όλα στην Αττική Οδό και Εθνική, παργκινγ σε κλειστό γκαράζ 23K… έχει ανοίξει η αγορά από Γερμάνια σε συνδυασμό με το ερχομο του καινούργιου και οι τιμές πέφτουν… εδώ έχει βρομίσει ο τόπος C200 full extra στα 18-20Κ…

Μα για αυτό αποφάσησα να προχωρήσω Γιωργή......το θέμα είναι εαν δεν κάτσει το Mazda του ψείρα πρέπει να δω τα άλα 2 που πωλούνται αυτο το διάστημα στην Ελλάδα απο αγγελίες, γιατί σε μάντρα δεν υπάρχει ούτε γιά δείγμα, άσε που θα ήταν η τελευταία μου προσπάθεια εκεί.Απο ότι κατάλαβες έχω κολήσει στο 6mps και δεν μπορώ να βρώ μιά αντίστοιχη επιλογή μετά απο αυτό με τα ίδια χρήματα και τα υπόλοιπα ανάλογα σχετικά χαρακτηριστικά.

Last edited:
ελπιζω Γιαννη να μην ανοιξες το θεμα για να τεσταρεις τα αντανακλαστικα των Διαχειριστων της εκτος διοτι την εκατσες την βαρκα

1 διοτι ειμαστε 24/7 available εγω Καναδα ,Αννα ,Send,Lepton Αθήνα
2 το αυτοκινητο που ζητας το εχει φιλος εδω!!!!!! ζηλια ψωρα!!!!!!

Ρε συ πως είναι δυνατόν να παίζουν διαφορές στην τιμή με σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα ακόμη και πάνω απο 10.000 ευρώ;αφού έτσι και αλοιώς εκτός απο navi(εδω δεν δουλεύει...)και ηλιοροφή όλα τα άλα τα φοράνε όλα τα MPS.

ελπιζω Γιαννη να μην ανοιξες το θεμα για να τεσταρεις τα αντανακλαστικα των Διαχειριστων της εκτος διοτι την εκατσες την βαρκα

1 διοτι ειμαστε 24/7 available εγω Καναδα ,Αννα ,Send,Lepton Αθήνα
2 το αυτοκινητο που ζητας το εχει φιλος εδω!!!!!! ζηλια ψωρα!!!!!!
Γιά πές...γιά πες στον φίλο να σου δώσει εντυπώσεις και κάντο και εσυ καμιά βόλτα να μας πείς....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Απο ότι κατάλαβες έχω κολήσει στο 6mps και δεν μπορώ να βρώ μιά αντίστοιχη επιλογή μετά απο αυτό με τα ίδια χρήματα και τα υπόλοιπα ανάλογα σχετικά χαρακτηριστικά.

ποτέ μην είσαι κολλημένος με κάτι (αν στραβώσει αυτό που έχεις βάλει στο μάτι) υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μερικές φορές καλύτερες...με κάτι παραπάνω ίσως...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...e=&zipcodeRadius=&doSearch.x=43&doSearch.y=16