Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....
Επειδη το αυτοκινητο αυτο το κοιταω... και ειμαι αναμεσα σε αυτο και ενα πιο "προσωρινο" M3 (προσωρινο λογω 3πορτου)... αν θα γινοταν, οταν με το καλο το παρεις να με πηγαινες μια βολτα να το δω/ακουσω, κλπ... οσο μπορει κανεις να καταλαβει ως συνοδηγος, αλλα δυστυχως ειναι δυσκολοβρετο το αυτοκινητο για δοκιμη... ακομη και στο εξωτερικο...
Το μονο περιεργο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι ακομη και τρελαμενοι με γρηγορα αμαξια... το παιρνουν μεταχειρισμενο και το δινουν 1-2 χρονια μετα... και κανεις δε λεει τον λογο... (και δεν ειναι το οικονομικο)!
Οταν και εαν το πάρω τελικά, ευχαρίστως να πάμε βόλτα όπου θές και να το οδηγήσεις κι'όλλας.....ξέρεις δεν έχω κολήμματα τέτοιους είδους!!!
Πόσους ξέρεις να το είχαν και να το έδωσαν 1-2 χρόναι μετά;γιατί εγω δεν ξέρω κανέναν, εκτός 3 αυτοκίνητα που πωλούνται σε διάφορες αγγελίες.Απο αυτά το ένα είναι αυτό που κοιτάω εγω, και επειδή το έχω διαστευρώσει μπορώ να σου πω ότι ο λόγος πώλησης είναι το οικονομικό.
Εαν πάλι αναφέρεσαι στο εξωτερικό, μην δίνεις βάση, αφού εκεί σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα τα έχουν και τα αλλάζουν σαν καραμέλες, ιδιαίτερα στην Γερμανία.
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει αφάνταστα το τελευταίο καιρό, υπάρχουν κάποιοι έμποροι (άσχετοι με αντιπροσωπείες MAZDA)οι οποίοι σε ανάλογο ερώτημα που έκανα με το δικό σου, μου είπαν ότι όσοι έχουν αυτο το αμάξι (δεν είναι πολλοί στην Ελλάδα) δεν το πουλάνε με τίποτα....αν το καλοσκεφτείς αυτό μπορεί να είναι και η αντίπερα όχθη στον προβληματισμό μας.
Το 3άρι το είχα σκεφτεί και εγω, αλλά το απέρηψα γιά 3 λόγους..
1) Ηθελα τετράπορτο
2) Ηθελα σχετικά μεγάλους χώρους
3) 260 άλογα σε 2 μπροστινούς τροχούς δεν μαζεύονται εύκολα και ας μιλάμε στην περίπτωση αυτη γιά διαφορετικό εμπρός σύστημα απο τα συνηθισμένα.