Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Τα γνωριζω πολυ καλα...
Αυτα τα φιλτρα ξερεις ποτε βγηκαν...? Ποσοι το εχουν...? Ποσοι θα το βαλουν...?
Ειναι σαν να λες οτι την πρωτη χρονια που βγηκε το πρωτο καταλυτικο ολα τα αυτοκινητα βενζινης ηταν καταλυτικα... ακομη και τα υπαρχων!

Ηδη τα φοράει η Volkswagen στους 2 δίλιτρους της (140 PS & 170 PS).
Και έπονται και άλλοι εκτός του VAG Group...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Ηδη τα φοράει η Volkswagen στους 2 δίλιτρους της (140 PS & 170 PS).
Και έπονται και άλλοι εκτός του VAG Group...

Βρε παιδια δε διαφωνω...
Ειναι οδηγια euro5 ομως (οπως πολυ καλα προ-ειπατε)... αυτο σημαινει οτι μεχρι να γεμισει ο τοπος με τετοια αυτοκινητα τα σωματιδια καλα κρατουν...

Κοντεύει η ώρα γιά τον αποχωρισμό μου απο το ΤΤ.
Την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος αγοραστής μαζί με την γυναίκα του(αυτή θα το οδηγεί κυρίως...) είδαν το αμάξι μου και ενθουσιάστηκαν.Απλά μου ζήτησαν να το τσεκάρουμε και σε κάποιο συνεργείο AUDI γιά να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση του αυτοκινήτου.
Ετσι λοιπόν αύριο έχω ραντεβού πρωί-πρωί σε συνεργείο με τον υποψήφιο αγοραστή και βεβαίως επειδή δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα, θα πρέπει με την σειρά μου, να ετοιμάζομαι γιά τον αποχωρισμό!!!!
Η αλήθεια είναι ότι το έχω αγαπήσει το Τετεδάκι ,το οποίο και δεν με πρόδωσε στα όσα χιλιόμετρα του έχω κάνει σε τίποτα και θα το αποχωριστώ δύσκολα....αφού απο απόψε σκέφτομαι το αύριο, και κάτι με πιάνει!!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Η αλήθεια είναι ότι το έχω αγαπήσει το Τετεδάκι ,το οποίο και δεν με πρόδωσε στα όσα χιλιόμετρα του έχω κάνει σε τίποτα και θα το αποχωριστώ δύσκολα....αφού απο απόψε σκέφτομαι το αύριο, και κάτι με πιάνει!!!

μην το σκέφτεσαι. Ένα μάτσο λαμαρίνες είναι όλα...

Τελικά όπως περίμενα το αμάξι πέρασε αέρα και απο το τσέκ της Καρέντα στα Πατήσια, ενώπιον του αγοραστή.Δώσαμε τα χέρια και απο αύριο ξεκινούν οι διαδικασίες μεταβίβασης........τώρα πρέπει να τα βρω και με τον <ψείρα>!!!

ερώτηση: πόσα πλήρωσε ο αγοραστής για το τσεκ; κανα 20άρι-30άρι;

Γιάννη,με τον αριθμό κυκλοφορίας του Mazda,ζήτα από τον ασφαλιστή σου να κάνει έναν έλεγχο για τυχόν εμπλοκή του σε ατύχημα.

Γιάννη πρόσεχε !
με την τιμή της βενζίνης στον "θεό"....μην βρεθείς σαν το cartoon της φώτο !

attachment.php

Attachments

• freddosfuel7_b.JPG
    freddosfuel7_b.JPG
    69 KB · Views: 90
Γιάννη,με τον αριθμό κυκλοφορίας του Mazda,ζήτα από τον ασφαλιστή σου να κάνει έναν έλεγχο για τυχόν εμπλοκή του σε ατύχημα.

Εξυπνο..μπράβο ρε φίλε!!!δεν το είχα σκεφτεί...αύριο κι'ολλας.

έλα μόλις είδα τη διαφήμιση με το νέο Mazda 6. Από 19.990 λέει, αυτό με τα 120 ψωράλογα!!
Ευκαιρία! Σου μένουν ευρώ και για βενζίνες!

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

έλα μόλις είδα τη διαφήμιση με το νέο Mazda 6. Από 19.990 λέει, αυτό με τα 120 ψωράλογα!!
Ευκαιρία! Σου μένουν ευρώ και για βενζίνες!
......ναι μωρέ....σιγά την διαφορά.....140 αλογάκια και μάλιστα τετράποδα!!! πιός δίνει σημασία;:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

για ρώτα και τον ψείρα μήπως χτυπήσει αυτό μετά;

Επειδή απο περιέργια τον έχω ρωτήσει, μου έχει πεί ότι δεν σκοπεύει να πάρει νέο αυτοκίνητο άμεσα και θα κυκλοφορεί με το δεύτερο που έχει με την γυναίκα του.Μόλις τελειώσει με κάποια οικονομικά προβλήματα της δουλειάς, ίσως πάει γιά το νέο 6mps που θα βγάλει ,εαν βγάλει δηλαδή κατά το 2010 η mazda.