Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. :firstprize:
Άντε μπας και γίνεις άνθρωπος τώρα με το Mazda,γιατί με το καβούκι με ρόδες που είχες... :flipout:
Άσε που είχες αρχίσει να καμπουριάζεις κι όλας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. :firstprize:
Άντε μπας και γίνεις άνθρωπος τώρα με το Mazda,γιατί με το καβούκι με ρόδες που είχες... :flipout:
Άσε που είχες αρχίσει να καμπουριάζεις κι όλας.
Η αλήθεια είναι ότι και εγω νομίζω ότι θα έρθω στα ίσια μου με το mps!!!

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

γουστα ειναι αυτα...

προτιμουσα το ΤΤ...

:flipout:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τίθεται μόνο θέμα γούστου, αλά και θέμα τιμής μεταπώλησης που πέτυχα σε συνάρτηση με δυανηθέντα χιλιόμετρα και έτος κατασκευής.Επίσης το ΤΤ οπως και οποιοδήποτε coupe η δίπορτο δεν θα μπορέσει εξυπηρετήσει τις ανάγκες μου στο πολύ άμεσο μέλλον.Φυσικά θα μπορούσα να το κρατήσω γιά 1-2 χρόνια ακόμη, αλά θα έχανα πολύ απο την μεταπωλητική αξία που πέτυχα τώρα,αφού και περισσότερα χιλιόμετρα θα είχε το ΤΤ και +2 χρόνια κυκλοφορίας στην πλάτη του...σύνολο 9.Εκτός των άλλων σπάνια θα έβρισκα σε τόσο καλή κατάσταση και κυρίως σε τιμή το mps που έχω βρεί.......
Φυσικά σέβομαι το γούστο σου, αφού και εγω το ΤΤ το έδωσα με μισή καρδιά, αλά έπρεπε.

Υ.Γ.
Με πειράζεις ε;ε βρε μπαγάσα;

το παλιο μ' αρεσε...

το καινουριο οχι...
http://www.automobilemag.com/future_cars/2008/0609_audi_tt_shooting_brake/index.html

0609_z+2008_audi_tt_shooting_brake+front.jpg

0510_tokyo_02+2006_audi_shooting_brake+front_side_view.jpg

Last edited:
Η ιστορία ΤΤ γιά εμένα, έκλεισε πριν λίγο και γιά να καταλάβετε τι σημαίνει Παρασκευή και 13....λίγο πριν παραδώσω το αμάξι στον αγοραστή χάλασε ως διά μαγείας το ανεβοκατέβασμα στο παράθυρο του οδηγού!!!!...μέρα που διάλεξε και αυτός να αγοράσει αυτοκίνητο!!!

Δεν έχω ακούσει και κανένα φίλο ή γνωστό από αυτόυς πού έχουν Golf ή Polo και να μην έχουν χαλάσει κατά καιρούς ΟΛΑ τα παράθυρα... Γιατί το ΤΤ να αποτελεί εξαίρεση; ;)

Δεν έχω ακούσει και κανένα φίλο ή γνωστό από αυτόυς πού έχουν Golf ή Polo και να μην έχουν χαλάσει κατά καιρούς ΟΛΑ τα παράθυρα... Γιατί το ΤΤ να αποτελεί εξαίρεση; ;)

Μα πως τολμάς;
Χαλάνε τα Γερμανικά;

Το χαλασμένο παράθυρο,ήταν ένα μήνυμα στον καινούριο ιδιοκτήτη για το τι τον περιμένει,αλλά αυτός-ευτυχώς-δεν πήρε χαμπάρι.

Σε όλο το VAG υπάρχει πρόβλημα με τα ηλεκτρικά παράθυρα. Οι μισές οκτάβιες που ξέρω (ευτυχώς όχι ακόμα η δική μου) έχουν αλλάξει τουλάχιστον ένα μηχανισμό παραθύρου.

Σε όλο το VAG υπάρχει πρόβλημα με τα ηλεκτρικά παράθυρα. Οι μισές οκτάβιες που ξέρω (ευτυχώς όχι ακόμα η δική μου) έχουν αλλάξει τουλάχιστον ένα μηχανισμό παραθύρου.

Να ηταν μονο αυτα τα προβληματα του vag group και κανεις κατοχος τους δεν θα ειχε προβλημα...
Τα νεα 1.8tsi εχουν παραδωσει σε μεγαλο βαθμο την αντλια υψηλης.
Για να μην μιλησω για τα golf GT 1.4/170...
Δειτε απλα ποσα διετιας GT πουλιουνται στην ΧΕ...