Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Όσες φωτογραφίες και να βγάλεις,λίγες θα είναι.
Το αμάξι είναι πανέμορφο και φοβάμαι όταν σ´ακούσω για "αγριέματα" και σχάστρες με ήχους που ανεβάζουν την λίμπιντο στ´αρσενικά.
4 λάστιχα θέλει το αυτοκίνητο και είσαι τζετ.
Μην ξεχνάς ότι όλα τα λεφτά σε αυτό το αυτοκίνητο είναι η "ύπουλη" εμφάνισή του και αν θυμάμαι καλά,αυτό ήταν κάτι που σε είχε γοητεύσει από την αρχή.
Κάνοντάς το "παζάρι" με σχάστρες και "ζαντολάστιχα" σίγουρα θα γοητεύεις στο πέρασμά σου τους 17χρονους βοηθούς φανοποιείων,θα έχεις καταστρέψει όμως όλη αυτή την απέριττη ομορφιά του.
Άντε γιατί με τσάντισες νυχτιάτικα. :violent-smiley-030:

Last edited:
Όσες φωτογραφίες και να βγάλεις,λίγες θα είναι.
Το αμάξι είναι πανέμορφο και φοβάμαι όταν σ´ακούσω για "αγριέματα" και σχάστρες με ήχους που ανεβάζουν την λίμπιντο στ´αρσενικά.
4 λάστιχα θέλει το αυτοκίνητο και είσαι τζετ.
Μην ξεχνάς ότι όλα τα λεφτά σε αυτό το αυτοκίνητο είναι η "ύπουλη" εμφάνισή του και αν θυμάμαι καλά,αυτό ήταν κάτι που σε είχε γοητεύσει από την αρχή.
Κάνοντάς το "παζάρι" με σχάστρες και "ζαντολάστιχα" σίγουρα θα γοητεύεις στο πέρασμά σου τους 17χρονους βοηθούς φανοποιείων,θα έχεις καταστρέψει όμως όλη αυτή την απέριττη ομορφιά του.
Άντε γιατί με τσάντισες νυχτιάτικα. :violent-smiley-030:
Ρε συ μη βαράς!!!!έχεις και βαρύ χέρι πανάθεμάσε!!!
Μιά κουβέντα είπαμε...καμιά ζαντούλα σε μαυράκι όχι όμως ακραία,και καμιά σκαστρούλα γιατί παραείναι ήσυχο...σα να οδηγώ μερσέντα!!!
Ξέρεις και εσύ ότι οι υπερβολές δεν μου αρέσουν ,ούτε με ενδιαφέρουν οι εντυπωσιασμοί σε αρσενικά και θυληκά ανεξαρτήτου ηλικίας....άλλωστε και στο ΤΤ έκανα πολλές προσθήκες-αλλαγές-μετατροπές που δεν φώναζαν....αλλά...τέλως πάντων επειδή σε σέβομαι (λόγω ηλικίας!!!) θα το ξανασκεφτώ...

Ρε συ μη βαράς!!!!έχεις και βαρύ χέρι πανάθεμάσε!!!
Μιά κουβέντα είπαμε...καμιά ζαντούλα σε μαυράκι όχι όμως ακραία,και καμιά σκαστρούλα γιατί παραείναι ήσυχο...σα να οδηγώ μερσέντα!!!
Ξέρεις και εσύ ότι οι υπερβολές δεν μου αρέσουν ,ούτε με ενδιαφέρουν οι εντυπωσιασμοί σε αρσενικά και θυληκά ανεξαρτήτου ηλικίας....άλλωστε και στο ΤΤ έκανα πολλές προσθήκες-αλλαγές-μετατροπές που δεν φώναζαν....αλλά...τέλως πάντων επειδή σε σέβομαι (λόγω ηλικίας!!!) θα το ξανασκεφτώ...

Πας να με ηρεμήσεις και με τσαντίζεις περισσότερο!!! :slapface:
Άκου ζαντούλα σε μαυράκι και παραείναι ήσυχο!!!

Ο ψειρας ειμαι...

Μην το ξαναδω μουτζουρωμένο....

Ετσι να το βλεπω, οχι παιρνουμε τη βουρτσα και βαφουμε οτι ναναι...

Attachments

• mps1.jpg
    mps1.jpg
    109.7 KB · Views: 31
  • mps2.jpg
    mps2.jpg
    104.1 KB · Views: 42
  • mps3.jpg
    mps3.jpg
    128.2 KB · Views: 26
  • mps4.jpg
    mps4.jpg
    98.2 KB · Views: 30
Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Ο ψειρας ειμαι...

Μην το ξαναδω μουτζουρωμένο....

Ετσι να το βλεπω, οχι παιρνουμε τη βουρτσα και βαφουμε οτι ναναι...

ΤΕΛΕΙΟ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!.:flipout::flipout:

άντε γιατί σε τρώει μου φαίνεται !!!!!!

πάρε μία φωτό με σωστές ιδέες......
mazda6_mps_concept2.jpg

Γιαννη καλορίζικο και καλοτάξιδο :award:

Πριν 3,5 χρόνια αναγκάστηκα με βαριά καρδιά να πουλήσω το Mazda 6 2.0 που είχα..

Οι εντυπώσεις μου στα 2 χρόνια που το κράτησα : Αριστες

Αρκετά σβέλτο, στιβαρό, εξαιρετικά κρατήματα, αχανείς χώροι, ΦΡΕΝΑ, ποιοτητα κατασκευής και αξιοπιστία (το έδωσα με 40000χλμ και ο τυπος που το πήρε δεν το πιστευε...)

Καλά το δικό σου σκοτώνει, καμμια σύγκριση θα το καταευχαριστηθείς :fahne90::fahne90:

άντε γιατί σε τρώει μου φαίνεται !!!!!!

πάρε μία φωτό με σωστές ιδέες......
mazda6_mps_concept2.jpg

Γιατί ρε Αντωνάκη;...εσένα δεν σου αρέσουν αυτές οι ιδέες στην foto που εβαλες...μην τρελλαθούμε τώρα!!!
Εγω φυσικά δεν μιλάω γιά χαμηλώματα και τέτοια....

Γιαννη καλορίζικο και καλοτάξιδο :award:

Πριν 3,5 χρόνια αναγκάστηκα με βαριά καρδιά να πουλήσω το Mazda 6 2.0 που είχα..

Οι εντυπώσεις μου στα 2 χρόνια που το κράτησα : Αριστες

Αρκετά σβέλτο, στιβαρό, εξαιρετικά κρατήματα, αχανείς χώροι, ΦΡΕΝΑ, ποιοτητα κατασκευής και αξιοπιστία (το έδωσα με 40000χλμ και ο τυπος που το πήρε δεν το πιστευε...)

Καλά το δικό σου σκοτώνει, καμμια σύγκριση θα το καταευχαριστηθείς :fahne90::fahne90:
Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργή....ήδη με έχει εντυπωσιάσει παρά του ότι έχω κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα.

Γιάννη είμαι κατά του πειράγματος, όταν το αυτοκίνητο βέβαια είναι σωστά στημένο από το εργοστάσιο, όχι σαν κάτι typeR που θέλανε καινούργιες δαγκάνες και δισκόφρενα !!!!!

Η ενασχόλησή μου με αυτά μου έχει δείξει ότι όταν είναι σωστό το κάρο από το εργοστάσιο δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα....

Από την άλλη απέχω από το σπορ 6 χρόνια λόγω εταιρικών αυτοκινήτων και δεν το έχω ψάξει πόσο χρειάζονται αλλαγές τα τωρινά μοντέλα....

Γιάννη είμαι κατά του πειράγματος, όταν το αυτοκίνητο βέβαια είναι σωστά στημένο από το εργοστάσιο, όχι σαν κάτι typeR που θέλανε καινούργιες δαγκάνες και δισκόφρενα !!!!!

Η ενασχόλησή μου με αυτά μου έχει δείξει ότι όταν είναι σωστό το κάρο από το εργοστάσιο δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα....

Από την άλλη απέχω από το σπορ 6 χρόνια λόγω εταιρικών αυτοκινήτων και δεν το έχω ψάξει πόσο χρειάζονται αλλαγές τα τωρινά μοντέλα....
Πέρα απο την πλάκα, θεωρώ δύσκολο το να αλλάξω κάτι πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο, εκτός απο λάστιχα.

Ρε Γιαννη, μιας και ειδες καιρο την αγορα των MPS μηπως επεσε το ματι σου σε κανενα 3αρι mps? Δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα και δε λεει να παρω καινουριο μιας και παει για αλλαγη το 2009...

Ρε Γιαννη, μιας και ειδες καιρο την αγορα των MPS μηπως επεσε το ματι σου σε κανενα 3αρι mps? Δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα και δε λεει να παρω καινουριο μιας και παει για αλλαγη το 2009...
Χμ.....δύσκολα θα βρείς, όπως ταλαιπωρήθηκα και εγω....
Το μόνο 3mps που έχω βρεί, αλά δεν ξέρω εαν υπάρχει ακόμη είναι εδω:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1864

Προσωπικά πλέον θεωρώ λάθος το να αγοράζουμε καινούργια αυτοκίνητα υψηλής κατηγορίας τιμής,, αφού και πολλά χρήματα χρειάζονται, και με λίγη υπομονή και ψάξιμο μπορείς να βρείς αυτό που έλεις σαν καινούργιο....βλέπε <ψείρας!!!>

Last edited:
Πραγματικά και εμένα με εντυπωσιάζουν αυτοκίνητα διακριτικά...τα οποία οι αμύητοι νομιζουν οτι είναι τα συνήθη 1.4 ή 1.6. Οι μυημένοι όμως το ξέρουν...το μειδίαμα των μυημένων θα μου προκαλούσε πλέον μεγαλύτερη ικανοποίηση απο τον υψηλό συντελεστή κεφαλοστροφής των πιπινιών, γκόμενων και λοιπών συγγενών...Είναι θέμα ηλικίας πλέον....