Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....
Eίδες που σε προσέχω εγω;:FSGSFGS4:
ΟΥΦ,ησύχασα...
Eίδες που σε προσέχω εγω;:FSGSFGS4:
ΟΥΦ,ησύχασα...
Διευκρίνιση που φαντάζομαι δεν χρειάζεται..το 3άρι το mps δεν είναι τετρακίνητο!
πολύ φαρδιά λάστιχα Γιάννη.. έχε τον νου σου όταν βρέχει !
2 χρονια φοράω 255/35/18 πίσω και 225/40/18 μπροστά και είναι σούπερ και στη βροχή και στις λακούβες.
Τάσο το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω σε Εθνική οδό...Προσωπικά πιό πολύ θα φοβόμουν τις λακούβες παρά την βροχή...
40άρι προφίλ στην Ελλάδα είναι προκλητικό....
Τάσο το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω σε Εθνική οδό...
Ναι και εγω ετσι ελεγα, μεχρι που πανω στην εθνικη σε μια στροφη με μια 140αρα ειχε μια μικρη ταφρο που λογο σκιας δε φαινοταν και εσπασε το ελατηριο της αναρτησης στα δυο!!!!
Στην δική μου περίπτωση οι νέες διαστάσεις είναι κατά 2,1 % πιό γρήγορες απο τις μαμίσιες.Επίσης αισθητικά επειδή το κενό μεταξύ ρόδας και φτερού αυξήθηκε μου αρέσει περισσότερο.
...το κενό για το οποίο μιλάμε όχι, δεν έχει καμία σχέση με τις στροφές κινητήρα+χιλιόμετρα.Γιάννη κατ' αρχήν με γεια το καινούργιο εργαλείο! Καλοτάξιδο!
Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ. Το ότι μεγάλωσε το κενό μεταξύ ρόδας και φτερού δεν σημαίνει ότι για τις ίδιες στροφές κινητήρα πηγαίνεις με λιγότερα χιλιόμετρα; Γιατί οι νέες διαστάσεις χαρακτηρίζονται "πιο γρήγορες";
Θα το έχω στα χέρια μου την ερχόμενη Πέμπτη, και θα σας το ανεβάσω αμέσως.....Ωραία νέα Γιάννη !
Με γειά το αμάξι, γιατί τώρα σίγουρα είναι άλλο αμάξι !
Βάλτε απόκομμα δυναμομέτρησης όταν το κάνεις να το δούμε.
Μισο λεπτο. Ειναι δυνατον να ανεβασεις τα αλογα και να πεσει η καταναλωση? Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Παραδοσιακα οταν ανεβασεις την iπποδυναμη ενος αυτοκινητου μεσα απο τον εγκεφαλο παντα υπαρχει συξηση καταναλωσης. Και ειδικα στα αυτοκινητα που φορανε turbo.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.