δεν εχεις δικιο, το κοκκινο της mazda ειναι πολυ ιδιαιτερο.
πορτοκαλοφερνει ελαφρως και δεν ειναι το βαθυ κοκκινο του golf.
απο την αλλη σε μαυρο (που εξακολουθει να ειναι πολυ ωραιο) χανονται ολα τα μαυρα πλαστικα (πισω προφυλ. μασκα εμπρος) που τουμπανιαζουν το mps.
επειδη κιεγω το εψαξα αρκετα πριν καταληξω στο κοκκινο , πιστεψε με μονο σε ασπρο και κοκκινο φαινονται τα μαυρα και δειχνει τοσο ομορφο .
αλλα παλι ολα ειναι υποκειμενικα.
οπως καταλαβες εχω παρει κοκκινο![]()
Η αλήθεια είναι ότι στα mps οι νευρώσεις ιδιαίτερα στο καπώ φαίνονται καλύτερα σε ασημί και κόκκινο χρώμα......τέλως πάντων mps να'ναι και ότι νά'ναι!!!δεν εχεις δικιο, το κοκκινο της mazda ειναι πολυ ιδιαιτερο.
πορτοκαλοφερνει ελαφρως και δεν ειναι το βαθυ κοκκινο του golf.
απο την αλλη σε μαυρο (που εξακολουθει να ειναι πολυ ωραιο) χανονται ολα τα μαυρα πλαστικα (πισω προφυλ. μασκα εμπρος) που τουμπανιαζουν το mps.
επειδη κιεγω το εψαξα αρκετα πριν καταληξω στο κοκκινο , πιστεψε με μονο σε ασπρο και κοκκινο φαινονται τα μαυρα και δειχνει τοσο ομορφο .
αλλα παλι ολα ειναι υποκειμενικα.
οπως καταλαβες εχω παρει κοκκινο![]()
εννοω το 3αρι
δεν εχω δει 6αρι κοκκινο
και το μπλε του παει...
Στην Ελλάδα 6άρι κόκκινο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Αν φερω κατι τετοιο δηλαδη θα ειναι μοναδικο στους κακους ελληνικους δρομους...?
NAI!!!
Καταλαβαίνεις τι καταστροφή θα ήταν αυτό για έναν άντρα έεε;;;
"Τί έκανες σήμερα το πρωί στις 11 στην παραλιακή;"
"Έεεεε,χμμμμμ,δεν ήμουν εγώ..............."
Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς το απόγευμα μετά την δυναμομέτρηση τα μουστάκια μας (εμένα και του Γρηγόρη...) γελούσαν απο ικανοποίηση.
Μάλιστα ο Γρηγόρης μου είπε ότι τον εντυπωσίασαν τα αποτελέσματα.......
Θυμίζω απλά ότι απο <μαμά> το 6mps έχει 260 άλογα στον στρόφαλλο, με πίεση σταθερή 0,6 και over 1,3 περίπου.
Πλέον over πίεση έχουμε το 1,8 περίπου και σταθερή θα σας πω όταν το τσεκάρω στα σίγουρα.
Τελικά δεν χρειάστηκε να διρθώσουμε τίποτα αφού τα αποτελέσματα δικαίωσαν τα προγνωστικά ,ότι δηλαδή κατά 99% μετά την δυναμονέτρηση δεν θα χρειαστεί να κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση.
Με 4η ταχύτητα πήραμε 281,17 άλογα στους τροχούς και 417,64 κιλά ροπής ενω με την 5η 267,23 και 417,99 αντίστοιχα!!!
Δεν ξέρω πως μεταφράζονται αυτά τα νούμερα στον στρόφαλλο ,αλά το αμάξι πλέον πετάει!!!
![]()
![]()
Σωστά...απλά εγω ξεχάστηκα και μπερδεύτηκα πριν......
Περίπου 58 κιλά δηλαδή...
Κάπου εκεί ... 57+ ...
Πάντως έχε υπ' όψη σου οτι η ροπή στο στρόφαλο είναι σχεδόν πάντα μικρότερη απ´ότι στη ρόδα, ενώ με την ιπποδύναμη συμβαίνει το ανάποδο ..
Είσαι 4κίνητος, και μετράς και στην ρόδα! Μπερδεύτηκα... :BXVZCBXZ6: Πάντως το ότι θα είναι πολλά, δεν νομίζω ότι χωράει αμφισβήτηση... :BDGBDGB53:
υγ. εγώ σαν παράξενος και περίεργος που είμαι, δεν θα έκανα την μέτρηση σε αυτόν που μου έφτιαξε το αμάξι, αλλά κάπου αλλού...
Που το παράξενο;...τα τετρακίνητα δεν μετράνε και στην ρόδα;και εγω μπερδεύτηκα!!!
Η μέτρηση έγινε εκεί που έγινε γιατί ήταν προσφορά μαζί με το πρόγραμμα.
Συμφωνώ μαζί σου, αλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσοι πηγαίνουν σε δυναμόμετρο δεν τους ενδιαφέρουν οι τιμές στον στρόφαλλο αλά στην ρόδα, για αυτό και αναφέρουμε αυτές τις τιμές.Οσο γιά τις απώλειες και φυσικά έχω πολύ μεγαλύτερες λόγω 4wΌλες οι ανακοινώσιμες ιπποδυνάμεις και τιμές ροπής, είναι στο στρόφαλο. Επίσης εσύ σαν 4κίνητος, έχεις πολύ περισσότερες απώλειες από τις λίγο πολύ γνωστές απώλειες των δικήνητων, δλδ ακόμα και μαντεψιά για τις τιμές στον στρόφαλο είναι από δύσκολη ως απίθανη...
Για την μέτρηση ΟΚ αφού ήταν στην προσφορά, καλώς και έγινε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.