Καλημέρα σε όλους!!!
Λοιπόν....είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί το παρόν θέμα έχει ιδιαίτερα μεγάλη θέαση..μέσα σε 5 βδομάδες έχει φτάσει τις 10.000 θεάσεις(όταν ένα θέμα για ένα recorder που άνοιξα στην Home cinema-προ τριμήνου-έχει φτάσει τις 7.000 θεάσεις...)...
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα...
αυτό σημαίνει-για μένα-ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η μεταφορά της εμπειρίας μου για το τι θα συναντήσει κάποιος στην αναζήτηση του για μηχανήματα υψηλής πιστότητας...
Το θέμα μου δεν είναι αν τα ηχεία των 3.000 ευρώ λογίζονται Hiend-άδικα...το τελευταίο που με νοιάζει είναι αυτό...
εγώ θέλω ν´αποκτήσω το καλύτερο ηχείο που υπάρχει σε αυτά τα χρήματα...βάσει των-όποιων-ακουστικών προτιμήσεων μου και του γούστου μου....
το άνοιξα στην Hiend κατηγορία γιατί τα ηχεία που κοστίζουν 3.000 ευρώ διακινούνται-ΜΟΝΟ-από τις Hiend αντιπροσωπείες και όλο το περιβάλλον στο οποίο έχω κινηθεί(θέλοντας και μη...) είναι Hiend-άδικο...είναι οι ίδιοι αντιπρόσωποι που διακινούν και τα πανάκριβα μηχανήματα...
δεν απαιτώ ν´ακούσω από τα ηχεία των 3.000 ευρώ ήχο καλύτερο από ηχεία των 30.000 ευρώ...βασικά δεν απαιτώ τίποτα,ούτε έχω πολλές αγκυλώσεις...και μου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων που έχει γίνει μέχρι τώρα...
συνεχίζουμε λοιπόν...
πολλές!!!:music-smiley-005:
τι με ενοχλεί???....τόχω απαντήσει στην αρχή του θέματος: απολύτως τίποτα!!
έζησα μαζί τους ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ-ολόκληρα-ΧΡΟΝΙΑ!!!..απλά θέλω να τ´αλλάξω...
εγώ θέλω ν´αποκτήσω το καλύτερο ηχείο που υπάρχει σε αυτά τα χρήματα...βάσει των-όποιων-ακουστικών προτιμήσεων μου και του γούστου μου....
Μα οι εταιρίες που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες τα προιόντα τους στα production και στα mastering studios......
Ναι...κι αυτά...JBL, TAD, A.D.A.M., ...![]()
... -Τι προτείνω???...Εμπιστεύεσαι μια κλασσική καταξιωμένη φίρμα με ιστορία και συνέπεια και διαλέγεις ένα προιόν της που είναι πιο κοντά στο budjet που διαθέτεις...
Δεν είπα να μη συζητάμε....... Αλλά με το ματσάρισμα τι γίνεται? Μπορεί ένα μέτριο μηχάνημα να μας παίξει καλά και ένα άλλο κορυφαίο όχι.
Στο forun γι'αυτό βρισκόμαστε, γιά να ανταλλάσουμε την εμπειρία, ώστε να βοηθούμε αλλήλους και εαυτόν. :ADFAD2:
Εγώ πάλι όταν τον προηγούμενο Φλεβάρη(2007) ενδιαφερόμουν για τα spendor s9e και ζήτησα από τον αντιπρόσωπο ακρόαση μου είπε πως θα τα έφερνε μόνο κατόπιν παραγγελίας αγοράς...Και μιλάμε για ηχείο των 3-4κ...Το έχω ξαναγράψει.Υπάρχουν επαγγελματίες στον χώρο (λίγοι αλλά υπάρχουν),που θα ικανοποιήσουν την λογική απαίτηση για ακρόαση στο σπίτι.Προσωπικά,αγοράζω απο το ίδιο κατάστημα εδώ και 10 χρόνια κι ότι ζήτησα-μέχρι και πολύ ακριβά μηχανήματα,πάντα το είχα.
Δεν είπα να μη συζητάμε...
Όμως αυτό για το ματσάρισμα και για το πως ένα μέτριο μηχάνημα μπορεί να παίξει καλύτερα από ένα κορυφαίο θα ήθελα κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις και παραδείγματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.