Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Φίλτατε μέχρι στιγμής το πλήθος των μηνυμάτων σας είναι διαφημιστικά και προβολής συγκεκριμένων μηχανακίων συγκεκριμένου αντιπροσώπου-bye- οπότε συστήνω λιγότερη χολή, δεν την έχουμε ανάγκη.-bye- Εγώ δεν απευθύνθηκα σε εσάς.
Φίλτατε μάλλον έχετε απωλέσει το χιούμορ σας -bye-ή.........επειδή εμπλέκεστε επαγγελματικά με τα spendor θιχτήκατε και δεν κάνει, πρέπει να ακούτε τις γνώμες των ακροατών περισσότερες από τη δική σας. Είναι γνωστό ότι μεταξύ χαιφιντελάδων γίνονται πειράγματα και αυθόρμητες και χιουμοριστικές περιγραφές που όμως ίσως αντανακλούν την πραγματικότητα έτι περισσότερο.

Χωρίς να σας οφείλω όποια απάντηση, λόγω ευγενείας και για αποφυγή παρερμηνείων θα έλεγα γενικά τα εξής:

Αν τελικά σας πειράζει τόσο ότι απευθύνονται σε ηλικιωμένους (κατά την ταπεινή κρίση μου) να το αποσύρω, αλλά σε λίγο καιρό που σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα για τον πατέρα μου :grinning-smiley-043 τα παλαιού τύπου spendor θα έιναι υποψήφια για τις επιλογές μου, για αυτά ακριβώς τα στοιχεία που έχουν και τον χρωματισμένο, ζεστό και ευχάριστο χαρακτήρα (έλκει και τους νεοεισερχόμενους στο χόμπι αυτό, μέχρι να κατανοήσουν την σημασία της ουδετερότητας).

Αυτό που λέτε για το βιολί κλπ για 20ετία πριν,.....αγαπητέ ούτε τότε ούτε τώρα μπορούσαν τα spendor (και τα περισσότερα ηχεία, ειδικά της κατηγορίας τους) να αναπαραγάγουν τα όργανα αυτά που λέτε πιστά like real life!
Επίσης σε αυτή την 20 ετία, έχουν προχωρήσει πολύ τα πράγματα τόσο σε καλύτερες πηγές (ειδικά ψηφιακές) όσο και σε υλικά (γενικά) και μεγάφωνα, αλλά και οι ηχογραφήσεις...............:BDGBGDB55:

Τέλος αν θέλετε να δείτε τη διαφορά χρωματισμένου και λιγότερο χρωματισμένου ή καθόλου ήχου, είναι πολύ απλό..........
κάντε μια ακρόαση Α/Β με ένα ATC για παράδειγμα.

Μια χαρά είναι και τα spendor όλα έχουν το κοινό τους και την αγορά τους, αλλά μάθετε στη ζωή ότι υπάρχουν και καλύτερα ή χειρότερα πράγματα σχετιζόμενα μεταξύ τους και ΠΑΝΩ από όλα διαφορετικό γούστο και απόψεις που πρέπει να "ανέχεστε" ειδικά εσείς που είσαστε και επαγγελματίας στο χώρο.
Αυτά που λέτε για θάψιμο, μακρυά από εμένα, δικά σας λόγια δικές σας πρακτικές.

Είναι πολύ γνωστό ότι σέβομαι δεκάδες εταιρείες στο χώρο και ότι οι περισσότερες έχουν κάτι να πουν και το κυριότερο όταν (και αν) ματσαριστούν σωστά.

Επίσης νομίζω ότι διατηρώ δικαίωμα της γνώμης μου για τις μηχανές που έχω ακούσει και ακούω.....

p.s. audiophile62 ακόμη περιμένω μια απάντηση σε κάτι που σε ρώτησα σε περασμένο thread, είναι εύκολο να θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις (από το πουθενά) αλλά στην ουσία θυμίζεις τον πρώτο Ολυμπιονίκη μας.:BXVZCBXZ6:

Αγαπητέ Κε ΚΟΨ.
Κατ αρχήν νομίζω οτι σφάλετε στήν εκτιμησή σας περί απωλείας του humor μου. Η φράση μου "Θα ελεγα να διαταχθει μια ΕΔΕ , προκειμενου να διαπιστωσουμε ποια ξενα κεντρα ωθουν τα ανωτερω υποκειμενα-οργανα να μην ακουγονται το ιδιο καλα ...." αλλωστε μόνο humor εστω καί καυστικό εμπεριέχει.

Στα περί ηλικιωμένων στάθηκα ορμόμενος από τό εξής σκεπτικό. Εφ οσον μιλάμε γιά ηχέια κάποιου επιπέδου πού προφανώς απευθύνονται σε μουσικόφιλους , θεωρώ αστοχο εως και ρατσιστικό τόν χαρακτηρισμό τους ως αδυνατούντες να εκτιμήσουν ενα καλό ηχείο , δοθέντος του οτι κατά τή μακρά διαδρομή τους στό ομορφο ταξίδι αναζήτησης της μουσικής αναπαραγωγής , εχουν τουλάχιστον πολλαπλάσιες ακουστικές εμπειρίες από πολλούς εδω μέσα ( του εαυτου μου ΠΡΩΤΟΥ συμπεριλαμβανομένου ) καί ως εκ τούτου πιθανόν κάτι θα γνωρίζουν περισσότερο από ορισμένους αυτόκλητους "φωστήρες" επαίοντες επί παντός του επιστητού.....

Πρός πληροφόρηση σας , εχω κι εγώ ακροασθεί πολλά συστήματα ( κατά τό μέτρο του δυνατού ) στή πορεία μου ως λάτρης της μουσικής καί της σωστής αναπαραγωγής της στά πλαίσια του εφικτού ( τεχνικού και υγειώς εκτιμόμενου οικονομικού ) καί μεταξύ αλλων εξετιμησα ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ και τα ATC. !!! Συνεπώς δέν αντιλαμβάνομαι τόν υπαινιγμό σας.... Ουδέποτε κατηγόρησα συσκευή , απλως κατά τήν ταπεινή μου αποψη αναφέρθηκα καί θά συνεχίσω νά αναφέρομαι σέ οτι μου εχει προξενήσει θετικές εντυπώσεις. Αλλωστε οτι ειναι αυτό τό εκθέτω "φόρα παρτίδα" η κατά τή δικό σας πικρόχολο ,εσφαλμένο , χαρακτηρισμό "διαφημιστκά" ....Δέν προτρέπω τεχνιέντως και υπογείως κανέναν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις....

Αυτό τό :<<Αυτά που λέτε για θάψιμο, μακρυά από εμένα, δικά σας λόγια δικές σας πρακτικές.>> ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ γι αυτό καί σας τό επιστρέφω φιλικότατα.......

χμ....πέρασαν κάποιες μέρες χωρίς δράση και βλέπω ότι "ανάβουν τα αίματα"...

έτσι λοιπόν αύριο αποφάσισα να δράσω...

θα ακούσω-λοιπόν-τα Triangle αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση του φίλου Γιάννη Μιχαηλού, με τα μηχανήματά του και φυσικά και με τον τελικό μου....

και φυσικά θα ακολουθήσουν οι εντυπώσεις μου...

για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας και το μεγάλο ενδιαφέρον σας...

θα ακούσω-λοιπόν-τα Triangle αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση του φίλου Γιάννη Μιχαηλού, με τα μηχανήματά του και φυσικά και με τον τελικό μου....

για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας και το μεγάλο ενδιαφέρον σας...

Μιά κι είσαι καλεσμένος,ζήτα να γευθείς ένα "πιάτο" ακόμα (AUDIO PHYSIC SPARK 3).

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

κ

άσχετα άν πιστέυω οτι δεν ενδιαφέρεσαι για ηχεία αλλά για promotion ....
Γιιά να τελειώνουμε με το ΗΙ-FI-END Tων 3000 ευρώ...και όσους ασχολούνται με αυτό - γνωρίζοντας οτι HI-END και WAF και 3000 ευρώ
δεν μπορούν να συνυπάρξουν ......αλλά ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!!

Θά σου πρότεινα ηχεία ανοιχτής μπάφλας σε τιμή ίσως λιγότερη απο 3000 ευρώ .....

είσαι προβοκάτορας τελικά...

αλλά στην ερώτησή μου-παραπάνω-ΔΕΝ απάντησες...

για να δούμε ως που μπορεί να φτάσει η προκλητικότητά σου...

Αγαπητέ Νάσο, η προκλητικότητά του θα συνεχίζεται όσο εμείς του απαντάμε και συνεχίζουμε την κουβέντα μαζί του.

Νάσο, συνέχισε να μας λες τις εντυπώσεις σου από την έρευνα αγοράς και άσε να λένε. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Forum και ανταλλαγή εμπειριών.

Θα προτεινα στον αγαπητο AUDIOPHILE62 να δηλωσει την επαγγελματικη του ταυτοτητα στην υπογραφη του .

Εχει προκληθει πολλακις να το κανει αυτο η εστω να δωσει μια απαντηση επ αυτου .

Δυστυχως για αλλα μια φορα θα πρεπει να αναφερω οτι το hi-end σαν ορολογια εχει ταυτιστει μονο με τα μηχανηματα. Αλλα ειναι κατι παραπανω απο αυτα. Δεν εχει να κανει με το αν το ηχειο ειναι της ταξης των 3000 ή των 30.000 αλλα με το ποσο ασχολουμαστε με αυτο(χωρος ενισχυση πηγες).Οπως ειπα και στο Νασο και μονο το οτι εχει ασχοληθει τοσο με το θεμα τον διαχωριζει απο τον απλο καταναλωτη και τον κανει χομπιστα αντε και Hienda οπως λεμε.:BDGBGDB55:
Ποσους γνωριζω με συστηματα των 50.000 και ανω που ακουν τρια μονο δισκακια καθως εως εκει περιοριζεται η δισκοθηκη τους με τα μηχανηματα πεταμενα σε μια ακρη του σαλονιου τους ως εχει! Αυτοι δεν εχουν σχεση με το hi-end...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

κ

άσχετα άν πιστέυω οτι δεν ενδιαφέρεσαι για ηχεία αλλά για promotion ....
Γιιά να τελειώνουμε με το ΗΙ-FI-END Tων 3000 ευρώ...και όσους ασχολούνται με αυτό - γνωρίζοντας οτι HI-END και WAF και 3000 ευρώ
δεν μπορούν να συνυπάρξουν ......αλλά ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!!

Θά σου πρότεινα ηχεία ανοιχτής μπάφλας σε τιμή ίσως λιγότερη απο 3000 ευρώ .....

Θα σε παρακαλουσα αγαπητε saitisgr να σταματησεις να γραφεις προσβλητικα και ανώνυμα(περι promotion και λάκκους με φαβες) για τον Νάσο Μανιάτη
(αν εχεις αποδειξεις επ αυτου οφειλεις να τις καταγγείλεις επώνυμα, αλλιως το ποστ σου θα διαγραφεί και οφείλεις να σωπάσεις),
σε ενα θεμα που εξ αρχής ειρωνευεσαι και προκαλεις, παρα τις παρατηρήσεις του Γ.Δ. στα ποστ 281 και 293.
Προφανως δεν εχεις αντιληφθει οτι προκαλεις τις διαμαρτυρίες συνφορουμιτων εις βαρος σου, σε ενα θεμα με σημαντικό ενδιαφέρον στα περισσοτερα μελη (400+ ποστ και 14100+ θεάσεις)...

Θα σου προτεινα λοιπον να εισαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου ιδιαίτερα οταν καταγγέλεις κατι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Θα σε παρακαλουσα αγαπητε saitisgr να σταματησεις να γραφεις προσβλητικα και ανώνυμα(περι promotion και λάκκους με φαβες) για τον Νάσο Μανιάτη
(αν εχεις αποδειξεις επ αυτου οφειλεις να τις καταγγείλεις επώνυμα, αλλιως το ποστ σου θα διαγραφεί και οφείλεις να σωπάσεις),
σε ενα θεμα που εξ αρχής ειρωνευεσαι και προκαλεις, παρα τις παρατηρήσεις του Γ.Δ. στα ποστ 281 και 293.
Προφανως δεν εχεις αντιληφθει οτι προκαλεις τις διαμαρτυρίες συνφορουμιτων εις βαρος σου, σε ενα θεμα με σημαντικό ενδιαφέρον στα περισσοτερα μελη (400+ ποστ και 14100+ θεάσεις)...

Θα σου προτεινα λοιπον να εισαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου ιδιαίτερα οταν καταγγέλεις κατι.

1.-Ανώνυμα όχι...θα το διορθώσω λέγομαι ΣΑΪΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ για την πληροφόρηση σου....και την πληροφόρηση όλων των συντρόφων στην μάχη του ήχου....
2.-Γιά τον Κ.Νάσο Μανιάτη δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο
3.-Το υπονοούμενο για promotion δεν αφορά τον ίδιο αλλά πολλές απαντήσεις που είδα και δεν αφορούσαν ηχεία των 3000 ευρώ
4.-Δεν είδα κανέναν να λέει την αλήθεια στον κ.Μανιάτη
οτι δηλαδή με Απόλυτα κριτήρια και όμορφο ηχείο, και ΗΙ-END και καινούργιο, στα χρήματα που θέλει να διαθέσει ειναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να βρεί....
5.-Δεν είδα κανέναν να τον βοηθά με φθηνές και πραγματικά ΗΙ-END λύσεις να του λέει γιά παράδειγμα '' ρε φίλε πάρε ένα fostex,aer,phy ... βάλτο σε ένα κουτί και θα παίξει πολύ καλύτερα απο πολλά ηχεία της αγοράς στα 3 χιλιάρικα,πάρε και ένα λαμπάτο SET ενισχυτάκο και θα ακούσεις πραγματικά HI-END!!!!
Αντίθετα του χαϊδεψαν τα αυτιά με το καλό αυτό!! αλλά κοίτα και εκείνο!!! διπλάσιας τιμής.....και βάλε.....

Και επειδή λόγω ηλικίας μετά απο τόσα σκα@@ά που έχω φάει - γιατί το σκα@ό πάει με τα χρόνια και τις ώρες που έχεις γράψει στο αντικείμενο - και τόσα χρήματα που έχω ξοδέψει απο το παραμύθιασμα του κάθε κατασκευαστή...πιστεύω οτι ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΗ!!!
Δεν είμαι προβοκάτορας απο κανέναν γιατί δυστυχώς δεν έχω άμεσες σχέσεις με κανέναν του χώρου που διαμορφώνει το HI-END στην Ελλάδα!!
Αν προκαλώ διαμαρτυρίες δεν το κάνω γιατί θέλω να βλάψω κάποιον στο forum αντίθετα θέλω να καταλάβουμε όλοι με τι έχουμε μπλέξει... και το τι γίνεται ...
TO HI-END ...εννοώ για να μην προκαλέσω ξανά τίποτα σχόλια !!!!
και το πόσο ακριβό είναι...
Τώρα μπορείτε να με βρίσετε..........Ελεύθερα..

Last edited:
Εμένα θα μου εξηγήσει κάποιος τέλως πάντων τι είναι και πως ορίζεται το "hi-end"?Χωρίς αυτό τσάμπα παιδεύεστε...

Εμένα θα μου εξηγήσει κάποιος τέλως πάντων τι είναι και πως ορίζεται το "hi-end"?Χωρίς αυτό τσάμπα παιδεύεστε...

Τι είναι HI - END?????
για παράδειγμα!!!!!όταν ακούς ένα CD
και μπορείς να παρακολουθήσεις το κάθε όργανο της ορχήστρας τι παίζει ξεχωριστά !!!!! την κάθε στιγμή.... και όχι όλους τους ήχους μαζί....
αυτό είναι το hi-end!!!!
Οταν μπορείς να ακούσεις τον χώρο που ηχογραφήθηκε ο κάθε δίσκος και που βρισκεται το κάθε τι!!!!!!! ....αυτό είναι hi-end!!!!
Οταν μπορείς να ακούσεις τον ερμηνευτή να τραγουδά έχοντας την ορχήστρα να τον ακολουθεί..... αυτό είναι hi-end!!!!

ΗΙ-ΕΝD???? Τί έιναι???
Η Ψυχή μας.....
που ποτέ δεν φωνάζει.....
αλλά απλά ακούει απο μακρυά ...την μουσική.....

Εγώ, για χάρη της κουβέντας, να δεχθώ πως το Hi-End είναι όλα τα παραπάνω... Να πούμε τώρα και τί δεν είναι το Ηi-End?! To Hi-End λοιπόν δεν είναι Θρησκεία... Καλό είναι να το βάλουμε όλοι στο μυαλό μας αυτό γιατί από τις αντιδράσεις ορισμένων καταλαβαίνω ότι λίγο έχουμε χάσει το μέτρο...

Όσοι δεν μπορούνε να κατανοήσουν το παραπάνω ας ανοίξουν άλλο thread και εκεί να συζητήσουν για το HiEnd και τις άλλες θρησκευτικές τους αναζητήσεις, να μη χαλάνε ένα πολύ ενδιαφέρον thread.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

1.-Ανώνυμα όχι...θα το διορθώσω λέγομαι ΣΑΪΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ για την πληροφόρηση σου....και την πληροφόρηση όλων των συντρόφων στην μάχη του ήχου....
2.-Γιά τον Κ.Νάσο Μανιάτη δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο
3.-Το υπονοούμενο για promotion δεν αφορά τον ίδιο αλλά πολλές απαντήσεις που είδα και δεν αφορούσαν ηχεία των 3000 ευρώ
οτι δηλαδή με Απόλυτα κριτήρια και όμορφο ηχείο, και ΗΙ-END και καινούργιο, στα χρήματα που θέλει να διαθέσει ειναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να βρεί....
5.-Δεν είδα κανέναν να τον βοηθά με φθηνές και πραγματικά ΗΙ-END λύσεις να του λέει γιά παράδειγμα '' ρε φίλε πάρε ένα fostex,aer,phy ... βάλτο σε ένα κουτί και θα παίξει πολύ καλύτερα απο πολλά ηχεία της αγοράς στα 3 χιλιάρικα,πάρε και ένα λαμπάτο SET ενισχυτάκο και θα ακούσεις πραγματικά HI-END!!!!
Αντίθετα του χαϊδεψαν τα αυτιά με το καλό αυτό!! αλλά κοίτα και εκείνο!!! διπλάσιας τιμής.....και βάλε.....

Και επειδή λόγω ηλικίας μετά απο τόσα σκα@@ά που έχω φάει - γιατί το σκα@ό πάει με τα χρόνια και τις ώρες που έχεις γράψει στο αντικείμενο - και τόσα χρήματα που έχω ξοδέψει απο το παραμύθιασμα του κάθε κατασκευαστή...πιστεύω οτι ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΗ!!!
Δεν είμαι προβοκάτορας απο κανέναν γιατί δυστυχώς δεν έχω άμεσες σχέσεις με κανέναν του χώρου που διαμορφώνει το HI-END στην Ελλάδα!!
Αν προκαλώ διαμαρτυρίες δεν το κάνω γιατί θέλω να βλάψω κάποιον στο forum αντίθετα θέλω να καταλάβουμε όλοι με τι έχουμε μπλέξει... και το τι γίνεται ...

Κύριε Σαϊτη καλημέρα σας...

μετά τη παραπάνω απάντησή σας-όπου ξεκαθαρίζετε πλήρως-την θέση σας,εγώ δεν έχω πλέον κανένα προβληματισμό για τον σκοπό συμμετοχής σας στο συγκεκριμένο thread...

Επρόκειτο λοιπόν περί παρεξήγησης...

ο τρόπος με τον οποίο γράψατε το προηγούμενο μήνυμά σας άφηνε-έτσι φαινόταν-υπονοούμενα για το άτομό μου...

εφόσον ξεκαθαρίσατε τα πράγματα,εγώ ανακαλώ τον χαρακτηρισμό που σας απέδωσα σαν προβοκάτορα και προκλητικό...

σας ευχαριστώ πολύ για την ξεκάθαρη απάντηση που δώσατε και για την ξεκάθαρη άποψή σας για το θέμα που έχω ανοίξει...

παρακαλώ πολύ τον Δημοσθένη-αξιότιμο Διαχειριστή της Κατηγορίας-να ΜΗΝ διαγράψει κανένα μήνυμα του Κου Σαϊτη...

όσον αφορά την άποψή σας για το θέμα μου,θα την μελετήσω πολύ σοβαρά και-συμπεριλαμβανομένης της άποψή σας-θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις...

θα ήθελα να συνεχίσετε να συμμετέχετε στο θέμα ,εφόσον και εσείς το επιθυμείτε...

και πάλι καλημέρα σας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Ναι αλλα αναφερόσουν στον ίδιο. Φυσικα το ιδιο ισχύει και για τους αλλους συνφορουμίτες.
Δεν βοηθαμε κανεναν πετώντας πυροτεχνήματα.

Του το εχουν πει θα το δεις αν διαβασεις καλυτερα το νήμα

Συνομήλικοι λοιπον και ομοιοπαθείς αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να μηδενιζουμε τα πάντα, ουτε να ειμαστε αρνητικοι.
Ουτε εμεις αλλα αυτο δεν σημαινει πως ο τροπος προσέγγισης ειναι σωστος.
Ο καθενας κανει τη δουλιά του και μεις τη δικη μας.

Αν χρησιμοποιησεις καλυτερο τροπο γραφής(χωρις ειρωνείες και χαρακτηρισμούς)τοτε σιγουρα θα κερδισεις τις εντυπωσεις και θα έχεις να προσφερεις πραγματικα στην κουβεντα, ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Συμμετέχω ενεργα σ αυτο το χωρο πανω απο πέντε χρόνια και ορισμο του HI END εχω δωσει και εχω διαβασει πολλους.
Για τους περισσότερους εχω διαπιστώσει οτι HI END ειναι το ταξίδι για την Ιθάκη γιατι ειναι πραγματικοι χομπιστες. Ενας απ αυτους ειναι και ο Νάσος.
Δεν χρειαζεται να ειναι τοσο μεγαλο το μπατζετ παντα. Ενα απο τα ακουσματα που μου εχουν μεινει και θυμαμαι με χαμόγελο ειναι το Signum της S.F. με ενα μικρο λαμπάτο εγγλεζικο ενισχυτη και πηγη ενα maratz, ηγουν κοστος γυρο στο ενα εκατομμυριο δραχμες τοτε 1997-98. Ναι δεν ηταν το τελειο συστημα αλλα καταφερε να με συγκινησει τοσο που το θυμαμαι οσα χρονια και αν περασαν απο τοτε.

Σιγουρα δεν χρειαζεται κατι τέτοιο!

Ελπιζω σε μια καλυτερη συνεχεια.

Last edited:

Τι είναι HI - END?????
για παράδειγμα!!!!!όταν ακούς ένα CD
και μπορείς να παρακολουθήσεις το κάθε όργανο της ορχήστρας τι παίζει ξεχωριστά !!!!! την κάθε στιγμή.... και όχι όλους τους ήχους μαζί....
αυτό είναι το hi-end!!!!
Οταν μπορείς να ακούσεις τον χώρο που ηχογραφήθηκε ο κάθε δίσκος και που βρισκεται το κάθε τι!!!!!!! ....αυτό είναι hi-end!!!!
Οταν μπορείς να ακούσεις τον ερμηνευτή να τραγουδά έχοντας την ορχήστρα να τον ακολουθεί..... αυτό είναι hi-end!!!!

ΗΙ-ΕΝD???? Τί έιναι???
Η Ψυχή μας.....
που ποτέ δεν φωνάζει.....
αλλά απλά ακούει απο μακρυά ...την μουσική.....

τελικά δηλαδή τόσο καιρό είχα hiend και το άκουγα ?-bye-
και τότε γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει ?:rifle:
γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι απλά hifi ?:rifle:
και τελικά πως είναι δυνατόν να είναι hiend αφού οι τρείς συσκευές συνολικά σε νέες τιμές δεν ξεπερνάνε τις 3000-5000 ?:chinscratch:

Στην ζωή δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και η αλήθεια βρίσκεται συνήθως σε κάποια απόχρωση του γκρι. Φιλικές συμβουλές απο έναν 26χρονο.