Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Προφανως εισαι εκνευρισμενος με κατι η με καποιον και δεν σου βγηκαν καλα τα ερωτηματα και οι απορειες (οι οποιες ειναι ηδη απαντημενες στο παρον θεμα.)

Ξανα με συγχωρεις κι ας μην το χρειαζεσαι οπως λες. Εγω θα ηθελα να το πω ξανα !

Χρήστο καθόλου εκνευρισμένος δεν είμαι...

πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα???

με ξέρεις έστω και λίγο..σου φαίνομαι άνθρωπος που εκνευρίζεται με αυτά τα πράγματα??

δεν σε καταλαβαίνω..που είναι απαντημένες???

ειλικρινά...

ότι έχει πάρει μάκρος, ναι πήρε...

Αλλά επαναλαμβάνω, κάθε μέρα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που δεν τα ήξερα καν....

Γιατί είναι κακό που τραβά σε μάκρος ? Εγώ θετικό το βρίσκω. Ακούει ο Νάσος ότι μπορεί κ όποτε μπορεί, αποκτά εμπειρίες κ τις μοιράζετε με εμάς. Θετικό το βλέπω, όχι αρνητικό. Όταν πάρει τελικά, θα το πει κ όλοι θα του πούμε με γεια κ τελείωσε. Το σημαντικό είναι το ταξίδι μέχρι τον προορισμό...προσωπική άποψη φυσικά...

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Και μέχρι που θα τραβήξει η βαλίτσα δηλαδή???

όταν πειστώ απόλυτα για την επιλογή μου...

και σ´ευχαριστώ ONGAKU για την μέχρι τώρα συμμετοχή σου...

Γιατί???

ότι έχει πάρει μάκρος, ναι πήρε...

Αλλά επαναλαμβάνω, κάθε μέρα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που δεν τα ήξερα καν....

Γιατί πήρε μάκρος Δημήτρη μου???

τι ακριβώς τράβηξε πολύ???

θέλω να καταλάβω...

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

όταν πειστώ απόλυτα για την επιλογή μου...

και σ´ευχαριστώ ONGAKU για την μέχρι τώρα συμμετοχή σου...
Παρακαλώ...Δε θέλω να εναντιωθώ...Απλά πιστεύω πως κάθε ενέργεια, διαδικασία, έρευνα, έχει Αρχή Διάρκεια και Τέλος...
Κι αν θες την ταπεινή μου γνώμη...εγώ ποτέ δε θα στηριζόμουν σε προτροπή ή σύσταση άλλου για να διαλλέξω μηχάνημα...θα συζητούσα αλλά θα το έψαχνα μόνος...γιατί το χίφι είναι ΚΑΙ η ηδονή της επιλογής...και αν κινείσαι στο χώρο μιας και είσαι και admin της hi-end κατηγορίας θα γνωρίζεις αρκετά οπότε προς τι η επιμονή στα recomendations???
(Γι αυτό και ΔΕΝ έχω γράψει σύσταση για ηχείο στο παρόν thread αν και με 3.000 γνωρίζω πως μπορείς να πάρεις ένα από τα καλύτερα ηχεία του κόσμου...ποια???...ψάξε και θα τα βρεις)

Last edited:
Re: Γιατί???

Γιατί πήρε μάκρος Δημήτρη μου???

τι ακριβώς τράβηξε πολύ???

θέλω να καταλάβω...

50 σελίδες είναι ένα μεγάλο θέμα.
μικρό θέμα είναι ένα θέμα με 1 σελίδα.
Αλλά και 100 να πάει, αν είναι να έχει ενδιαφέρον, δεν με ενοχλεί.
Αυτό λέω.
Αλλον ενόχλησε.

@Διονύση Πιέρρο:όσον αφορά τα Acoustic Ζen τα άκουσα..τόχω γράψει κάπου μέσα στις σελίδες του θέματος...

δεν μου "κάθισαν" στα αυτιά μου...

Last edited:
Μην ξεχνας οτι αυτα που ακους γενικα, ακουγονται ετσι γιατι παιζουν με καποια συγκεκριμενα συνοδα. Ενα πραγματικα καλο ηχειο, μπορει να παιδευτεις, αλλα θα το κανεις να παιξει καποια στιγμη σιγουρα!
Δηλαδη αν σε κατι που σου αρεσε τα συνοδα ειχαν 5πλασια αξια, αξιζει πραγματικα?

Απάντηση: Re: Γιατί???

Αυτό λέω.
Αλλον ενόχλησε.

Δημήτρη έχεις δίκιο....

Re: Γιατί???

Αυτό λέω.
Αλλον ενόχλησε.

Εγώ, αν και δεν κινούμαι στη hi-end κατηγορία, το θέμα το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Δεν έχει μεγάλη σημασία βέβαια, αν το βρίσκω ενδιαφέρον ή όχι, μιας σίγουρα το βρίσκουν αυτοί που γράφουν! Αλλά μιας και κινούμαι στο χώρο της Πληροφορικής (και ακαδημαϊκά και σαν χρήστης) εδώ και πολλά χρόνια έχω μια απορία..

"Γιατί να ενοχλήσει κάποιον ένα μεγάλο thread αν δεν είναι ο διαχειριστής της βάσης, και βλέπει ότι βαραίνει και κουράζεται o db-server (απίθανο κι αυτό, αλλά αν μιλούσαμε για thread 1000+ σελίδων συμβαίνει)"

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο σε ένα φόρουμ! Μάλλον οι παρασκηνιακοί συσχετισμοί κάνουν συχνότερα αισθητή την παρουσία τους από ότι θα έπρεπε! (Σίγουρα λιγότερο από ότι στο avforum, αλλά δε λέει πολλά αυτό)

Φιλικά,
Δημήτρης

Υ.Γ: Νάσο συνέχισε να μας μεταφέρεις ακουστικές εντυπώσεις! Αυτός νομίζω ότι είναι ο σκοπός του φόρουμ!

Μην ξεχνας οτι αυτα που ακους γενικα, ακουγονται ετσι γιατι παιζουν με καποια συγκεκριμενα συνοδα.

αυτό το ξέρω..και τόχω συνειδητοποιήσει...

Ενα πραγματικα καλο ηχειο, μπορει να παιδευτεις, αλλα θα το κανεις να παιξει καποια στιγμη σιγουρα!
τι σημαίνει πραγματικά καλό ηχείο???...ποιός θα με πείσει για την αξία του και την ποιότητά του??????...για να επενδύσω σε χρόνο και χρήμα για να παιδευτώ???

Δηλαδη αν σε κατι που σου αρεσε τα συνοδα ειχαν 5πλασια αξια, αξιζει πραγματικα?

να σου διατυπώσω ένα άλλο ερώτημα...γιατί ένας αντιπρόσωπος-από την άλλη-δεν φροντίζει τόσο τα συνοδά του,ώστε ν´αναδείξουν το ηχείο που πουλά????..
εγώ ρωτώ και τις τιμές των συνοδών εκτιμώντας κάποιες παραμέτρους...δηλαδή υποψιάζομαι διάφορα όταν μαθαίνω ότι ένας ενισχυτής κοστίζει 10.000 ευρώ (όσο δηλαδή κοστίζουν τρία ζευγάρια από τα ηχεία που θέλω ν´αγοράσω) και παίζει με τα ηχεία των 3.000 ευρώ...

μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε...

να σου διατυπώσω ένα άλλο ερώτημα...γιατί ένας αντιπρόσωπος-από την άλλη-δεν φροντίζει τόσο τα συνοδά του,ώστε ν´αναδείξουν το ηχείο που πουλά????..
εγώ ρωτώ και τις τιμές των συνοδών εκτιμώντας κάποιες παραμέτρους...δηλαδή υποψιάζομαι διάφορα όταν μαθαίνω ότι ένας ενισχυτής κοστίζει 10.000 ευρώ (όσο δηλαδή κοστίζουν τρία ζευγάρια από τα ηχεία που θέλω ν´αγοράσω) και παίζει με τα ηχεία των 3.000 ευρώ...

μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε...

Αυτό καθ' αυτό,ένα τέτοιο γεγονός δεν είναι κατ' ανάγκην ύποπτο.Μπορεί να δείξει (ή όχι) και τις όποιες δυνατότητες ενός ηχείου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

(Γι αυτό και ΔΕΝ έχω γράψει σύσταση για ηχείο στο παρόν thread αν και με 3.000 γνωρίζω πως μπορείς να πάρεις ένα από τα καλύτερα ηχεία του κόσμου...ποια???...ψάξε και θα τα βρεις)

Ποια? Ποια?

Πες τα μου εμένα, έστω και με pm.