Δυστυχώς η αντιπροσωπεία τους δεν είναι τόσο ...συνεργάσιμη. Αν έχουν...αν θέλουν... και τα λεφτά "μπράφ" Δεν πουλάνε με δόσεις.
Mπραβο τους! Μην ξεχασω να ψωνισω απο αυτους...
Δυστυχώς η αντιπροσωπεία τους δεν είναι τόσο ...συνεργάσιμη. Αν έχουν...αν θέλουν... και τα λεφτά "μπράφ" Δεν πουλάνε με δόσεις.
Νάσο,εμένα αυτό το θέμα, με εξέπληξε αφάνταστα, διότι όντας εντελώς άσχετος περί hi-end, έπαθα πλάκα με τι έχει να προσφέρει η αγορά.
Παρακαλώ χωρίς να θέλω να κουράσω, η επιλογή σου, περί τελική απόφασης, να " επιμηκυνθεί", προς το καλό όλων![]()
...είναι καλά και όμορφα ηχεία...κοστίζουν 2.500-2.600 ευρώ...όμως θα το γράψω κι ας χαρακτηριστώ προκατειλλημένος...
βρε παιδιά να αγοράσω κινέζικα???
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό αντιπρόσωπο της Audio Evolution για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά του...και φυσικά τον φίλο Μιχάλη Κορ. για την παρέα του...
άντε γιατί είχα βαρεθεί να κάνω-μόνος μου-ακροάσεις....
Ισως το VF8 με το 8άρι γουφεράκι , να παίζει ακόμη καλύτερα ( το μπάσσο ) . Μιά τιμούλα παρακαλώ , εάν ξέρετε , εσείς που πήγατε ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.