Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Δυστυχώς η αντιπροσωπεία τους δεν είναι τόσο ...συνεργάσιμη. Αν έχουν...αν θέλουν... και τα λεφτά "μπράφ" Δεν πουλάνε με δόσεις.

Mπραβο τους! Μην ξεχασω να ψωνισω απο αυτους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Νάσο,:grinning-smiley-043 εμένα αυτό το θέμα, με εξέπληξε αφάνταστα, διότι όντας εντελώς άσχετος περί hi-end, έπαθα πλάκα με τι έχει να προσφέρει η αγορά.
Παρακαλώ χωρίς να θέλω να κουράσω, η επιλογή σου, περί τελική απόφασης, να " επιμηκυνθεί", προς το καλό όλων -bye-

Σίμο σ´ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!-bye-

θα γραφτούν και κάποια άλλα "επεισόδια"...

όπως π.χ. θα μεταφέρω τις χθεσινές μου εντυπώσεις από μια ακρόαση που έκανα χθες στην αντιπροσωπεία Audio Evolution ,μαζί με τον αγαπητό φίλο Μιχάλη Κορ. -bye-

να βρω λίγο χρόνο βρε παιδιά...να μαζέψω τις σκέψεις μου..και τα λέμε...

Το καλό είναι ότι τα περισσότερα μοντέλα τους τα έχει και ο θείος Τομάν και μάλιστα αρκετά πιο φτηνά.

Οπότε πας, ακούς κι αν σου κάνουν το "βαρύ πεπόνι" τα αγοράζεις online.

Καμιά σειρά της Dynaudio (Focus, Contour) σου πέρασε από το μυαλό;
Αν τα παθητικά τους είναι όπως τα ενεργά που έχω, τότε είναι φοβερά ηχεία.

Πέρνα μια βόλτα από το Bon Studio.
Μπορείς να κατεβάσεις και τον τιμοκατάλογο σε pdf.

Last edited:
Καλημέρα...από όσο έχω πληροφορηθεί είναι "δύσκολα τα πράγματα" με την BON STUDIO...δεν μπορείς να κάνεις ακροάσεις...

ισχύει αυτό???

Καλημέρα Νάσο.

Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης που πήγα, είχαν στημένο στούντιο με αρκετά μοντέλα nearfield monitors μέσα. Μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο, πάνω στην ίδια κονσόλα ήταν όλα συνδεδεμένα.

Τώρα για τα παθητικά της Dynaudio, που είναι καθαρά χαϊφιντελίστικα ηχεία, μπορεί και να έχουν κάτι στημένο. Δεν ξέρω αν μπορέσουν να σου δανείσουν κιόλας...

Καλημέρα σε όλους!!!

@ Έκτορα: ..σ´ευχαριστώ για τα 0,02 Euros :ernaehrung004:...μάλλον έχεις δίκιο,αλλά ας μην πω-ακόμα-την τελευταία μου κουβέντα...

όσον αφορά την BON STUDIO...δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...ας μην γράψω κάτι χειρότερο....

Λοιπόν..λίγα λόγια γι αυτά που άκουσα στην Audio Evolution...

άκουσα τα κινέζικα Αurum cantus που έχουν aluminum ribbon tweeter...και συγκεκριμένα το V6F με cd player και ενισχυτικά της Audia Flight....

μπορείτε να δείτε και εδώ:

http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=35&Sub_id=41&Prod_id=220

αυτή τη φορά δεν ήμουν μόνος...μου έκανε παρέα και ο φίλος Μιχάλης Κορ.

Να πω λίγα λόγια για την αντιπροσωπεία...έχει έναν πολύ προσεγμένο χώρο...και ο αντιπρόσωπος-ο Αντώνης-είναι ιδιαίτερα ευγενικός και εξυπηρετικός...

η ακρόαση έγινε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ,με χαλαρότητα,διάθεση και κέφι....

ακούσαμε τα δικά μου cds και στο τέλος κάποια audiophile cds που είχε ο αντιπρόσωπος...

ο ήχος που άκουσα στον συγκεκριμένο χώρο και με τα συγκεκριμένα συνοδά μου άρεσε...

ήταν αναλυτικός....με καλό σώμα στο μπάσο...και τα tweeters δεν τσιρίζανε...το γράφω αυτό γιατί έχω διαβάσει ότι τα ribbon tweeters είναι τσιριχτά...εμένα τίποτα δεν με ενόχλησε...

ο ήχος ήταν ευγενικός...χωρίς υπερβολές...τον σχεδιασμό των Aurum Cantus έχει αναλάβει ο αρχιμηχανικός της SonusFaber και γι αυτό διακατέχονται από ιταλική φινέτσα...

είναι καλά και όμορφα ηχεία...κοστίζουν 2.500-2.600 ευρώ...όμως θα το γράψω κι ας χαρακτηριστώ προκατειλλημένος...

βρε παιδιά να αγοράσω κινέζικα???

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό αντιπρόσωπο της Audio Evolution για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά του...και φυσικά τον φίλο Μιχάλη Κορ. για την παρέα του...
άντε γιατί είχα βαρεθεί να κάνω-μόνος μου-ακροάσεις....

...είναι καλά και όμορφα ηχεία...κοστίζουν 2.500-2.600 ευρώ...όμως θα το γράψω κι ας χαρακτηριστώ προκατειλλημένος...

βρε παιδιά να αγοράσω κινέζικα???

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό αντιπρόσωπο της Audio Evolution για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά του...και φυσικά τον φίλο Μιχάλη Κορ. για την παρέα του...
άντε γιατί είχα βαρεθεί να κάνω-μόνος μου-ακροάσεις....

Καταρχήν, να πω ότι το σάββατο περάσαμε πάρα πολύ ωραία κ η παρέα ήταν εξαιρετική, για να μην πω για τις μουσικές επιλογές. Από τις 12.30 μέχρι τις 3 είμασταν εκεί κ βάζαμε ότι θέλαμε να ακούσουμε. Ο Αντώνης είναι φοβερός σε αυτό που κάνει γιατί το αγαπά πολύ.

Από εκεί κ πέρα Νάσο, αυτό δεν το περίμενα από εσένα... :bigcry:...τα ηχεία είναι "κινέζικα", γιατί το εργοστάσιο είναι εκεί. Σημείωση, ότι το εργοστάσιο αυτό δεν παράγει κάτι άλλο για άλλες εταιρείες, είναι δικό τους. Οπότε είναι αντιληπτό ότι τα φτιάχνουν εκεί για να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία είναι ο αρχισχεδιασής των Sonus Faber. Το φινίρισμα είναι εξαιρετικό ενώ είναι πραγματικά ασήκωτα (40 κιλά νομίζω το καθένα). Έχει 3 εκατοστά πάχος το ξύλο. Εξαιρετική κατασκευή.

Κ εγώ τα άκουσα για 1η φορά αυτά κ πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Πρώτη φορά ακούω ribbon που δεν τσιρίζει στις υψηλές κ σε μεγάλες εντάσεις, πολλά db!

Πολύ καλή επιλογή πάντως, να τα ακούσετε κ εσείς παιδιά. -bye-

υγ : Νάσο πρέπει να αγοράζεις με βάση αυτό που ακούς/βλέπεις/ακουμπάς/αισθάνεσαι...θυμάσαι τον ήχο τους ? Αυτό μετρά φίλε μου. Εξαιρετικός ήχος! Αν δεν αγοράζαμε κινέζικα, κορεάτικα, ταϊβανέζικα, κτλ. τότε δεν θα αγοράζαμε τίποτα... :operator:

Και εγώ είχα εμπειρία με Aurum Cantus. Ένα πανέμορφο δίδρομο βάσης με ribbon twetter. Πολύ καλή κατασκευή, πολύ καλός ήχος, αλλά ρευματοβόρο!

Συγγνώμη για το off-topic, αλλά τίποτε Audiovector δεν ακούσατε στην Audio Evolution (ή σταμάτησε να τα αντιπροσωπεύει);