Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

waterfall_iguascu_127x398.jpg
http://www.avreview.co.uk/news/images/waterfall_iguascu_127x398.jpg

τζαμι ηχειο:Banane0:

Kύριε Μανιάτη, ψυχραιμία.

Φανταζόμουν ότι περάσατε ευχάριστα στο studio μας το προηγούμενο Σάββατο όπου επί τρεις ώρες ακούγατε τα ηχεία της Aurum Cantus χωρίς κανένας να σας ενοχλήσει.
Toυλάχιστον αυτό έδειξε η πολύωρη παραμονή σας στην Audioevolution.
Δυσαρεστηθήκατε από την φιλοξενία μας αγαπητέ? ή σας βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσετε τα ηχεία?

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί δεν έχουμε την παραμικρή πρόθεση να αντιδικήσουμε με τον οποιδήποτε.

Επίσημα η Αurum Cantus δεν αναφέρεται συγκεκριμένα για κάποιον σχεδιαστή της Sonus Faber αλλά για στενή συνεργασία με δίασημο ιταλικό οίκο, ο Γερμανός distributor στην τελευταία έκθεση του Μονάχου σχεδόν ορκιζόταν ότι πρόκειτε για άνθρωπο που συνεργαζόταν με αυτή την εταιρεία και λεγόταν Joszeph Szall.
Aυτός ο κύριος, όντως βρίσκεται στην Ιταλία σαν διανομέας της Aurum Cantus στην Ευρώπη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του, στοιχεία θα βρείτε στο ιστοχώρο της AURUM CANTUS.
Η AURUM CANTUS ''εφτιαξε'' το όνομά της χάρη στις εξελιγμένες μονάδες μεγαφώνων που η ίδια κατασκευαζε και πωλούσε σε πολλούς καταξιωμένους αμερικανικούς οίκους κατασκευής ηχείων.
Μονάδες αργηλίου της εταιρείας φιλοξενούνταν σε πανακριβες υλοποιήσεις κορυφαίων σχεδιαστών και ώς επιστέγαση όλων αυτών των προσπαθειών της ήταν η εξ'ολοκλήρου κατασκευή ηχείων της φίρμας RED ROSE του MARK LEVINSON.

Τα tweeter αργηλίου ribbon είναι γνωστό πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξύνουν η να τσιρίζουν εάν εξασφαλίζονται ιδανικές κατασκευαστικές συνθήκες, απλώς, το άκουσμα έχει ταυτότητα και αέρα και ίσως να παραξενεύει αρχικά η ακροασή του ειδικά εαν ο ενδιαφερόμενος δεν είχε ποτέ παλαιότερη ακουστική εμπειρία.
Το tweeter αργηλίου πιστεύεται ότι είναι μέχρι και 6 φορές γρηγορότερο και ασυμπίεστο από κάθε άλλου είδους συμβατικού tweeter, λόγω της σαφώς μεγαλύτερης του επιφάνειας, ευαισθησίας και επεργασίας του υλικού και για'υτο το συναντάμε συνήθως σε ακριβές υλοποιήσεις.
Πίστεψτε με ότι δεν ασπάζομαι το ρητό πως οι άψογες προδιαγραφές και τεχνολογικοί θρίαμβοι εξασφαλίζουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, μια και όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το χόμπυ ζούμε σε μια ψευδαίσθηση περί προσέγγισης του φυσικού φαινομένου, πάντα πλησιάζουμε τον ήχο αλλά με κάποιο αντίγραφο που προσπαθούμε να το κάνουμε να μοιάσει σα' υτό.
Πολλές φορές συμβαίνει ένα κακό ηχείο για μας, να είναι κάλλιστα καλό για κάποιον άλλο, για όλους μας υπάρχει καλό και κακό, ηχόμετρο και αντικειμενικα κριτίρια όμως δεν υπάρχουν στον ήχο.
Στην κατηγορία τιμής των 3,000 που θέλετε να κινηθείτε κύριε Μανίατη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε ένα καλό ζευγος ηχείων, άλλωστε τηρουμένων των αναλογιών ηχεία του ενός εκατομμυρίου πάντα καλά ακούγονταν.

Η Aurum Cantus δεν φιλοδοξεί να γίνει FOCAL ή B&W με τα τεράστια επενδυτικά κεφαλαια και τρελα διαφημιστικά budget, αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλα τα μικροτερα εργοστάσια, αυτό που θέλουν όλες αυτές οι εταιρείες είναι να χτυπήσουν τους μεγάλους με μοτο τον καλύτερο τους ήχο και ξέρω πόλλες τέτοιες εταιρείες που το καταφέρνουν με άνεση.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και τον χρόνο σας.

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Ε βέβαια...Μη και δε συγκρίνουμε τα VIOLA με τα.....αναφοράς!!!

ποια είναι αυτά τα βιόλα?
Αυτά που έχουν αντιγράψει το τσόκ τους από τα musical fidelity? :grinning-smiley-043

α- τςςςςςς :guitarist:

Συγνώμη αλλά
1) από το παραπάνω εικονιζόμενο κατασκεύασμα και
2) από κάποιο full range(τρομάρα τους) Montana άκουσα τον χειρότερο ήχο που έχω ποτέ ακούσει από hi-fi ηχείο(κατά την ταπεινή μου γνώμη)...
Μάλιστα για το πρώτο ο δύστυχος αντιπρόσωπος στην hi-end έκθεση πριν 2-3 χρόνια(δε θυμάμαι ακριβώς) προσπαθούσε μάταια να καλύψει τα μπουμαρίσματα και τις ατέλειες με κάτι θεόρατα πάνελς(ηχοαποροφητικά) αλλά τίποτα...μαύρα χάλια...
Έτσι για να λέμε και τα καλά και τα κακά...οκ...
Και πάλι τονίζω εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

ποια είναι αυτά τα βιόλα?
Αυτά που έχουν αντιγράψει το τσόκ τους από τα musical fidelity? :grinning-smiley-043

α- τςςςςςς :guitarist:
Με χτυπάς στο αδύναμο σημείο μου...
κι αυτό είναι μείον σου...
κι αυτό είναι μείον μου...
:drummer:

Συγνώμη αλλά
2) από κάποιο full range(τρομάρα τους) Montana άκουσα τον χειρότερο ήχο που έχω ποτέ ακούσει από hi-fi ηχείο(κατά την ταπεινή μου γνώμη)...
Μάλιστα για το πρώτο ο δύστυχος αντιπρόσωπος στην hi-end έκθεση πριν 2-3 χρόνια(δε θυμάμαι ακριβώς) προσπαθούσε μάταια να καλύψει τα μπουμαρίσματα και τις ατέλειες με κάτι θεόρατα πάνελς(ηχοαποροφητικά) αλλά τίποτα...μαύρα χάλια...

Ναι αλλα θελει ηχειο κοσμημα.
Αν δεν παιζει μπορει να του αρεσει:7SFGSFG:

Last edited:
Kύριε Μανιάτη, ψυχραιμία.

Φανταζόμουν ότι περάσατε ευχάριστα στο studio μας το προηγούμενο Σάββατο όπου επί τρεις ώρες ακούγατε τα ηχεία της Aurum Cantus χωρίς κανένας να σας ενοχλήσει.
Toυλάχιστον αυτό έδειξε η πολύωρη παραμονή σας στην Audioevolution.
Δυσαρεστηθήκατε από την φιλοξενία μας αγαπητέ? ή σας βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσετε τα ηχεία?

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί δεν έχουμε την παραμικρή πρόθεση να αντιδικήσουμε με τον οποιδήποτε.

Επίσημα η Αurum Cantus δεν αναφέρεται συγκεκριμένα για κάποιον σχεδιαστή της Sonus Faber αλλά για στενή συνεργασία με δίασημο ιταλικό οίκο, ο Γερμανός distributor στην τελευταία έκθεση του Μονάχου σχεδόν ορκιζόταν ότι πρόκειτε για άνθρωπο που συνεργαζόταν με αυτή την εταιρεία και λεγόταν Joszeph Szall.
Aυτός ο κύριος, όντως βρίσκεται στην Ιταλία σαν διανομέας της Aurum Cantus στην Ευρώπη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του, στοιχεία θα βρείτε στο ιστοχώρο της AURUM CANTUS.
Η AURUM CANTUS ''εφτιαξε'' το όνομά της χάρη στις εξελιγμένες μονάδες μεγαφώνων που η ίδια κατασκευαζε και πωλούσε σε πολλούς καταξιωμένους αμερικανικούς οίκους κατασκευής ηχείων.
Μονάδες αργηλίου της εταιρείας φιλοξενούνταν σε πανακριβες υλοποιήσεις κορυφαίων σχεδιαστών και ώς επιστέγαση όλων αυτών των προσπαθειών της ήταν η εξ'ολοκλήρου κατασκευή ηχείων της φίρμας RED ROSE του MARK LEVINSON.

Τα tweeter αργηλίου ribbon είναι γνωστό πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξύνουν η να τσιρίζουν εάν εξασφαλίζονται ιδανικές κατασκευαστικές συνθήκες, απλώς, το άκουσμα έχει ταυτότητα και αέρα και ίσως να παραξενεύει αρχικά η ακροασή του ειδικά εαν ο ενδιαφερόμενος δεν είχε ποτέ παλαιότερη ακουστική εμπειρία.
Το tweeter αργηλίου πιστεύεται ότι είναι μέχρι και 6 φορές γρηγορότερο και ασυμπίεστο από κάθε άλλου είδους συμβατικού tweeter, λόγω της σαφώς μεγαλύτερης του επιφάνειας, ευαισθησίας και επεργασίας του υλικού και για'υτο το συναντάμε συνήθως σε ακριβές υλοποιήσεις.
Πίστεψτε με ότι δεν ασπάζομαι το ρητό πως οι άψογες προδιαγραφές και τεχνολογικοί θρίαμβοι εξασφαλίζουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, μια και όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το χόμπυ ζούμε σε μια ψευδαίσθηση περί προσέγγισης του φυσικού φαινομένου, πάντα πλησιάζουμε τον ήχο αλλά με κάποιο αντίγραφο που προσπαθούμε να το κάνουμε να μοιάσει σα' υτό.
Πολλές φορές συμβαίνει ένα κακό ηχείο για μας, να είναι κάλλιστα καλό για κάποιον άλλο, για όλους μας υπάρχει καλό και κακό, ηχόμετρο και αντικειμενικα κριτίρια όμως δεν υπάρχουν στον ήχο.
Στην κατηγορία τιμής των 3,000 που θέλετε να κινηθείτε κύριε Μανίατη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε ένα καλό ζευγος ηχείων, άλλωστε τηρουμένων των αναλογιών ηχεία του ενός εκατομμυρίου πάντα καλά ακούγονταν.

Η Aurum Cantus δεν φιλοδοξεί να γίνει FOCAL ή B&W με τα τεράστια επενδυτικά κεφαλαια και τρελα διαφημιστικά budget, αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλα τα μικροτερα εργοστάσια, αυτό που θέλουν όλες αυτές οι εταιρείες είναι να χτυπήσουν τους μεγάλους με μοτο τον καλύτερο τους ήχο και ξέρω πόλλες τέτοιες εταιρείες που το καταφέρνουν με άνεση.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και τον χρόνο σας.

Κύριε Σαρλάμη καλησπέρα σας...

είμαι απολύτως ψύχραιμος σας διαβεβαιώ...

επίσης πέρασα πολύ ωραία στο χώρο σας και σας ευχαριστώ-για άλλη μια φορά-για την ποιότητα της ακρόασης που μας προσφέρατε (εμένα και του Μιχάλη).

αυτά τα έγραψα-άλλωστε-και στο αρχικό μήνυμά μου...που πιστεύω ότι διαβάσατε....όπως το διάβασαν όλοι...

αυτό όμως που δεν ανέχομαι είναι να μου λένε ψέματα και ανακρίβειες προσπαθώντας να μου πουλήσουν ηχεία...
..

υπάρχουν και άλλοι-ασφαλώς-πιο σωστοί τρόποι για να πουλήσετε τα προϊόντα σας...αν δεν είσασταν σίγουρος μην χρησιμοποιούσατε το όνομα της Sonus Faber και την ιδιότητα του αρχισχεδιαστή της...

και σεις μας είπατε ανακρίβειες ,όπως παραδέχθηκε και ο αγαπητός Μιχάλης Κορ. που ευτυχώς είχε έρθει και το πιστοποίησε...

σας συμβουλεύω λοιπόν (σαν υποψήφιος καταναλωτής που είμαι σε αυτή την περίπτωση...) να μην λέτε άλλη φορά ανακρίβειες για να πουλήσετε τα -ομολογουμένως-ενδιαφέροντα κατ´άλλα ηχεία σας..

δυστυχώς για σας, μας διαβάζουν χομπίστες που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις και δεν κοροϊδεύονται.

κατ´άλλα σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις που δώσατε..εκ των υστέρων όμως...

Καληνύχτα σας!!!!

Last edited:
Κοίτα... Αυτά τα γυάλινα ηχεία τα έχω ακούσει και εγώ και έχω την ίδια γνώμη με τον Ongaku...
Μάλλον θα προτιμούσα αυτά αντί για τα γυάλινα.

main.jpg

Στην Ελλάδα έχω βρεί να τα πουλάνε εδώ.

6 wattάκια, ενεργά, και με 40 ευρούδια καθαρίζεις.
Να σε στείλω και σε ένα κουτουκάκι φίνο εδώ πιό κάτω που θα πας και με τα πόδια; :flipout:

Kύριε Μανιάτη.

Λυπάμαι πολύ που επιτήθεστε με αυτό τον τρόπο, εκμεταλευόμενος το βήμα και την επιρροή του χώρου σας σε κάποιο νέο ανθρωπο που απλά προσπαθεί να κάνει σωστά την δουλειά του.
Δεν φταίμε εμέις η νέα γενιά αντιπροσώπων για το αρνητικό κλίμα καχυποψίας που κάποιοι άλλοι τόσα χρόνια έχουν καλλιεργήσει, εμείς το πολεμάμε αυτό και το καταδικάζουμε. Στην εποχή της πληροφορικής που βιώνουμε καθημερινά κάθε προσπάθεια εξαπάτησης του πελάτη απλά πέφτει στο κενό έχοντας αρνητικό αντίκτυπο στη ίδια του την επιχείρηση.
Επιμένω πως δεν ήμουν ανακριβής στα λεγόμενα μου, εξ άλλου τι κίνητρο θα μπορούσα να έχω έτσι ώστε να θέλω να σας παραπληροφορήσω τη στιγμή που σε καμία περίπτωση κατά την 3ωρη παραμονή σας, δεν δείξατε σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά των ηχείων, που τόσο ρατσιστικά αντιμετωπίσατε μέσω του φόρουμ.

Πιστέυετε ότι σε μια χώρα όπου ο πληθυσμός της ξεπερνά κατα πολύ το ένα δις να μην υπάρχουν έστω και κάποιοι χαρισματικοί σχεδιαστές?
Για ποιό λόγο αλλωστε να υποθάλψω την άκρως ενδιαφέρουσα προσπάθεια ενός Κινέζου κατασκευαστή κάτι που και σεις διαπιστώσατε, με το να τον βαπτίζω Ιταλό τη στιγμή που δηλώνει περήφανα το made in China πίσω από τις κατασκευές του?
Η Aurum Cantus κατασκευάζει τα ηχεία της από μηδενική στο εργοστάσιο της που δεν είναι OEM, είναι κάτοχος της χρυσής πιστοποίησης και αξιοπιστίας του Κινεζικού κράτους, τίτλος που λίγες εταιρείες απολαμβάνουν, και τα ηχεία της τα αποκτά κάποιος χωρίς να διαρρήξει τράπεζα.
Πρόσφατα μέσω τις ιστοσελίδας της Audioevolution αναφέρομαι στην ανάληψη της Ιταλικής Opera μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του χώρου στην κατασκευή των ηχείων με προϊόντα Class A & Class B στο περιοδικό Stereophile, αυτό θα ήταν ακόμη ένα έξτρα αντικίνητρο για μένα έτσι ώστε να μην αναφερθώ καθόλου περί ιταλικής επιρροής και συνεργασίας.
Η Aurum Cantus αναφέρει (κάτι που επισημαίνεται και από άλλα ξένα περιοδικά του χώρου) την στενή συνεργασία με διάσημο Ιταλό αρχισχεδιαστή, ίσως και για εμπορικούς λόγους, και δεν μπορούσα να μην το πιστέψω από την στιγμή που αντίκρυσα για πρώτη φορά τα ηχεία της και το επίπεδο κατασκευής τους, άλλωστε την τεχνογνωσία την είχε και αυτό φαίνεται και από τις συνεργασίες και την αποδοχή που έχουν οι δημιουργίες της στον χώρο των Αudiophile.
Πρόσφατα πελάτης μου έστειλε φαξ με δήλωση αμερικανού reviewer (δεν θυμάμαι απο ποιο περιοδικό) που ισχυριζόταν ότι τα Aurum Cantus V3M τα έχει για εργαλείο αξιολόγησης συσκευών και καλωδίων.
Αν κύριε Μανιάτη πιστέυετε ότι σας εξαπάτησα με τα λεγόμενά μου, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να σας αλλάξω γνώμη, όμως όπως διαπιστώσατε και σεις από την φιλοξενία σας στην Αudioevolution ο χώρος και η συμπεριφορά μας τιμά και με το παραπάνω το αγοραστικό κοινό της πόλης μας.
Η πορεία θα δείξει τα αποτελέσματα, γιατί όλοι κρινόμαστε και θα κριθούμε μέσα από την δουλειά μας όλα ύτα τα χρόνια. Η αξιοπιστία και ο σεβασμός δεν επιβάλλονται, κατακτούνται.
Όσων αφορά την καθυστερημένη απάντησή μου συγχωρέστε με, κρατώ βλέπεται μια διακριτική απόσταση από τα δρώμενα.

Κοίτα... Αυτά τα γυάλινα ηχεία τα έχω ακούσει και εγώ και έχω την ίδια γνώμη με τον Ongaku...
Μάλλον θα προτιμούσα αυτά αντί για τα γυάλινα.

main.jpg

Στην Ελλάδα έχω βρεί να τα πουλάνε εδώ.

6 wattάκια, ενεργά, και με 40 ευρούδια καθαρίζεις.
Να σε στείλω και σε ένα κουτουκάκι φίνο εδώ πιό κάτω που θα πας και με τα πόδια; :flipout:

σε γαλαζιο δε εχει

Κε Σαρλάμη....

δεν σας επιτείθομαι...θέλω να το καταλάβετε...ούτε εκμεταλλεύομαι το χώρο του avclub....όσο τον εκμεταλλεύομαι εγώ,άλλο τόσο μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε κι εσείς...το αν έχω επιρροή δεν το γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει..πιστέψτε με...

Ομολογώ όμως ότι εξεπλάγην δυσάρεστα από το χθεσινοβραδυνό μήνυμά σας,γιατί δεν διάβασα πουθενά την λέξη συγνώμη σε όλο το κείμενό σας...γι αυτό βγήκε αυστηρότατο το μήνυμά μου....

δεν νομίζετε ότι την οφείλεται ????....έστω και για λόγους ευγένειας....

Εγώ νομίζετε δεν στεναχωρέθηκα που παραπληροφόρησα άθελά μου τα μέλη μεταφέροντας-χωρίς ίχνος σκεπτικισμού και καχυποψίας-τα λεγόμενά σας???

το χώρο του Hiend (και το εμπόριο γύρω από αυτόν) δεν τον γνωρίζω γιατί μόλις τώρα μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να βγω στην αγορά και να καταναλώσω...

το αν έδειξα σοβαρό ενδιαφέρον ή όχι για τα συγκεκριμένα ηχεία εσείς δεν είσαστε σε θέση να το ξέρετε...και από τους άλλους αντιπροσώπους έφυγα λέγοντας τους ότι θα το σκεφτώ...τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...δεν έδωσα σε κανέναν καμιά υπόσχεση...

καχύποπτος δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου και ούτε θέλω νάμαι...όπως ποτέ δεν ήμουν ρατσιστής...μακριά από μένα τέτοιοι χαρακτηρισμοί...όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και από κοντά αυτό το ξέρουν...ίσα-ίσα το αντίθετο...

απλά δεν γουστάρω τα κινέζικα προϊόντα...δεν είπα ότι δεν γουστάρω τους κινέζους...και στο κάτω-κάτω δικαίωμά μου είναι, να έχω τα δικά μου κριτήρια για να ξοδέψω τα χρήματά μου...

προσέξτε γιατί τώρα εσείς μου επιτίθεστε και με χαρακτηρίζεται...

καταλαβαίνω την δυσμενή σας θέση..εγώ είμαι απλά ένας χομπίστας που θέλει να εκταμιεύσει 3.000 ευρώ και σεις επαγγελματίας που ζείτε από αυτό...

προφανώς η πορεία θα δείξει τα αποτελέσματα...εμένα ο χώρος του Hiend δεν με αφορά επαγγελματικά....

όμως σας εύχομαι κάθε επαγγελματική επιτυχία γιατί είστε νέος άνθρωπος και προσφέρεται υψηλές υπηρεσίες στους-υποψήφιους-πελάτες σας...

ΥΓ: παρακαλώ πολύ στο όνομά σας να γράψετε και την επαγγελματική ιδιότητα ,όπως ο κύριος Μιχαηλός και άλλοι αντιπρόσωποι...ώστε τα μέλη μας να γνωρίζουν την ιδιότητά σας σαν επαγγελματία του χώρου...είναι κανονισμός του avclub...

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, δεδομένου όμως ότι είναι προφανές ότι εκατέρωθεν υφίστανται καλές προθέσεις, καλό είναι να το σταματήσουμε σε αυτό το σημείο.

Επίσης, αγαπητέ Νάσο, φθάσαμε τις 61 σελίδες. Είναι μια ευχάριστη διαδρομή για όλους να συμμετέχουμε στην αναζήτηση σου και στην συσσώρευση εμπειριών.
Ωστόσο, θεωρώ ότι έχοντας πλέον πολλές αναφορές στο μυαλό σου, έχεις κάνει την επιλογή πάρα πολύ δύσκολη. Εγώ, πχ., αδυνατώ να διαλέξω ακόμη και πουκάμισο, όταν συν - εξετάσω πάνω από τρία. Μιλάμε βέβαια για άλλου επιπέδου εκταμίευση, αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα ... χαθεί η μπάλλα.. που λέμε...

Αγαπητέ Σπύρο..καλό μεσημέρι...

όταν άνοιγα αυτό το θέμα-από καθαρά forum-ιστική διάθεση-δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε αυτή την τροπή...

ούτε περίμενα ότι θα έκανα και αυτή την διαδρομή...έχουν περάσει περίπου δύο μήνες...και αυτό που συνέβη είναι ότι ξύπνησε μέσα μου το ενδιαφέρον για ακούσματα...κυρίως λόγω του avclub και των φίλων που θέλαν να μου προτείνουν και να με συμβουλέψουν...δεν αρνήθηκα καμιά πρόταση...

το χρονικό περιθώριο που είχα βάλει,ήταν να τελειώσει η "ιστορία" μέσα στον Οκτώβρη...

κάπου εδώ θα τελειώσει και η αναζήτησή μου...η επιλογή δεν θάναι δύσκολη τουλάχιστον για μένα...γιατί υπάρχει ηχείο που μούχει κάνει κλικ...τα ATC...απλά έψαξα να δω αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μ´εντυπωσίαζε το ίδιο ή και περισσότερο...

Καλημέρα κύριε Μανιάτη.

Για ποιό λόγο παρακαλώ να ζητήσω συγνώμη? ποιός πλήττεται τελικά από αυτό το διάλογο και τους ευγενής σας χαρακτηρισμούς εσείς η εγώ?
Τι εντύπωση για το άτομό μου και την επιχείρησή μου θα αποκομίσει κάποιος αν διαβάσει τα γραφόμενά σας.
Και μάλιστα ισχυρίζεστε ότι και ο Μιχάλης το παραδέχτηκε, οτί δηλαδή σας παραπληροφορούσα.
Αγαπητέ κύριε Μανιάτη δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια στο θέμα, και παρακαλώ σεβαστείτε το, δεν θέλω να καταντήσω γραφικός με το να εξηγώ και πάλι τα ίδια πράγματα και ούτε θεωρώ ότι σας επιτίθομαι.
Δικαίωμά σας να μην γουστάρετε τους Κινέζους, υπάρχουν όμως διάφοροι Κινέζοι και κινεζικά προϊόντα στην αγορά, και κάποια από αυτά είναι αρκετά αξιόλογα, φταίνε αυτοί, που πλέον δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε μια περιουσία για να αποκτήσουμε κάτι που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν αποκλειστικό προνόμιο ισχυρότερων οικονομικά ομάδων.
Καλή επιτυχία στην ανεύρεση του ηχείου σας

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Συγνώμη αλλά

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Τα είχα ακούσει κι εγώ τότε στην έκθεση και την ίδια εντύπωση μού είχαν δημιουργήσει.

ok λοιπόν Κε Σαρλάμη...

σας ζητώ εγώ συγνώμη , για την επαγγελματική δυσφήμιση που δεχτήκατε εξαιτίας μου ....όμως φεύγοντας το Σάββατο από το κατάστημά σας είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα Aurum Cantus είναι κινέζικα ηχεία που είχαν σχεδιαστεί από τον αρχισχεδιαστή της Sonus σε εργοστάσιο που είχε στήσει στην Κίνα...

προφανώς κατάλαβα τελείως λάθος...

όσον αφορά τις κατηγορίες σας ότι δεν γουστάρω τους κινέζους τις αντιπαρέρχομαι,σαν ανάξιες σχολιασμού...

Καλημέρα κύριε Μανιάτη.

Για ποιό λόγο παρακαλώ να ζητήσω συγνώμη? ποιός πλήττεται τελικά από αυτό το διάλογο και τους ευγενής σας χαρακτηρισμούς εσείς η εγώ?
Τι εντύπωση για το άτομό μου και την επιχείρησή μου θα αποκομίσει κάποιος αν διαβάσει τα γραφόμενά σας.

Εγώ λοιπόν σαν τρίτος που διάβασα τα γραφόμενά σας δεν θεωρώ ότι πλήτεται η επιχείρησή σας. Ισα ίσα που στάθηκε η αφορμή για να μάθω τα Aurum Cantus τα οποία απ' ότι βλέπω στο site τους δείχνουν πολύ αξιόλογα ηχεία. Και μιας και δεν τα έχω ακούσει σίγουρα θα περάσω από την Καλλιθέα κάποια στιγμή να τα ακούσω.

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Εγώ λοιπόν σαν τρίτος που διάβασα τα γραφόμενά σας δεν θεωρώ ότι πλήτεται η επιχείρησή σας. Ισα ίσα που στάθηκε η αφορμή για να μάθω τα Aurum Cantus τα οποία απ' ότι βλέπω στο site τους δείχνουν πολύ αξιόλογα ηχεία.

Το αυτό.

Kύριε Μανιάτη

Ετσι όπως εξελίχθηκε το θέμα, πρέπει και γω να ζητήσω συγνώμη, γιατί έχετε δίκιο, σας αφησα να φύγετε με αυτήν την εντύπωση. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σας είπα ανακρίβειες...δεν περίμενα όμως και να πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτή η υπόθεση και βρέθηκα να απολογούμαι για κάτι κακό.
Θα ήθελα σε παρακαλώ να βάλεις στην λίστα των υποψήφιων ηχείων σου το QUINTA της OPERA, δες κριτικές και σχόλια στο internet και πληροφορίες στο www.operaloudspeakers.com Θα το παραλάβω πρίν τις εκθέσεις και προσκαλώ εσένα αλλά και οποιδήποτε μέλος του av club να κάνουμε κάποιες ακροάσεις.
Ευχαριστώ πολύ.