Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Τα Montana ειναι πολυ καλα ηχεια, αυτες οι υπερβολες μας εχουν φαει.
Εννοώ ένα συγκεκριμένο Montana full-range που μοιάζει με ντουλάπα...
Μάλιστα έχω την εντύπωση πως όσοι τόχουν πάρει κοιτάζουν να το 'ξεφορτωθούν' μέσω αγγελιών...
Φυσικά και τα πολύδρομα Montana είναι πολύ καλά ηχεία άν και κακάσχημα...

Χαίρομαι που η "διένεξη" αυτή αποδείχτηκε απλά παρεξήγηση.
Είναι γεγονός ότι το πληκτρολόγιο αφήνει αρκετές φορές άλλες εντυπώσεις.

Πάντως προσωπικά από την περιγραφή των παιδιών, αλλά και την περιήγηση στο site της εταιρείας, έμεινα με πολύ καλές εντυπώσεις και ας είναι κινέζικης κατασκευής. Άλλωστε προσωπικά εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ κινέζικα, γερμανικής σχεδίασης και όχι μόνο.

Τώρα πως ακουστικά "έκατσαν" στα αυτιά του Νάσου αυτό είναι άλλο θέμα.
Νομίζω ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν και από τις δυο πλευρές είναι αρκετές και εύχομαι στο Νάσο να βρεί σύντομα αυτό που θέλει και να καταλήξει και στον κ. Σαρλαμη καλή συνέχεια στο δύσκολο επιχειρηματικό αντικείμενο που έχει επιλέξει.

Κ εγώ χαίρομαι που σιγά-σιγά βρέθηκε η άκρη του νήματος. :SFGSFGSF:

:offtopic: αλλά το περίφημο iPhone είναι assembled in china κ το γράφει περήφανα στο πίσω μέρος με ωραία ασημί γράμματα...

Kύριε Μανιάτη

Ετσι όπως εξελίχθηκε το θέμα, πρέπει και γω να ζητήσω συγνώμη, γιατί έχετε δίκιο, σας αφησα να φύγετε με αυτήν την εντύπωση. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σας είπα ανακρίβειες...δεν περίμενα όμως και να πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτή η υπόθεση και βρέθηκα να απολογούμαι για κάτι κακό.
Θα ήθελα σε παρακαλώ να βάλεις στην λίστα των υποψήφιων ηχείων σου το QUINTA της OPERA, δες κριτικές και σχόλια στο internet και πληροφορίες στο www.operaloudspeakers.com Θα το παραλάβω πρίν τις εκθέσεις και προσκαλώ εσένα αλλά και οποιδήποτε μέλος του av club να κάνουμε κάποιες ακροάσεις.
Ευχαριστώ πολύ.

Αντώνη (μου επιτρέπεις το ενικό..φαντάζομαι...)

με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι την πρόσκλησή σου και θα έρθω να ακούσω το Opera...αφενός γιατί με προσκαλείς..αφετέρου γιατί ήταν στην λίστα του μυαλού μου...

θα τηλεφωνηθούμε για να κανονίσουμε ακρόαση...τώρα που θα είμαστε και γείτονες στην έκθεση δεν πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας..:ernaehrung004:

Νάσο, δεν σου έκανα πλάκα για τα ηχεία της Gamut. Αν βρεις χρόνο, να τα ακούσεις.

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Κ εγώ χαίρομαι που σιγά-σιγά βρέθηκε η άκρη του νήματος. :SFGSFGSF:

:offtopic: αλλά το περίφημο iPhone είναι assembled in china κ το γράφει περήφανα στο πίσω μέρος με ωραία ασημί γράμματα...

και τόσα ipod επίσης.
τους σώζει εκείνο το designed in California....

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Btw... Επειδή και εγώ σκέφτομαι να ακούσω τα ATC
Τι λένε από χαμηλά; :)

να τα ακούσεις οπωσδήποτε!!!!..κορυφαία!!!

το χαμηλό είναι πάρα πολύ καλό σε σχέση με το μέγεθος τους....και ιδιαίτερα στιβαρό και σφικτό!!!!

Nάσο, φυσικά και σε περιμένω να ρθεις για τα OPERA, πιστεύω πως πρέπει να παίζουν αρκετά καλά, εγώ δεν τα έχω ακούσει ακόμη, περιμένω πως και πώς.
πάντως από εμφάνιση σκίζουν, είναι και 40 κιλά βάρος το καθένα, και το κόστος τους κάτω των τριών χιλιάδων, η Sonus έχει δημιουργήσει σχολή εκεί στην Ιταλία.
Επίσεις, περιμένω με email την επίσημη τοποθέτηση της Aurum Cantus στο θέμα τις σχεδίασης και ποιος κρύβεται από πίσω.
Kαλό Σαββατοκύριακο σε όλλους.

Το Lirica παντως φαινεται οτι εχει "δυνατοτητες"....

Θα κοστιζει ομως .....

Κύριε Ντίνο, το LΙRIKA λέγεται TEBALDI και θα κοστίζει περίπου 16.000 ευρώ. Το DIVINA επίσεις έχει τρομερές προδιαγραφές στο μισό κόστος.

καλό Σαββατοκύριακο

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Κύριε Ντίνο, το LΙRIKA λέγεται TEBALDI και θα κοστίζει περίπου 16.000 ευρώ. Το DIVINA επίσεις έχει τρομερές προδιαγραφές στο μισό κόστος.

καλό Σαββατοκύριακο

Καταλαβα οτι αναφεροσουν στον Νασο, που του ειπες για τα Quinta και οχι για τα Τebaldi που εγραψα εγω.

Καλο Σαββατοκύριακο επισης !

Nάσο, φυσικά και σε περιμένω να ρθεις για τα OPERA, πιστεύω πως πρέπει να παίζουν αρκετά καλά, εγώ δεν τα έχω ακούσει ακόμη, περιμένω πως και πώς.
πάντως από εμφάνιση σκίζουν, είναι και 40 κιλά βάρος το καθένα, και το κόστος τους κάτω των τριών χιλιάδων, η Sonus έχει δημιουργήσει σχολή εκεί στην Ιταλία.
Επίσεις, περιμένω με email την επίσημη τοποθέτηση της Aurum Cantus στο θέμα τις σχεδίασης και ποιος κρύβεται από πίσω.
Kαλό Σαββατοκύριακο σε όλλους.

έγινε Αντώνη...

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα...

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, δεδομένου όμως ότι είναι προφανές ότι εκατέρωθεν υφίστανται καλές προθέσεις, καλό είναι να το σταματήσουμε σε αυτό το σημείο.

Επίσης, αγαπητέ Νάσο, φθάσαμε τις 61 σελίδες. Είναι μια ευχάριστη διαδρομή για όλους να συμμετέχουμε στην αναζήτηση σου και στην συσσώρευση εμπειριών.
Ωστόσο, θεωρώ ότι έχοντας πλέον πολλές αναφορές στο μυαλό σου, έχεις κάνει την επιλογή πάρα πολύ δύσκολη. Εγώ, πχ., αδυνατώ να διαλέξω ακόμη και πουκάμισο, όταν συν - εξετάσω πάνω από τρία. Μιλάμε βέβαια για άλλου επιπέδου εκταμίευση, αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα ... χαθεί η μπάλλα.. που λέμε...

:SFGSFGSF:

Αντώνη (μου επιτρέπεις το ενικό..φαντάζομαι...)

με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι την πρόσκλησή σου και θα έρθω να ακούσω το Opera...αφενός γιατί με προσκαλείς..αφετέρου γιατί ήταν στην λίστα του μυαλού μου...

θα τηλεφωνηθούμε για να κανονίσουμε ακρόαση...τώρα που θα είμαστε και γείτονες στην έκθεση δεν πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας..:ernaehrung004:
Νάτα μαααας....σε λίγο θά ερωτοτροπίσουν αυτοί εδώ μέσα....καί θά γίνει ακατάλληλο γιά ανηλικους το thread.....:Banane0:

Νάσο , οπως τό πας το θέμα σέ λίγο θά εξαντληθούν καί τά καταστήματα εδώ...οπότε γιά ρίξε καί καμιά ακροασούλα στο studio23 στη Στουτγκαρδη...εχει κι εκεί ποικιλία....