Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

HeroYellow.jpg

KAI ΠΑΝΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
IMΗO ΦΥΣΙΚΑ!!!!

Σαν το Σαμπόνις με κύφωση. Η Σοφία είναι πολύ πιο όμορφη...

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Παιδια ....τα CHARIO Millenium 1 & 2 δεν παραγονται πλεον . Η σειρα ACADEMY περιλαμβανει στη θεση τους ενα ηχειο , το Sonnet.

Φαίνονται πολύ χαριτωμένα, αλλά εσύ θα έπαιρνες στα σοβαρά μια εταιρεία που στο επίσημο site της, για να προμοτάρει τα ηχεία, γράφει τα παρακάτω:

"Bearing upon a classical 2way/2speakers design is not possible to arrange things in order to control the whole "energy baloon". The reason is very simple: there are too few sources to take advantage from multiple-array theories."

Τη στιγμή που δεν μπορούν να γράψουν μια παράγραφο κείμενο (ή δεν μπορούν να βρουν κάποιον που να μπορεί), σίγουρα μπορούν να σχεδιάσουν ηχεία;

Θα μου πείτε, το ηχείο τελικά θα το κρίνουν τα αυτιά μας, αλλά παρόλα αυτά....

οι ιταλοί δεν φημίζονται γιά τα αγγλικά τους...

Όντως! :smash:

Επειδή όμως επίσης δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, την ποιότητα κατασκευής τους, τις ικανότητές τους στο engineering γενικότερα, αλλά φημίζονται ουσιαστικά μόνο για το design τους, εγώ τουλάχιστον θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός..

Αν και ακούω ότι στα ηχεία τα πηγαίνουν καλά.

Υ.Γ. πρώτη φορά βλέπω crossover δίδρομου ηχείου με 18 (!?) διακριτά εξαρτήματα.. ενδιαφέρον..

Όντως! :smash:

Επειδή όμως επίσης δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, την ποιότητα κατασκευής τους, τις ικανότητές τους στο engineering γενικότερα, αλλά φημίζονται ουσιαστικά μόνο για το design τους, εγώ τουλάχιστον θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός..

το design τους σκίζει. Η ποιότητα όμως.....
Δεν λέω γιά τα ηχεία.. Δείτε βρε παιδιά τα χερούλια στις πόρτες από ένα brava-bravo, όλα έχουν πολυμεριστεί....

Αν και ακούω ότι στα ηχεία τα πηγαίνουν καλά.

Υ.Γ. πρώτη φορά βλέπω crossover δίδρομου ηχείου με 18 (!?) διακριτά εξαρτήματα.. ενδιαφέρον..

το δικό μου νομίζω έχει τα ίδια ή περισσότερα....

σχόλια εντός...

το δικό μου νομίζω έχει τα ίδια ή περισσότερα....

Το δικό σου αν θυμάμαι καλά είναι κατασκευή MTZ, έτσι δεν είναι; Στο δικό σου τα πολλά εξαρτήματα υπάρχουν για να υλοποιήσουν τα 2-3 Zobel networks.. Βλέποντας λίγο τα σχετικά διαγράμματα του Sonnet δεν βλέπω να πήγαν τα εξαρτήματα σε Zobel..

Υ.Γ. Sorry για το :offtopic:

γενικώς είμαστε offtopic και οι δύο, απλά χωρίς να θέλω με τίποτα θα υποβιβάσω την κατασκευή του chario, που σίγουρα έχει κορυφαία υλικά, και χωρίς να έχω τις απαραίτητες σουπερ γνώσεις (άλλωστε στην κατασκευή ακολούθησα ρητές οδηγίες) θα έλεγα ότι τουλάχιστον ένα zobel στο chario βλέπω ήδη, από την διάταξη και μόνο, ενώ σίγουρα η λύση των πηνίων με πυρήνα δεν είναι η καλύτερη. Από την άλλη ίσως κάποια εξαρτήματα μπήκαν περισσότερα γιά να αθροίσουν επιθυμητές τιμές...

Δες επίσης το cross του bbc που πήρα έτοιμο από την falcon, αν και δεν έχει τόσο ακριβά συστατικά, δεν παύει να έχει 15 διακριτά και κόστισε ελάχιστα...

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/dhmpan/18076/218367

Τέλος πάντων.
Εκτός τόπικ.... τέλος.

Οι σοβαρές ιταλικές audio εταιρείες προσφέρουν κάποιες απο τις πιο ποιοτικές μηχανές του χώρου.
Δε μιλάμε για αυτοκίνητα εδώ. :p

rhorn.jpg

TO απόλυτο κόσμημα ,,, και αστη γυναίκα να λέει οτι θέλει :slapface::flipout:
και χωρίς crossover!!!

:flipout::flipout: καλα μιλαμε επαθα!!!

φοστεξ Σ σε σωληνα!
ετουτος εδω ειναι πλαστικος οποτε λογικα το ακουσμα ισως και να ειναι χαλια...

αν ομως ηταν μεταλο?

Αλλά μου κάνει εντύπωση πως κατήργησε το millenium I και II και στη θέση του έβαλε αυτό το μικρό ηχείο...

Δε βλέπω να έχει κανένα βαρβάτο ηχείο βάσης στη γκάμα (όπως ήταν το Millenium II δηλαδή...).

Η ποιότητα κατασκευής των ηχείων της chario είναι απλά out of this world για την πλειονότητα των ανταγωνιστών της στα χρήματα αυτά...

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!!

όλες αυτές τις μέρες έχει οργανωθεί ένα πρόγραμμα ακροάσεων των υποψήφιων ηχείων...

με έχετε βοηθήσει πολύ...

επειδή τρέχω ...κάντε λίγο υπομονή και θα σας μεταφέρω τις-μέχρι τώρα- εντυπώσεις μου...

Όταν τα είχα πάρει μου προξένησε εντύπωση το ότι στο κάθε ηχείο υπογράφει ο art designer, ο ebonist και ο engineer...

Άλλο ένα χαρακτηριστικό στα συν αυτής της εταιρίας είναι η άμεση ανταπόκριση στα emails που τους έστελνα κάθε τρεις και λίγο με τις ανόητες ερωτήσεις μου...

ρεσπέκτ από μένα (αλλά μάλλον αυτό θα το έχετε ήδη καταλάβει...).

Attachments

• chario.jpg
    chario.jpg
    149.2 KB · Views: 88
τα δικα μου γιατι δεν εχουν την υπογραφη κανενος? :bigcry::bigcry::bigcry:

μη κλαις, όταν θα έρθω θα σου βάλω εγώ απο μια στο καθένα, που τα δικά μου έχουν από τρεις!

χεχε

το *(&(*^*&^(&^ το thread, σόρι Νάσο... :ears: