Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

αμ...καλά το θυμόμουν-εγώ-ότι είναι στην Θεσσαλονίκη!!!

Στην Αθήνα δεν υπάρχει πουθενά να τ´ακούσω???
κάποια στιγμή είχε ο ήχος διαφήμηση νομίζω ,Ησυχόπουλος,εάν ανέβεις προς τα επανω έλα να τα ακουσεις και στο δικό μου χώρο,

Κατι που δε ξερω αν σου κανει στο θεμα waf, ή αν στο εχουν προτεινη ηδη, αλλα ακουσε και του Μανωλη Τζ. (ΜΤΖaudio) τα ηχεια.
Σιγουρα θα ειναι μοναδικη εμπειρια!!!!!!!

++++++++++++

Ειδικά τα Arcos X είναι κυριολεκτικά κοσμήματα, με κάθε έννοια της λέξης.

Το μόνο μείον είναι ότι θέλουν μοντάρισμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιον θα βρεις (ή σου συστήσει ο Μανώλης) για να κάνει τη δουλειά.

Μαζί με φινίρισμα από σοβαρό ξυλουργό / λουστραδόρο βρίσκονται ακριβώς στο budget σου.

Και ναι, όσοι τα έχουν ακούσει μιλάνε για High End.

Ασχετα με το είδος μουσικής εγώ επιμένω: όγκος χωρίς λίτρα δεν βγαίνει.

:music-smiley-005:
Συμφωνω με Χιλια !!!!!

το ηχειο ειναι σαν μουσικο οργανο ..

αν δεν ειναι μεγαλο δεν βγαινει και ογκος !! πως να το κανουμε τα κυβικα και οι ιντζες δεν κρυβονται ....

οσο και καλα να παιζει ενα ηχειο βασης δεν φτανει το μεγαλειο σε ογκο ενος ηχειο δαπεδου ...

++++++++++++

Ειδικά τα Arcos X είναι κυριολεκτικά κοσμήματα, με κάθε έννοια της λέξης.

Το μόνο μείον είναι ότι θέλουν μοντάρισμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιον θα βρεις (ή σου συστήσει ο Μανώλης) για να κάνει τη δουλειά.

Μαζί με φινίρισμα από σοβαρό ξυλουργό / λουστραδόρο βρίσκονται ακριβώς στο budget σου.
Και ναι, όσοι τα έχουν ακούσει μιλάνε για High End.

Οσοι τα εχουν δεί έχουν κανει πολυ θετικά σχόλια (γυναίκες/αντρες)

Attachments

• arcosX.jpg
    arcosX.jpg
    38.9 KB · Views: 140
τα verity ΜΗΝ τα ακουσεις
σε βλεπω να κανεις υπομονη χωρις μουσικες μεχρι να μαζεψεις τα 9000 για τη λακα
πω πω τι μου θυμισες!

Τι θα λέγατε....

.....αν άκουγα και Magnepan???

μιλούσα χθες με τον Κρυωνά και-σαν ιδιοκτήτης που είναι-μου τα πρότεινε...

για καινούργια πάντα μιλάμε.....

Είναι λίγο παραπάνω απο το τον προυπολογισμό σου αλλα πρόσεξα ότι θες ηχείο δαπέδου και πάντα καινούργιο.Δεν χάνεις τίποτα να τα ακούσεις - B&W 804S.

Επ!

Νάσο, τι έγινε? Αλλαγούλες έχουμε?

Καλά ρε, ο παλαβός ο Κρυωνάς magnepan σου πρότεινε? :smash:
Ρε δε πάμε καλάαααααααα!
Σε βλέπω μετά να μας βρίζεις για μια ζωή! :furious3:

Ως μαγκνεπανοκάτοχος σου προτείνω να μη μπλέξεις.
Έτσι απλά και φιλικά. :jester:

Αντ' αυτού σου προτείνω με 1000 δυο πράγματα: ένα ηχείο και μια μάρκα ηχείων.

Α)Chario Millenium II. Βάσης μεν, αλλά μάλλον πολλά ηχεία δαπέδου ντρέπονται μπροστά τους. τα 12 τετραγωνικά σου θα τα μπουμπουνίξουν μέχρι εκεί που δεν αντέχεις. Από τα καλύτερα μεσαία-μεσουψηλά ηχείου-κουτιού, στάνταρ έρωτας για τις γυναίκες. Απλά άκουσέ τα.

Β)Vienna Acoustics. Δε ξέρω πιο μοντέλο παίζει στα λεφτά που θες, αλλά οι χροιές τους μου αρέσουν πάρα πολύ.

Αυτό που θα σου πω και θα σε δυσαρεστήσω είναι ότι για ότι επιλέξεις σε αυτή την κατηγορία τιμής το πιθανότερο είναι να ξεβρακωθεί το ενισχυτικό σου δίδυμο.
Όχι ότι δε θα παίζει καλά το σύστημα, αλλά ότι και να πάρεις απο ηχείο θα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από το δίδυμο των MF που έχεις.

keep us posted.

Γειά σου Στέργιε!!!-bye-

άντε βάλε με στο σωστό δρόμο...:grinning-smiley-043

τα chario Millenium II και τα Vienna είναι στο πρόγραμμα για να τ´ακούσω...

τα Vienna...στις αρχές Σεπτέμβρη...μίλησα με τον αντιπρόσωπο και λείπει για διακοπές...σε αυτά τα χρήματα είναι το Mozart....

για τα chario...θα μάθω αύριο πότε μπορώ να τ´ακούσω...

Στέργιε δεν με δυσαρεστείς...το ξέρω ότι έχω θέμα με τα ενισχυτικά...δεν είναι αρκετά...

το σκεπτκό μου είναι να κατασταλάξω σε ηχείο και αργότερα θ' ασχοληθώ μαζί τους...

ΥΓ:Στέργιε γιατί να ξεχάσω τα magnepan????...τόσο δύστροπα είναι????..για πες κάτι...

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Είναι λίγο παραπάνω απο το τον προυπολογισμό σου αλλα πρόσεξα ότι θες ηχείο δαπέδου και πάντα καινούργιο.Δεν χάνεις τίποτα να τα ακούσεις - B&W 804S.

αγαπητέ Kwon σ´ευχαριστώ για την πρόταση...

πόσο πάνε τα 804S????

τα chario Millenium II και τα Vienna είναι στο πρόγραμμα για να τ´ακούσω...

για τα chario...θα μάθω αύριο πότε μπορώ να τ´ακούσω...

Tα Chario Millenium II, τα οποια εχω και εγω, εχουν αντικατασταθει.
Παρε τηλ. τον Κωστα Αντωνοπουλο που τα εισαγει μηπως εχει καποιο ζευγαρι και αφου το ακουσεις το παρεις σε καλη τιμη. Πραγματικα καλο ηχειο.