Kosh
AVClub Fanatic
Εδω ακουσαμε Hi End με 29 ευρω με το BS........σιγα μην πουλησει το σπιτι του ο ανθρωπος για να τον χαρακτηρισει κανεις Hi End .....

μην τρελαθούμε κιόλας οτι με 3000 ευρώ ηχείο ακούς Ηι-Εnd????
Αγαπητέ Νάσο,
έχεις σκεφτεί την αγορά μεταχειρισμένων?
Πάντως Νάσο μιλάμε οτι θα έχεις πολύ... Αγγλικό ήχο.
Και το σύστημά σου είναι πολύ προσεγμένο (τουλάχιστον για εκείνη την εποχή).
Να σε ρωτήσω λοιπόν αν θέλεις ο ήχος που θα πάρεις να έχει (πάνω κάτω) τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που έχεις συνηθίσει απο το SP2/2 και εάν όχι ποιά διαφοροποίηση θα σου άρεζε ηχητικά.
Γιατί υπάρχουν πολλά ωραία ηχεία, αλλά να δεν παίζουν όπως θέλεις...
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???Άνετα...![]()
Στο δικό μου χώρο τα ηχεία μου, αξίας χιλίων εκατό ευρώ περίπου, με το δικό μου σύστημα έπαιξαν καλύτερα το τρίτο μέρος της 8ης συμφωνίας του Σοστακόβιτς από ότι τα JM Lab Grande Utopia Be με ενισχυτικά και SACD Krell Evolution στην μεγάλη αίθουσα επιδείξεων του Λήδρα Μάριοτ στην τελευταία έκθεση Hi-End. Και έχω και μάρτυρες. :cool4: :BDGBDGB53:![]()
Σίμο σε συγχωρώ....γιατί σε λίγο θα γίνεις μπαμπάς για δεύτερη φορά..
έγραψα ότι ΔΕΝ αγοράζω μεταχειρισμένα...
Ηχεία βάσης στην παραπάνω κατηγορία τιμής με υψηλή αισθητική + καλό ήχο, υπάρχουν από εταιρείες όπως
sonus faber
chario
jm-lab
usher
για να μην πω για τα ελληνικά mythos Audio (που δεν ξέρω όμως που μπορεί να τα ακούσεις στην Αθήνα)
Nάσο συγνώμη που θα παρέμβω αλλά κατά την γνώμη μου κακώς δεν κοιτάς στην αγορά των demo και μεταχειρισμένων. Κυκλοφορούν τρομερές ευκαιρίες , και πιστεύω ότι η πιο σίγουρη αγορά σε μεταχειρισμένο στην ηχητική αλυσίδα είναι το ηχείο. Πολύ δύσκολα παθαίνει κάτι και με το που το δείς και το ακούσεις καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Εγά έφτιαξα ένα σύστημα ας πούμε hi end, και το μόνο που είναι καινούργιο είναι οι πηγές , και πραγματικά δεν το έχω μετανιώσει. Εύχομαι καλές ακροάσεις μέχρι την τελική απόφαση.
Υ.Γ. Πάντως αν δεν βαριέσαι πέρνα και από την STEP COM και μίλα με τον Αντώνη τον Χατζηκωνσταντή. Θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πολλές διαφορετικές σχολές και κυρίως να συζητήσεις με ένα επαγγελματία που πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει. Μάλιστα μου είπε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα φέρει και κάποια ηχεία τα οποία άκουσε στην τελευταία έκθεση hi end του Μονάχου και πραγματικά ξετρελλάθηκε.
τα ιδια προτινω και εγω δεν εχω ακουσει ομως τα μυθος ...
τα αλλα εκτος του ειναι πολυ ομορφα και σαν επιπλα !!
παιζουν ομως πολυ καλα ειδικα τα sonus faber και
chario
πες μας ομως πως θες τον ηχο απο τα νεα σου ηχεια ... η πως τον φανταζεσε ...
Νάσο μην αποκλείεις τα δαπέδου λόγω μεγέθους. Κουτίλα ξεκουτίλα όπως το λές, εγώ ξέρω ότι "όγκος" χωρίς λίτρα δεν γίνεται....δεν ξέρω και τα ακούσματά σου ρε γαμ!@!$$#.
Βαγγέλη καλημέρα...
η ερώτησή σου σχετίζεται-εν μέρει-με αυτή του Έκτωρα...
τα Spendor φημίζονταν για την εξαιρετική μεσαία και υψηλή περιοχή τους...ιδίως η αναπαραγωγή της ανθρώπινης φωνής ήταν μοναδική(για την εποχή τους)....τα χαμηλά τους ήταν καλά και με έλεγχο...
λοιπόν-σκεφτόμενος και την ερώτηση του Έκτωρα-απαντώ ότι θα ήθελα και σώμα στα χαμηλά...θα ήθελα το μπάσο να είναι παχύ και καθαρό...αυτό που μου έλειπε-εν μέρει-από τα συγκεκριμένα spendor...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.