Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
φίλε μου ο Νάσος, ήταν απλά εκεί που είσαι εσύ τώρα πριν από πολλά χρόνια.
Τώρα παει για άλλα, εν γνώσει του.
Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
άρα ΔΕΝ υπάρχει λόγος ν´ανυσηχείς..προχώρα για τα Spendor...θα ευχαριστηθείς με την συντροφιά τους...
Σ' ευχαριστώ πολύ Νάσο !!!
Προχωρώ ακάθεκτος ! :music-smiley-005::SFGSFGSF:
Υ.Γ. Μήπως έχεις να προτείνεις και κανα ενισχυτή;; :firstprize:
(σκέφτομαι Advance 305DA, Tsakiridis Aiolos, Jadis μετ/νο)
Νάσο καλημέρα
Τελικά κατάληξες κάπου ?? Αν και δεν μπορώ να βοηθήσω λόγω έλλειψης γνώσεων σε Hi-end εν τούτοις παρακολουθώ το νήμα με αρκετό ενδιαφέρον..
Με την υπόλοιπη αλυσίδα αναπαραγωγής είσαι ΟΚ ? Σκέφτεσαι άλλες αναβαθμίσεις για να δέσεις με τα (όποια) καινούργια ηχεία ??
για άνοιξε νέο θέμα..για να σου απαντήσουν οι γνώστες...
Όπως έχω πει και δω http://avclub.gr/index.php?posts/238940/ και συνέχεια θα λέω αν θέλεις σωστό αναπαραγωγέα μην το παιδεύεις άλλο...Χάνεις το χρόνο σου και μπερδεύεσαι...Προχώρα στα ATC...Τώρα αν θέλεις έπιπλα αντί για ηχεία πήγαινε στον Βαράγγη, πάρε καμιά κομότα με μαρκετερί Λουί σαιζ-λονγκ, βάλε πάνω κι ένα ipod με 2 ηχειάκια και άκου mp3...
(Πιστεύω να μη παρεξηγήσεις το χιούμορ οκ???)
Δε νομίζω ότι έχεις την ψυχολογία για να αξιολογήσεις τα Vienna τώρα, τσάμπα θα πας.
Απαράδεκτη η συμπεριφορά του αντιπροσώπου.
Τουλάχιστον σου το αιτιολόγησε?
Δηλαδη, τα ATC ειναι τα καλυτερα του κοσμου? Γκαραντί αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.