Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Δημήτρη δεν ξέρω τιμή...αλλά υπολογίζω γύρω στα 4.000 ευρώ...
να το ακούσουμε δηλαδή . :2thumb22sup:
Δημήτρη δεν ξέρω τιμή...αλλά υπολογίζω γύρω στα 4.000 ευρώ...
Καταρχήν, να πω ότι το σάββατο περάσαμε πάρα πολύ ωραία κ η παρέα ήταν εξαιρετική, για να μην πω για τις μουσικές επιλογές. Από τις 12.30 μέχρι τις 3 είμασταν εκεί κ βάζαμε ότι θέλαμε να ακούσουμε. Ο Αντώνης είναι φοβερός σε αυτό που κάνει γιατί το αγαπά πολύ.
Από εκεί κ πέρα Νάσο, αυτό δεν το περίμενα από εσένα... :bigcry:...τα ηχεία είναι "κινέζικα", γιατί το εργοστάσιο είναι εκεί. Σημείωση, ότι το εργοστάσιο αυτό δεν παράγει κάτι άλλο για άλλες εταιρείες, είναι δικό τους. Οπότε είναι αντιληπτό ότι τα φτιάχνουν εκεί για να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία είναι ο αρχισχεδιασής των Sonus Faber. Το φινίρισμα είναι εξαιρετικό ενώ είναι πραγματικά ασήκωτα (40 κιλά νομίζω το καθένα). Έχει 3 εκατοστά πάχος το ξύλο. Εξαιρετική κατασκευή.
Κ εγώ τα άκουσα για 1η φορά αυτά κ πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Πρώτη φορά ακούω ribbon που δεν τσιρίζει στις υψηλές κ σε μεγάλες εντάσεις, πολλά db!
Πολύ καλή επιλογή πάντως, να τα ακούσετε κ εσείς παιδιά.
υγ : Νάσο πρέπει να αγοράζεις με βάση αυτό που ακούς/βλέπεις/ακουμπάς/αισθάνεσαι...θυμάσαι τον ήχο τους ? Αυτό μετρά φίλε μου. Εξαιρετικός ήχος! Αν δεν αγοράζαμε κινέζικα, κορεάτικα, ταϊβανέζικα, κτλ. τότε δεν θα αγοράζαμε τίποτα...perator:
να το ακούσουμε δηλαδή . :2thumb22sup:
Μιχάλη γιατί δεν το περίμενες???..
τι με πέρασες???...για κάποιο τύπο που δεν έχει προκαταλήψεις???
ή μήπως είμαι ο τύπος με τα "χρυσά αυτιά"????..εδώ πολλοί αγοράζουν τα Sonus για την ομορφιά τους..χωρίς καν να τα ακούσουν...
μόλις πήγα σπίτι και διάβασα στο prospectus τα Jinlang Audio Co....τσινγκ-τσανγκ..με έπιασε κίτρινος πυρετός...
ο ήχος τους ήταν πολύ καλός...αλλά το πολύ νάναι εφάμιλλος των ATC...άρα γιατί να πάρω τα τσινγκ...τσονγκ????...αν έπαιζαν σαν ηχείο των 7.000 ευρώ και το άκουγα...ή αν κόστιζαν πολύ λιγότερο..ας πούμε 1500 ευρώ...να το συζητούσα...
λέω εγώ τώρα...
Νομίζω ότι κάπου τα παραλές... η ακουστική τους δεν είναι για 1500 ευρώ...κοστίζουν πολύ λιγότερο από όσο αξίζουν όταν παίζουν...
..αυτό είναι απολύτως υποκειμενικό....από τους δύο μήνες που ακούω έχω να σου πω ότι ο ήχος τους "κοστίζει" όσο κοστίζουν..δεν παίζουν σαν ακριβότερα ηχεία... ΙΜΗΟ..:chinese:
Πήγες ακόμα ψηλότερα τώρα...δέρμα...κατά τη γνώμη μου τα Sonus είναι πολύ πιο φινετσάτα!!!..το δέρμα κάνει την διαφορά!!!
are you serius????![]()
Και εγώ σε αυτή τη κατάσταση είμαι και ο Ongaku δεν θέλει να μας πεί ποιά είναι τα καλύτερα ηχεία... (είναι παλιοχαρακτήρας αυτός! Ακόμη τη ρακή του περιμένω).
Θα τα πούμε στην έκθεση...Μπορούμε να το κανονίσουμε να βρεθούμε εκεί όλοι για καφέ χαλαρά και να τα πούμε...Ας το κανονίσουν οι moderators του forum...Είναι απλό...Μια ανακοίνωση στις τάδε του μήνα στις τάδε η ώρα όποιος επιθυμεί για καφεδάκι κουβέντα και γνωριμία στο φουαγιέ του hotel...
Όσο για την τσικουδιά ευχαρίστως σας καλώ στο σπίτι μου ν ακούσουμε και μουσικούλα από το ταπεινό μου χίφι...
Ρε παίδες, που τα διαβάσατε αυτά για τα ribbon tweeterια?
Τσιρίζουν τα ρίμπον?
Θα κουφαθούμε στο τέλοοοοοοοος!
ΥΓ:Ντοκ, ψάχνεις για ηχεία ρε? Αμα θες κανόνισε με το Μήτσο να ξαναρθετε για ακρόαση ναουμε. Ούτως ή άλλως τα βασικα τα έχεις (τα δυο μπέρια).
χεχε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.