Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Πάντως, ο Mark Levinson που έφτιαξε την εταιρεία Red Rose, τα έφτιαξε στο εργοστάσιο της Aurum Cantus...

Το όνομα το θυμάμαι Joseph, το επώνυμο δεν θυμάμαι...θα το θυμηθώ όμως...που θα μου πάει...

Όνομα δεν μας είπε-ο αντιπρόσωπος-Μιχάλη...μας μίλησε-γενικά-για τον αρχισχεδιαστή της SONUS που έστησε εργοστάσιο στην Κίνα!!!

να τα λέμε όλα!!!

Όνομα δεν μας είπε-ο αντιπρόσωπος-Μιχάλη...μας μίλησε-γενικά-για τον αρχισχεδιαστή της SONUS που έστησε εργοστάσιο στην Κίνα!!!

να τα λέμε όλα!!!
ωπ...είπε όνομα φίλε ! κ τα λέμε όλα ! δεν αφήνουμε κάτι από έξω !
μήπως την ώρα που εσύ άκουγες μουσική δεν το άκουσες ???

Μιχαλη μην ανχωνεσαι φιλε. Καλα εκανες που ανεφερες τις εμπειριες σου. Στα δικα σου αυτια μπορει καποια στιγμη κατι να ακουστηκε ενοχλητικο. Δεν υπαρχει θεμα για συζητηση σε σχεση με τα ribbon. Μπορει σε ενα συγκεκριμενο σετ να υπηρξε προβλημα και οντως να τσιριζαν ξερω και 'γω (ολα μπορουν να συμβουν αλλωστε) οποτε οκ...

Tώρα που είπατε Gamut, Νάσο ίσως πρέπει να κοιτάξεις και τα ηχεία της συγκεκριμένης εταιρείας...

Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι στο budget σου...Νομίζω το βάσης L-3:

l3.jpg

Προσωπικά έχω ακούσει αυτό (L-5):

l5.jpg

...και μου άρεσε πολύ. Πολύ όμορφο και με μονάδες και ποιότητα κατασκευής υπεράνω κριτικής.

Μιχαλη μην ανχωνεσαι φιλε. Καλα εκανες που ανεφερες τις εμπειριες σου. Στα δικα σου αυτια μπορει καποια στιγμη κατι να ακουστηκε ενοχλητικο. Δεν υπαρχει θεμα για συζητηση σε σχεση με τα ribbon. Μπορει σε ενα συγκεκριμενο σετ να υπηρξε προβλημα και οντως να τσιριζαν ξερω και 'γω (ολα μπορουν να συμβουν αλλωστε) οποτε οκ...
Αυτό εννοώ Γιάννη. Ότι όσα εγώ όσα έχω ακούσει δεν...εκτός των παραπάνω που άκουσα με τον Νάσο μαζί το σάββατο. Πιθανότατα να ήταν το ηχείο, ο ενισχυτής, το καλώδιο ή ο συνδυασμός τους... -bye-

ωπ...είπε όνομα φίλε ! κ τα λέμε όλα ! δεν αφήνουμε κάτι από έξω !
μήπως την ώρα που εσύ άκουγες μουσική δεν το άκουσες ???

Μιχάλη δεν είμαι μαγνητόφωνο..αλλά απάντησε ξεκάθαρα..είπε για τον αρχιμηχανικό της Sonus??? ΝΑΙ ή ΟΧΙ???..όπως κι αν τον λένε...

Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος...
Πρίν κάτι χρόνια είχα γράψει κάτι αντίστοιχο και με πήραν με τις...πέτρες οι κάτοχοι ηχείων αυτής της εταιρείας κι άλλοι διάφοροι.
Η πλάκα είναι ότι μετά κάμποσο έγραψε τα ίδια κι ο "ΗΧΟΣ",για λαμπρά πρίμα που χρειάζονται...προσοχή (είδες κάτι πράγματα),ενώ σήμερα τα πολυσυζητημένα αυτά ηχεία δεν αντιπροσωπεύονται πλέον στην Ελλάδα.

Μιχάλη δεν είμαι μαγνητόφωνο..αλλά απάντησε ξεκάθαρα..είπε για τον αρχιμηχανικό της Sonus??? ΝΑΙ ή ΟΧΙ???..όπως κι αν τον λένε...
Ούτε εγώ Νάσο είμαι μαγνητόφωνο...
Ανέφερε λοιπόν ότι ο τύπος της Sonus Faber σχεδίασε/δουλεύει εκεί, σε αυτήν την εταιρεία. ΝΑΙ το είπε. Όνομα δεν θυμάμαι, Joseph κάτι... τώρα αν καθόμασταν μαζί στον χώρο ακρόασης κ το είπε ή αν το είπε όταν ήμασταν χώρια δεν ξέρω...
Από την άλλη όμως φίλε μου Νάσο, γιατί μου φωνάζεις ? Εγώ τα είπα ή εγώ τα πουλάω ? :bigcry:

Mιχάλη σου ζητώ δημόσια συγνώμη αν σου φώναξα!!!

αλλά θέλω νάναι ξεκάθαρα τα πράγματα!!!!

Σ´ευχαριστώ πολύ για την ξεκάθαρη απάντησή σου!!!

Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος...
Πρίν κάτι χρόνια είχα γράψει κάτι αντίστοιχο και με πήραν με τις...πέτρες οι κάτοχοι ηχείων αυτής της εταιρείας κι άλλοι διάφοροι.
Η πλάκα είναι ότι μετά κάμποσο έγραψε τα ίδια κι ο "ΗΧΟΣ",για λαμπρά πρίμα που χρειάζονται...προσοχή (είδες κάτι πράγματα),ενώ σήμερα τα πολυσυζητημένα αυτά ηχεία δεν αντιπροσωπεύονται πλέον στην Ελλάδα.

κι εγώ στον ΗΧΟ το διάβασα...

Mιχάλη σου ζητώ δημόσια συγνώμη αν σου φώναξα!!!

αλλά θέλω νάναι ξεκάθαρα τα πράγματα!!!!

Σ´ευχαριστώ πολύ για την ξεκάθαρη απάντησή σου!!!

Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιο σύννεφο φίλε μου.

Όλα ξεκάθαρα είναι.
:ernaehrung004: