Kωστή ευχαριστώ πολύ!!
Στο συγκεκριμένο site λένε (ρωτάνε μάλλον...) για τον ήχο που παράφει ο ενιχσυτής. Κάποιος μάλιστα μέτρησε DC 45sec αφου τον έκλεισε....:speechless-smiley-0
Παρ' όλα αυτά η δική μου περίπτωση είναι κάπως διαφορετική γιατί ο ήχος προέρχεται
μόνο απο το ένα κανάλι... το αριστερο πράγμα που νομίζω οτι τον κάνει ακόμα πιο ύποπτο γιατί αν ήταν κάτι φυσιολογικό (λέμε τώρα) θα παρουσιαζόταν και στα δύο κανάλια έτσι δεν είναι;
Επίσης απο ότι παρατήρησα έχει να κάνει και με την θερμοκρασία. Αν ο ενισχυτής δεν ζεσταθεί πολύ ας πούμε στα περίπου 15-20 λεπτά λειτουργίας τώρα τον χειμώνα ή αν δεν τον αφήσεις να ζεσταθεί πολύ με έναν ανεμιστήρα στραμένο πάνω του τότε δεν ακούγεται αυτός ο ήχος...
Όταν παρέλαβα τον 909 την δεύτερη φορά που τον έστειλα αυτό που γινόταν το οποίο μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό( ;; ) ήταν το εξής: μετά απο την απενεργοποίηση το αριστερό γούφερ παρουσίαζε μια στιγμιαία κίνηση χωρίς όμως να ακούγεται ήχος.... τίποτα απλά εβλεπες το γούφερ να κουνιέται.. μιλάμε για msec έτσι;... Λες και η όποια αποφόρτηση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτό μετατοπιζόταν σε συχνότητα τόσο χαμηλή που το γούφερ δεν μπορούσε να αναπαράγει και έτσι φαινόταν μόνο να κουνιέται.... άβυσσος η ψυχή του 909!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ